illy Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 "To jest miejsce na Twoją reklamę"...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 buehehehe dobre :D eee tam mialo byc jeszcze max3d.pl widze kawalek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 mialo byc, ale skopalem i juz nie chcialo mi sie poprawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 dobre :) Podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 hehe, ja to tak bym widzial :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 *pac* xD lol rotfl, rozwalacie mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 zmiażdżony ?! :D btw duo nie solo "musk" ma 2 rdzenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Dobre, chociaz jak juz szalec to ja bym byl za quad core :) wiecej = lepiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 Panowie jest specjalny watek poswiecony fotomontazom ;] http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=18697 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 takie for fun, robie album ze znajomymi, wszystkie fotki w takim klimacie: :eek: Niezle. Nazywasz sie tak samo jak ja. Tylko ze ja Pawel jestem ;) Pewnie mowili na Ciebie Swierszcz, co? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 heh czadersko, nadal mówią :) przy najbliższej okazji musimy to opić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 a Ty wyglądasz jak świerszcz w dodatku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Ostatnio dowiedziałem się, że mój kumpel z innego forum chodził do klasy z... Adkiem! Oto ich klasowe zdjęcie :) (mam nadzieję, że nie dostanę długoterminowego urlopu za takie iście IPN'owskie materiały ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 ech ta moda wczesnych lat 90-tych :D który to nasz Adek? :D [edit] glosuje na: środkowy rząd drugi od prawej (biała koszulka) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Tutaj jest adek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Gorny rzad, prawy rog imo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Też tak myślę hcpiter3d ;) Wystarczy porównać ze zdjęciem stąd: http://www.max3d.pl/bitwa.php?id=2d_04_jury :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 O :O , no takich materiałów na forum to się nie spodziewałem :>>> normalnie nie znasz dnia ani godziny :D EDIT: Oj tweety ;), hcpiter3d dobrego zaznaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 nieee... ten ma inny kształt nosa :] to na bank ten w białej koszulce :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Środkowy rząd, ten który stoi nad i pod kolesiem w czerwonej koszulce :P Po prostu wyprzystojniał z wiekiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Hehe ale dochodzenie :P A co na to sam zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Ja obstawiam tak jak hcpiter3d lub dolny rzad w czarnym swetrze miedzy dziewczynami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Oni wszyscy wyglądają jak Adek. :O Ah, to ci dzielni pionierzy przecierali szlaki późniejszym kapitalistycznym już pokoleniom. To oni poznawali i przekazywali innym cudowny smak Coli, to oni kupowali klasyczne jeansy... piękne zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Oni wszyscy wyglądają jak Adek. :O hahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Adek all around hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 przecie wystarczy porownac do fotek od leandera i juz wsio widac -_- troche malo powaznie: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 :eek: Niezle. Nazywasz sie tak samo jak ja. Tylko ze ja Pawel jestem ;) Pewnie mowili na Ciebie Swierszcz, co? ;) Jaki Paweł? Eeemiiil z drewutni! :D http://www.youtube.com/watch?v=Ef3GhVJVZCg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 ROTFL, gnoju Ty! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 prosiaki mają takie duże uszy? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 prawie jak MILO :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Ale luffa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 przecie wystarczy porownac do fotek od leandera i juz wsio widac -_- troche malo powaznie: :D AVE SATAN! 666! HOO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Ja i moja suczka, ostatnio przed wyjazdem do pracy, na plaży w Rewie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Ostatni raz w Rewie bylem rok temu w zime hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Deus: ;) fakt jak diabelec hehe Vorek : nice stuff ;) też nie raz miałem okazję pobawić się kranem ale większym :cool: niezła jazda jest.. i ujęcia ofkors - co tak mało Ciebie ostatnio na forum :/ Raffaello : jaki dizajn ;) miło Ciebie znów widzieć . do następnego bro ;) illy: Ty spamerze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Rozmarzyłem sie na paintballu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 pikSar hie hie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 postrzelałem, ale obadałem super miejsce na paintball zlotowy a i pozdrawiam UNCLE - strzelaliśmy sie razem (sie okazało sie potem) - max3d.pl is everywere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadyy Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Siemka jestem tu nowy :) ale chce zaprezetowac odrazu calego mnie :D moje pierwsze zdjecie przerobione w PS 1,5 temu :D widac bledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Siemka jestem tu nowy :) ale chce zaprezetowac odrazu calego mnie :D wrzucaj na www.fotosik.pl lub imageshack.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Rozmarzyłem sie na paintballu tak sie słumacz pewnie masz różaniec w kieszeni i jazda pięćdziesiątkę:P:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Ostatni raz w Rewie bylem rok temu w zime hehehe no to koniecznie trzeba to nadrobić i możemy sie wybrać na browarka przy plaży, może przy okazji mały zlocik i ktoś się jeszcze dołączy z trójmiasta? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 prawie jak MILO :D ooo loool :D :D :D :D prawie robi wielką różnicę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 no to koniecznie trzeba to nadrobić i możemy sie wybrać na browarka przy plaży, może przy okazji mały zlocik i ktoś się jeszcze dołączy z trójmiasta? Niedlugo standartowo impreza odnosnie poczatku sezonu surfingowego :D W barze 10m od plazy :D Ale zlot, pewnie, zanim jeszcze wakacje sie zaczna najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 ahahahahahHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAhaahHAHAHHAHAHhahahaHHaHAHhA padlem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 jak rogi sa takie duże to jaką Ty masz głowe..hehe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 ucho jedno masz krzywe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Drakula to która ci takie rogi przyprawiła?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 hi kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi