Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No siema Quadysz, kope lat hehe. Kto by Cie nie pamietal, jedynie Ty zamiast pracowac w Promarku modelowales swoje hehe a wiem bo mialem box zaraz za Toba :) No i kto by Expo nie pamietal i Maciusia hehe

Zarabisty zbieg okolicznosci, nieuwierzycie! Dokladnie wczoraj po 7 czy 8 latach kiedy nie mialem zadnego kontaktu z Quadyszem, na mojej liscie GG pojawil sie Quadysz online. Tzn. przez tyle lat mialem Cie na liscie GG i wczoraj oczywiscie juz ktos inny sie pod tym numerem pojawil - no i "Cie" usunalem hehe.

A w UK siedze juz 3 lata i nie przyjechalem tu za praca tylko za kobieta hehe wspominam o tym celowo, bo wszyscy wiedza ile tu rodakow siedzi i dlaczego. Mi bylo calkiem dobrze w ojczyznie, ale milosc nie wybiera jak to mowia. Po pol roku kobitka mnie opuscila dla brytyjskiego naszmalonego pakistanca, a ja po prostu tu zostalem i juz hehe. Dla ciekawostki, jestem teraz z fajna niunia, ktora jest brytyjska egipcjanka :P pelna globalizacja Panowie hehe

Co do 3D widze Quadysz, ze odstawiles mnie przez te lata na kolosalna odleglosc, ja niestety zarzucilem temat, bo wlasna firma reklamowa i takie tam inne podroze po swiecie mi wypadly. Zamierzam jednak sie w koncu znow pobawic w te klocki o ile uda mi sie mniej grac w World Of Warcraft hehe

To tyle pozdrawiam.

• Odpowiedzi 2,8k
  • Wyświetleń 286k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
O panie... co tu się dzieje... No cóż, ja pokażę siebie bez udziwnień :P

01lq4.jpg

Heh, a Tłiti mówił że tylko 4 kobietki są na forum

Napisano
Może lepiej nie rozpowszechniać takich soczystych faktów. :D

ee tam...jak chodził zgięty w pół, twarzą do ziemi i mówił że jest czadowo to też nie wypadałoby wspominać? :D

Napisano
Heh, a Tłiti mówił że tylko 4 kobietki są na forum

ej... ja też mam long fur&hair.. . i wiesz co to oznacza.... >) że dostaniesz ostro po dupsku na painballu :] :*

Napisano

takie małe omg tuz nad ranem kiedy odchodziłem od gierki...a miało być pół godzinki tylko XD

a23f367d9fc4f071.jpg

Napisano

no nie@!!! ;D skurczylem sie do zdjecia bo nie wiedzialem czy fotopstrykacz mnie zlapie, ot co!! "przytyles..." dobre sobie :D:D:D:D

Napisano

skoro sie nie wstydzicie :) to tez sie pochwale - fota zrobiona 4 lata temu dla potrzeb eksperymentu, polecam - fajna zabawa!!!

pozdro

andrezo4.th.jpg

Napisano

probuje ja okielznac flasha, probuje zrobic tak, zeby ten bootom byl animowalny, no i za wysoko mierzylem, wiec odalem sie narcyzmowi i przegladajac moje stare zdjecia znalazlem to!

saintschizzminimv1.jpg

Wygladam tu jak bym mial jasno rozowa szminke... ale tak nie jest!

Potem poszedlem szukac napojow ukajajaco chlodzacych

Napisano
hahahaha Pixar masz cos z...Michnika:P

chciałbym mieć jego kasę - korzenie niekoniecznie

Napisano
a chciałbyś sie tak jąkać:D:D:D?

prosze mi sie tu nie smiac z ludzi jakajacych sie

piksar--> takis powazny, ze strach sie ciebie bac :D

Napisano

AGmakonts - Dzisiejszy gość który zapewnia adrenalinę - na 10 minut przed odjazdem autobusu przypomina sobie że on właśnie będzie,a do domu ma około 30km (odjazd jest na drugim końcu miasta ]Tychy były kiedyś 5 pod względem powierzchni miastem Polski ]) To był prawdziwy NFS citroenem dostawczym :D

ak8uf5.jpg

ak1xw4.jpg

Napisano

chveti jaki ty nie podobny do mnie;P

to i ja się ujawnię to w tym małym naczynku to na rozgrzanie tylko jak zawsze mało tego:P

jajp4.jpg

Napisano

Tzw. panna lans. ;)

Zaraz będą prosić o telefon.

Napisano

ćwieti jak juz jestesmy przy numerach to daj mi swoj gsm, bo gdzies zgubilem :U

Napisano

kurde co to za monitor jakiś mały...przeciez na takim czymś nic nie widać;] a właśnie ty zawsze masz chustke na głowie?;>

Napisano

KLICEK - no stary, z komem wymyśliliśmy teorie ze "śmiech zmienia ludzką twarz w portal do piekła" pozatym kome dochodził "co ma takie spodnie"

Napisano

OK ludzie dawno mnie tu nie było, a w ten czas dopadłęm do aparatu mojego znajomego... Cza się trochę skompromitować ;]

obraz005xe0.jpg

Efekty po działaniu energy drinka -_-"

obraz008gr8.jpg

Napisano
kome - troche się zmieniło od naszej ostatniej wspólnej nocy:P
ekhem co tu jest grane
Napisano

Dawcio_m : nie wiesz jakie są stereotypy ?

grafik : długie włosy , dwa monitory , ładna siostra (to ostatnio) , i jest ten .. .no .. ekhm.. jak by to powiedzieć... HOOOO!!

Napisano

Włosy - krótkie (choć jeszcze 2 lata temu...)

Dwa monitory - brak

Ładna siostra - hmm, brat

Hoo - to nie wiem, coś gejowskiego? To też brak.

Jestem nikim.

Napisano

ja jak wyjadę na studia/praca to nie będę mieć siostry pod ręką... więc .. tylko kłaki zostaną ;) czyli też ze mnie marny grafik będzie... :o

Napisano

yo! :p ja tu już długo jestem, a teraz mam ładne zdjęcie to się pokaże (studniówka :D)

stud1.jpg

Napisano

Ja mam w sobotę, i cały weekend wydarty z pamięci, ehh.

Napisano

RA > wydarty? jeśli chodzi o mnie to na długo pozostanie w mojej pamięci :)

Napisano

ale masz czadersko krawat zawiązany ;) i widzę że dama ma branzoletkę... a to złoooo .. u mnie na 100dniówce ciągle damy to gubiły Oo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności