Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No siema Quadysz, kope lat hehe. Kto by Cie nie pamietal, jedynie Ty zamiast pracowac w Promarku modelowales swoje hehe a wiem bo mialem box zaraz za Toba :) No i kto by Expo nie pamietal i Maciusia hehe

Zarabisty zbieg okolicznosci, nieuwierzycie! Dokladnie wczoraj po 7 czy 8 latach kiedy nie mialem zadnego kontaktu z Quadyszem, na mojej liscie GG pojawil sie Quadysz online. Tzn. przez tyle lat mialem Cie na liscie GG i wczoraj oczywiscie juz ktos inny sie pod tym numerem pojawil - no i "Cie" usunalem hehe.

A w UK siedze juz 3 lata i nie przyjechalem tu za praca tylko za kobieta hehe wspominam o tym celowo, bo wszyscy wiedza ile tu rodakow siedzi i dlaczego. Mi bylo calkiem dobrze w ojczyznie, ale milosc nie wybiera jak to mowia. Po pol roku kobitka mnie opuscila dla brytyjskiego naszmalonego pakistanca, a ja po prostu tu zostalem i juz hehe. Dla ciekawostki, jestem teraz z fajna niunia, ktora jest brytyjska egipcjanka :P pelna globalizacja Panowie hehe

Co do 3D widze Quadysz, ze odstawiles mnie przez te lata na kolosalna odleglosc, ja niestety zarzucilem temat, bo wlasna firma reklamowa i takie tam inne podroze po swiecie mi wypadly. Zamierzam jednak sie w koncu znow pobawic w te klocki o ile uda mi sie mniej grac w World Of Warcraft hehe

To tyle pozdrawiam.

• Odpowiedzi 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano
Może lepiej nie rozpowszechniać takich soczystych faktów. :D

ee tam...jak chodził zgięty w pół, twarzą do ziemi i mówił że jest czadowo to też nie wypadałoby wspominać? :D

Napisano
Heh, a Tłiti mówił że tylko 4 kobietki są na forum

ej... ja też mam long fur&hair.. . i wiesz co to oznacza.... >) że dostaniesz ostro po dupsku na painballu :] :*

Napisano

skoro sie nie wstydzicie :) to tez sie pochwale - fota zrobiona 4 lata temu dla potrzeb eksperymentu, polecam - fajna zabawa!!!

pozdro

andrezo4.th.jpg

Napisano

probuje ja okielznac flasha, probuje zrobic tak, zeby ten bootom byl animowalny, no i za wysoko mierzylem, wiec odalem sie narcyzmowi i przegladajac moje stare zdjecia znalazlem to!

saintschizzminimv1.jpg

Wygladam tu jak bym mial jasno rozowa szminke... ale tak nie jest!

Potem poszedlem szukac napojow ukajajaco chlodzacych

Napisano

AGmakonts - Dzisiejszy gość który zapewnia adrenalinę - na 10 minut przed odjazdem autobusu przypomina sobie że on właśnie będzie,a do domu ma około 30km (odjazd jest na drugim końcu miasta ]Tychy były kiedyś 5 pod względem powierzchni miastem Polski ]) To był prawdziwy NFS citroenem dostawczym :D

ak8uf5.jpg

ak1xw4.jpg

Napisano

OK ludzie dawno mnie tu nie było, a w ten czas dopadłęm do aparatu mojego znajomego... Cza się trochę skompromitować ;]

obraz005xe0.jpg

Efekty po działaniu energy drinka -_-"

obraz008gr8.jpg

Napisano

Dawcio_m : nie wiesz jakie są stereotypy ?

grafik : długie włosy , dwa monitory , ładna siostra (to ostatnio) , i jest ten .. .no .. ekhm.. jak by to powiedzieć... HOOOO!!

Napisano

Włosy - krótkie (choć jeszcze 2 lata temu...)

Dwa monitory - brak

Ładna siostra - hmm, brat

Hoo - to nie wiem, coś gejowskiego? To też brak.

Jestem nikim.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności