Leru Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2007 Aaaaale mam ładne ząbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ziooooooooooooooo(message is too short)ooooooooooooooooooooooooooooooooom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 usuń tą śline xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Leru: thx: potrzebowałem tekstury języka... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Moje drugie ja: Pewnie tak bym wygladal jak by mnie do South Parku wsadzili :D Ten dziwny kolor wlosow wzial sie stad ze sie wczoraj na srebrno malnalem :D Tu macie generator: http://images.southparkstudios.com/games/create wykazcie sie inwencja i pokzcie swoja druga osobowosc a'la South Park :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Dawno sie nie pokazywałem, a więc oto obecny ja :P Początek sezonu snowboardowego. :D a tu 2 krótkie filmiki z nauki moich znajomych :P http://pl.youtube.com/watch?v=kIkq4J67MO4 http://pl.youtube.com/watch?v=NkqLPlM4O2I 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 pink power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 mrau :} ________________ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ag i jego dawne ziomale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 prawy górny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 lewy dolny . . . nie mogłem się powstrymać. sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 spank me! (suty to tak naprawde sluchawki pod koszulka ;] ) Tylko winni się tłumaczą :D Menthos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Też stawiam na prawy górny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 wrzucam kilka zdjęć z roadshow autodesku w Warszawie od lewej Shogun3d, Egzekutor,Klicek, Lumpy, krzyhh i Matys a tu Nick Jovic prezentujący możliwości Majki - w sumie najciekawsza prezentacja roadshow no i Leru który należy do tych co lubią mieć poskładane wszystko w kostkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Klicek - dobra nogawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 prawy górny ? Presajsli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 Knysha -> chyba raczej "Prajsles" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 zbyt czesto tu nie wrzucam zdjec, ale wkocu musicie mnie jakoś poznać na gali rozdania oskarów w przyszlym roku:D:D heh... podczas zabawy z domowym kluczowaniem... pierwsze testy... na greenboxach z bristolu:D:D EDIT piksar-> hehe:D no pewnie:D śladami tonego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 widze że też byłeś w Paryżu obojga wież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Paryz: dwie wieze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2007 Dasz rajt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 hk, napinka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 eLo eLo !... :D Jag sie masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 hk, napinka jest nie, tylko glowe mi troszke do tylu zwiało;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 nie moglem sie powstrzymac ;] :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 oj krejzole, krejzole ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 nie, tylko glowe mi troszke do tylu zwiało;p ale atrybuty masz mizerne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 koks sie odezwal:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 drakula dobre! zeby mu nareszcie białe zrobiłeś:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 haha niezle sie musial trawy nawpierdzielac ze ma zielone zeby :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 ReflectVision- trawe sie nie tylko je;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Me again :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Uwazaj, ktos stoi za Toba! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Uwazaj, ktos stoi za Toba! ;] Ha Ha to kierowca autobusu (kto czyta rzeczy zabawne to wie o co kaman) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 to drugi ja, jak druga wieza Eiffla (kto czytal z drugiej strony ekranu ten wie o co kaman :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 ej tak naprawde to komu ukradłeś te aparat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 sklepowi internetowemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Dzisiejszy wypad do kerfura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Me again :) Heh... mówicie że taki fajny ten aparat a to jakaś podróba jest od ruskich!!! Zamiasz Canon jest napisane nonaC! Hehe;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Wacom Roadshow - Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Ale wyczesany klimat na przedostatnim, lata 70 normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 z meczu Polska - Belgia w Chorzowie. Przyszlismy 1,5 h przed meczem to sobie sesje strzelilismy w szalikach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Miłosz3ds: a kogo obchodzi marka, dla mnie moze byc jakios medion, wazne ze fotki robi i nie nazywa sie nikon ani sony ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Fotka z wakacji, tak sobie przypomniałem o niej ostatnio, pojazd z biedronki był z etgo co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Ardeni- gdzie wy mieszkacie w tym wro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 hehe..dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Coś mnie zaatakowało wczoraj :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 po wypiciu ciepłej zawartości tego kubraczka co pokazywałeś jak sie pije ciepłe to tak się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 qrde; nie mam ostatnio czsu by zagladac na forum; fota z wczoraj -> 'ogarnieta panienka'; poznalem wczoraj -> reka moja -> jakosc tragiczna; a fota byla robiona nikonem d70s z obiektywem za 2klocki :o Kolega musial strasznie w szopie jakosc zmniejszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi