mazer Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 No siema Quadysz, kope lat hehe. Kto by Cie nie pamietal, jedynie Ty zamiast pracowac w Promarku modelowales swoje hehe a wiem bo mialem box zaraz za Toba :) No i kto by Expo nie pamietal i Maciusia hehe Zarabisty zbieg okolicznosci, nieuwierzycie! Dokladnie wczoraj po 7 czy 8 latach kiedy nie mialem zadnego kontaktu z Quadyszem, na mojej liscie GG pojawil sie Quadysz online. Tzn. przez tyle lat mialem Cie na liscie GG i wczoraj oczywiscie juz ktos inny sie pod tym numerem pojawil - no i "Cie" usunalem hehe. A w UK siedze juz 3 lata i nie przyjechalem tu za praca tylko za kobieta hehe wspominam o tym celowo, bo wszyscy wiedza ile tu rodakow siedzi i dlaczego. Mi bylo calkiem dobrze w ojczyznie, ale milosc nie wybiera jak to mowia. Po pol roku kobitka mnie opuscila dla brytyjskiego naszmalonego pakistanca, a ja po prostu tu zostalem i juz hehe. Dla ciekawostki, jestem teraz z fajna niunia, ktora jest brytyjska egipcjanka :P pelna globalizacja Panowie hehe Co do 3D widze Quadysz, ze odstawiles mnie przez te lata na kolosalna odleglosc, ja niestety zarzucilem temat, bo wlasna firma reklamowa i takie tam inne podroze po swiecie mi wypadly. Zamierzam jednak sie w koncu znow pobawic w te klocki o ile uda mi sie mniej grac w World Of Warcraft hehe To tyle pozdrawiam.
piksar Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 O panie... co tu się dzieje... No cóż, ja pokażę siebie bez udziwnień :P Heh, a Tłiti mówił że tylko 4 kobietki są na forum
chveti Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Może lepiej nie rozpowszechniać takich soczystych faktów. :D ee tam...jak chodził zgięty w pół, twarzą do ziemi i mówił że jest czadowo to też nie wypadałoby wspominać? :D
krzyhhh Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Heh, a Tłiti mówił że tylko 4 kobietki są na forum ej... ja też mam long fur&hair.. . i wiesz co to oznacza.... >) że dostaniesz ostro po dupsku na painballu :] :*
JmTm00 Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 takie małe omg tuz nad ranem kiedy odchodziłem od gierki...a miało być pół godzinki tylko XD
..::Krzysiek M::.. Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Heh, a Tłiti mówił że tylko 4 kobietki są na forum That was wicked dude xD
Zbychowaty Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 JmTm00 - mi tez jest łyso..:D Badyl - przytyłeś:P
Badyl Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 no nie@!!! ;D skurczylem sie do zdjecia bo nie wiedzialem czy fotopstrykacz mnie zlapie, ot co!! "przytyles..." dobre sobie :D:D:D:D
anJek Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 skoro sie nie wstydzicie :) to tez sie pochwale - fota zrobiona 4 lata temu dla potrzeb eksperymentu, polecam - fajna zabawa!!! pozdro
misiold Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 probuje ja okielznac flasha, probuje zrobic tak, zeby ten bootom byl animowalny, no i za wysoko mierzylem, wiec odalem sie narcyzmowi i przegladajac moje stare zdjecia znalazlem to! Wygladam tu jak bym mial jasno rozowa szminke... ale tak nie jest! Potem poszedlem szukac napojow ukajajaco chlodzacych
chveti Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 pikSar - cos taki znudzony? :P przecież napisał , że manager. :)
piksar Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 hahahaha Pixar masz cos z...Michnika:P chciałbym mieć jego kasę - korzenie niekoniecznie
!Ewert Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 a chciałbyś sie tak jąkać:D:D:D? Michnik...hehe:)
nielot007 Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 a chciałbyś sie tak jąkać:D:D:D? prosze mi sie tu nie smiac z ludzi jakajacych sie piksar--> takis powazny, ze strach sie ciebie bac :D
chveti Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 AGmakonts - Dzisiejszy gość który zapewnia adrenalinę - na 10 minut przed odjazdem autobusu przypomina sobie że on właśnie będzie,a do domu ma około 30km (odjazd jest na drugim końcu miasta ]Tychy były kiedyś 5 pod względem powierzchni miastem Polski ]) To był prawdziwy NFS citroenem dostawczym :D
mrkrzysiek Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 chveti jaki ty nie podobny do mnie;P to i ja się ujawnię to w tym małym naczynku to na rozgrzanie tylko jak zawsze mało tego:P
RA Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 Tzw. panna lans. ;) Zaraz będą prosić o telefon.
Knysha Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 ćwieti jak juz jestesmy przy numerach to daj mi swoj gsm, bo gdzies zgubilem :U
Dawcio_m Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 chveti widze, ze pracujesz nad poważnym projektem:D
hcpiter Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Dawcio_m - To ja::P buahahahahaha xD :D:D lo lol :p dobre dobre :D
krzyhhh Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 chveti : masz ten numer :p ? jak tak to wiesz.. PM ;) AG : nice box ;)
!Ewert Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 kurde co to za monitor jakiś mały...przeciez na takim czymś nic nie widać;] a właśnie ty zawsze masz chustke na głowie?;>
AGmakonts Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 kome - troche się zmieniło od naszej ostatniej wspólnej nocy:P
AGmakonts Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 KLICEK - no stary, z komem wymyśliliśmy teorie ze "śmiech zmienia ludzką twarz w portal do piekła" pozatym kome dochodził "co ma takie spodnie"
MiRi Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 OK ludzie dawno mnie tu nie było, a w ten czas dopadłęm do aparatu mojego znajomego... Cza się trochę skompromitować ;] Efekty po działaniu energy drinka -_-"
Dawcio_m Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 kome - troche się zmieniło od naszej ostatniej wspólnej nocy:P ekhem co tu jest grane
chveti Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Jak to co? Jawna manifestacja spraw męsko - męskich. :)
krzyhhh Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Dawcio_m : nie wiesz jakie są stereotypy ? grafik : długie włosy , dwa monitory , ładna siostra (to ostatnio) , i jest ten .. .no .. ekhm.. jak by to powiedzieć... HOOOO!!
RA Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Włosy - krótkie (choć jeszcze 2 lata temu...) Dwa monitory - brak Ładna siostra - hmm, brat Hoo - to nie wiem, coś gejowskiego? To też brak. Jestem nikim.
krzyhhh Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 ja jak wyjadę na studia/praca to nie będę mieć siostry pod ręką... więc .. tylko kłaki zostaną ;) czyli też ze mnie marny grafik będzie... :o
pecet Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 yo! :p ja tu już długo jestem, a teraz mam ładne zdjęcie to się pokaże (studniówka :D)
RA Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Ja mam w sobotę, i cały weekend wydarty z pamięci, ehh.
slayer2004 Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 No a ja już niestety po studniówie;(... Ale matura też z głowy :]
dariusz Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 pecet ładna ta studniówka, czy jak jej tam na imię;)
pecet Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 RA > wydarty? jeśli chodzi o mnie to na długo pozostanie w mojej pamięci :)
krzyhhh Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 ale masz czadersko krawat zawiązany ;) i widzę że dama ma branzoletkę... a to złoooo .. u mnie na 100dniówce ciągle damy to gubiły Oo
Rekomendowane odpowiedzi