peterr Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 ło oauć ale obojczyk 0_o chyba bolało:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Fr3d3k -> bierz zdjęcie i maszeruj do ortopedy, a potem do WKU. Jak jeszcze wojska nie masz z głowy to D masz prawie gwarantowane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Fr3d3k: do wesela się zwelduje ;) btw... może i była ładna pani w szpitalu.... ale kadrować nie umie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 :) widze żart sie was trzyma hehe nie chce tu narzekać na polska sluzbe zdrowia, ale nie zycze nikomu takiego zlamania...chlopaki nie potrafili tego nastawic...powiedzieli ze tak sie moze zrosnie...tak sie zroslo ze po 6 tygodniach męki ..bede to mial operayjnie skrecane śrubkami ... i kolejne min 2 miechy z głowy...o tak sie załatwiłem ;/ Ale z maxem nie ma wiekszego problemu ...w robocie i tak nie ma wybacz ..trza pracowac, nie ma że boli :) ...sie rozpisalem... pozdr! btw Leru narazie jeszcze proboje studiowac..(ach ta ambicja) wiec wojo szczeka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Fr3d3k świetnie Cię rozumiem miałem dwa razy nastawianą rękę i dopiero za trzecim razem mi ja poskładali operacyjnie to było moje najdłuższe wakacje w życiu jak jakoś pod koniec listopada wróciłem do szkoły :) a tu moje aktualne fotki :) oko z przed jakichś 2 tygodni i ja znęcający się nad czymś do jedzenia z wczoraj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 LOL delikatnie przekrwiona gałka^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 krzysiu a co ty tam skrobiesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Rzeźbi w kapuście...taka moda z zachodu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Z-brush 8 - nowy interaktywny interfejs - poczuj modelowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Fr3d3k: zagadaj z Tweety'm, w photoshopie ci to ladnie poprawi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 misiold - są różne wersje wymyśl sobie coś:) chveti - jak coś to moda ze wschodu :) Piksar - tak zostałem betatesterem tylko to wersja 7 jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Urodzinowa impreza wujka ille'go Znowu wyjde na narcyza, a ja tylko uzupelniam braki za zeszly tydzien. Btw: bez skojazen! po co Ci tyle zdjec siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 próżny narcyz z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 po co cytowac wszystkie zdjecia? wrzucilem, odpowiedz jest na tej samej stronie ;] w galerii bylo 230 fot, wiec to chyba maly procent btw: tak, mam fetysz, lubie byc rozpoznawany byhahahaha masz tu jeszcze na dokladke z poprzeniego tygodnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 illy, narcyzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 wypad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 :D (no offence illy ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Narkissos) – w mitologii greckiej młodzieniec niezwykłej urody :D Nemezis ukarała go miłością do własnego odbicia w tafli wody. Jakos ja tej milosci nie mam. Szczerze to jestem malo fotogeniczny co wprawia mnie w kompleksy. Ale, co tam. Narcyzem nie jestem. AFAIk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 to nie narcyzm, po prostu jest ktos kto go lubi fotografowac i tyle, sam sobie fotek nie robi nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 :D (no offence illy ;) ) Dobre, heh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 co było na obciętej części po prawej ? :D bo nie wydaje mi się że z taką ekstazą oglądasz mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Ja zarzuce najswiezsze i chyba najladniejsze jakie mam. W pubie, trzezwy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 to nie narcyzm, po prostu jest ktos kto go lubi fotografowac i tyle, sam sobie fotek nie robi nie :) on za to płaci. chce mieć mnóstwo zdjęć żeby wytapetować mieszkanie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 co było na obciętej części po prawej ? :D bo nie wydaje mi się że z taką ekstazą oglądasz mecze Jeszcze większy lol :D Coś w tym jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 ^johny nie musiałeś się tłumaczyć że jesteś trzeźwy :D nikt tego teraz nie sprawdzi, ale wierzymy ci na słowo. :) ale oczka coś masz takie rozbiegane i malutkie źrenice :D illy nie może się nadziwić że świat poza jego pracą wizualizacji też jest taki kolorowy! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Ciiiii kozak przyszedl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 illy wcale nie jest narcyzem, po prostu jak już wrzucać fotki to co tydzień i cały pakiet :D johny - o matko, ty tak wyglądasz na trzeźwo? ;D Wichur - Kozak? Gdzie, gdzie? Chowamy się! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Raffaello - ostatnio ktos napisal ze mam za duze :) ziomuś - zle wygladam? ;P nietrzezwy, zima 2007, biegun zimna (Suwalki): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 ziomuś - zle wygladam? ;P powiedzmy że wyglądasz jak jeden z nas :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 You all hate me because I'm beautyful ;p wypad, wiecej fotek nie wrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 You all hate me because I'm beautyful ;p wypad, wiecej fotek nie wrzucam Emo, emo, emo! :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 Why Mr. Anderson, why?A ty kurna za co? edit: btw http://www.lyricsandsongs.com/song/595637.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 co było na obciętej części po prawej ? :D bo nie wydaje mi się że z taką ekstazą oglądasz mecze hahaha nie moglem sie powstrzymac :D sie chyba nie obrazi :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 looooooooooool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 o DS dzięki temu cudeńku poznałem NoghtCory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 Why Mr. Anderson, why? A ty kurna za co? Atak klonów z beznadziejnymi awatarami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 hahaha nie moglem sie powstrzymac :D sie chyba nie obrazi :D super ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 ehehhehe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 ahahaha LOL Kuciel n1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 I sprawę molestowania w Samoobronie mamy wyjaśnioną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 w uczelnianym bufecie ;) http://www.youtube.com/watch?v=0PK5pFUwQkk&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 w uczelnianym bufecie ;) http://www.youtube.com/watch?v=0PK5pFUwQkk&NR=1 buehehehehehe Badyl rzadzisz !!! heheheehh Tobie to sie nudzi hahaah. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 hahaha nie moglem sie powstrzymac :D sie chyba nie obrazi :D Proszę to wrzucić na główną stronke maxa masakra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 happy swrsc :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 też kogoś masz poniżej? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 LOL xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 haha co sie porobiło:D fotki miazga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 to jeszcze jedna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 czadowe skarpetki : D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 w tym zoltym koszu na miescie byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi