DraB Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Ten tam to moj kolega a ja wlasnie kupuje kebab. LoL ;) (nie widac mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 swiat jest maly;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 swiat jest duzy, ale max3d.pl ilosc userow jeszcze wieksza LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Kwiecień 2007 Share Napisano 28 Kwiecień 2007 Klicus znajomy z lodzi pojechal kiedyz na zagle na mazury. Plywa sobie po jeziorku, full relax, no problemos, patrzy a tu obok niego zagloweczka przeplywa sasiad z bloku... Myslal ze go szlag trafi;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 "punk-rockowe towarzystwo przyjaciół piwa" [ja ten z prawej wyszedłem jak dziecko ^^] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Klicus znajomy z lodzi pojechal kiedyz na zagle na mazury. Plywa sobie po jeziorku, full relax, no problemos, patrzy a tu obok niego zagloweczka przeplywa sasiad z bloku... Myslal ze go szlag trafi;) pozdr Scena jak z "Dnia Świra" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 ja tylko się tak przylansuje. nie doskoczyłem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Oo ej.. ale wysoko skaczesz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 ile masz cm? a wsadzasz piłke do kosza?;> grałeś kiedyś?:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 hehehhe chveti masz taką minę na fotce jakby przed tobą była sciana xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Tomuś - 185 i hehe...szkoda gadać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Scena jak z "Dnia Świra" hehe no Vorek bo w tym filmie jest wiecej prawdy, niz w moglo by sie wydawac;) uwielbiam "dzien swira", znalazlem w nim mnustwo sytuacji ktore widzialem na zywo i ludzi ktorzy sie tez tak jak w nim zachowuja;) no i oczywiscie sam siebie tez moglbym do niektorych porownac;) lol masakra he he... pozdr;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Ale w Krakowie widać jest już na rynku... Mowa oczywiście o napoju bogów... edit: Klicus znajomy z lodzi pojechal kiedyz na zagle na mazury. Plywa sobie po jeziorku, full relax, no problemos, patrzy a tu obok niego zagloweczka przeplywa sasiad z bloku... Myslal ze go szlag trafi;) pozdr Ja spotkałem kiedyś koleżankę z podstawówki na lotnisku w Zurychu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 wszyscy jestesmy wiec SWIRAMI;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Tomuś - 185 i hehe...szkoda gadać ;) no pochwal sie:D gdzie grałeś? nie chwaląc sie ja mam 183 i wsadzałem jak trenowałem w klubie teraz to maturka i siedzący tryb życia:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 ja mam 183 i wsadzałem jak trenowałem w klubie No no!!! To chyba rekord SWIATA:D:D:D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 no pochwal sie:D gdzie grałeś? nie chwaląc sie ja mam 183 i wsadzałem jak trenowałem w klubie teraz to maturka i siedzący tryb życia:/ trenowałem 2 lata w podstawówce :P Ale 'teraz to[...] siedzący tryb życia' więc nadrabiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 przez tak zwany "siedzacy tryb zycia" przytylem jakies 8-10 kilo;) dobrze sie czuje, ale czasem musze sie jakos poruszac bo zrobi sie ze mnie Jaba;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Mam to samo, przez siedzenie przed kompem i mało ruchu nieźle łapie się kilogramy. Odkąd zacząłem prace właśnie przy CG też mi przybyło z 10kg. Heh... po wakacjach mam zamieszkać z moją lubą i już zapowiedziała, że się weźmie za mnie, więc czeka mnie walka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 uwielbiam "dzien swira", znalazlem w nim mnustwo sytuacji ktore widzialem na zywo i ludzi ktorzy sie tez tak jak w nim zachowuja Jak najszybciej skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 zapowiedziała, że się weźmie za mnie, więc czeka mnie walka ;) walka... jasne;) Master dobre lol;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Hehe, no fakt ciężko będzie, szczególnie że przyrządza wspaniałe ciasta a jakie mufinki eh ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 spotkanie we Wrocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 ale tyś gościnny AG śpi na ziemi:D piki gdzie ty mieszkasz w tym wrocku? masz nowe mieszkanko musisz być bogaty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 a co tam daje swoje fotki;p z imprezy na zakończenie klasy maturalnej:) i moja mina następnego dnia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 jeszcze jedno po tym jak z balkonu wypadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 widze że sie bawisz na bogato jak ja:D hehhehe...dobrze że piksara nie było stać na 1 piętro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 piksar, vorek ,ag ,badyl : fajnie Was znów zoboczyć ;) u mnie po staremu seeerdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 o maturka wiec pozdrawiam:) http://www.sdb.pl/slo/maturzysta.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Pierwszy forumowicz w siedzibie Voradora ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 ale wy sie duzo uczycie do tej matury:P przereklamowana impreze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 znowu browar - jaki przykład dajecie młodzieży shame on you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 jak można pić tego lecha to jest nie dobre!!! tylko tyskie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Zdjęcia jak nie z piwem, to z wódką albo papierosem. Aż strach pomyśleć, co będzie następne ;) Nam wystarczy grzechotka, heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Ag & Vorek Combustion Workshops Kobierzyce 2007 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 dziwny ten mac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Vorek to zdjęcie z komórki ? Czy AG jak wypadał z balkonu miał twój aparat w ręce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 czy ja tam widzę opakowanie od obiektywu Nikkor 28-80 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Po co 2 klawiatury?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Po co 2 klawiatury?! jeszcze u mnie nie byłeś co ten AG tak się tuli do tego monitora - szuka przyjaciół ? W nocy zabrał mi poduszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 w PI dobrze się zarabia. kilka dni pracy i nowy sprzęt i wyjazd na safari. wróciłem ledwie kilka godzin temu expresowym rejsem z Rwandy. fajnie było :) Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 masz typowo damską budowę ciała... może dlatego to uwielbienie dla tych tub :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 :P ekhem... ogniskowa mnie zniekształciła i zaokrągliła w co niektórych miejscach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Swoją drogą to ciekawe ile taki sprzęt jest wart. Nie zdziwił bym się, że za to można by samochód/mieszkanie kupić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Tweety wracaj z tym sprzętem do Wrocka - fajna parowozownia do odwiedzenia : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Po co 2 klawiatury?! dla szpanu:) ekhem... ogniskowa mnie zniekształciła i zaokrągliła w co niektórych miejscach :D no ale te dlugie paznokcie to juz chyba nie od ogniskowej, co Tweety??? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 Piksar duzy i Piksar maly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 tweety przez te wszystkie obiektywy ci krew z głowy odpłynęła :D edit: hehehe no miny takie same, jeszcze nie wiem czy pikSar duży ma dziecinną mine, czy pikSar mały ma mine dorosłą taką oo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 po co mi 2 klawiatury ? Ta druga to specjal do Frets on Fire :D piksar - połowa tej klawiatury nie działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Maj 2007 Share Napisano 2 Maj 2007 po co mi 2 klawiatury ? Ta druga to specjal do Frets on Fire :D piksar - połowa tej klawiatury nie działa :D mocno przyciskaj używałem jej ze dwa razy raptem - musi działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi