purple Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 a bo ja sobie obserwuje refleksy na lakierze tej limuzynki;) No albo sobie przysnęłam za kółkiem, zdaża się- taki "niedzielny kierowca" ze mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Z tego co pamiętam tego typu rowerki nie miały jałowego biegu i jak się jechało z górki można było stracić stopy ,trzeba było być naprawdę twardym dzieckiem żeby używać tego sprzętu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 purple: masz sile 3 koni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 trzech koni, jednej owcy, dwuch byków i...jednego barana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 jednym slowem: nie wazne kto z kim, wazne zeby dzieci byly zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 purple a dlaczego tak główka sie sie zgina? balansuje ciałem bo ma zablokowany dyferencjał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Nie pytajcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 ogolił bys sie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 To z innych zainteresowan:) Znajdzcie mnie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 trzeci z lewej! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 heheh pudło:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 1 z lewej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 gdzie kupiles taka makiete ryby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 1 z lewej ?? też tak obstawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Dokladnie, 1 z lewej:) Widac ze najprzystojniejszy nie?:P Illy w stanach tych makiet plywa bez liku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 jaki ładny pstrąg ! [chyba taki zakrzywiony pysk bo pora godowa] też wędkuje; ale raczej "jeziorowo-karpiowo:D" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Joint to łososie królewskie prosto z Michigan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Illy w stanach tych makiet plywa bez likuuwazaj na krokodyle ;p takie co z kanalu wyplywaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Niezła ta makieta, raczej nie była łapana na uklejke co? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 na co złowiłeś łososia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 pewnie na wędkę, albo oszczep sadzac po gabarytach oszczep ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 mm na muchę ? :D nie wiem ale podobne to do pstrąga; ale w sumie wieksze :D tez chce cos takiego złowić; o masakro w polskich wodach cięzko jest wyjac coś zblizonych rozmiarów... do tego takiego drapieznika ehhh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 tez chce cos takiego złowić; o masakro w polskich wodach cięzko jest wyjac coś zblizonych rozmiarów... do tego takiego drapieznika ehhh :) O przepraszam-można złowić oponę :D Poza tym ten bydlak taki duży, że mógł sam złowić Z-brusha...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 mm na muchę ? :D nie wiem ale podobne to do pstrąga; ale w sumie wieksze :D tez chce cos takiego złowić; o masakro w polskich wodach cięzko jest wyjac coś zblizonych rozmiarów... do tego takiego drapieznika ehhh :) Jak sie jezdzi okazyjnie to zazwyczaj sie opone wyciaga.... :), ale jak taka opone zlapiesz to mozesz sobie powiedziec "na bezrybiu i rak ryba " :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Tam lowilo sie glownie na ikre kupowana w marketach. U nas nie wolno lowic na tego typu przynety. Ryb bylo multum a to i tak nie najlepsze lowiska jak chocby na alasce;) Hol tego bardziej brazowego trwal ponad 40 min. Sa skubance strasznie silne:) Szkoda ze po tarle wszystkie zdychaja:/ Purple - raz na morzu koles drąc jape na całego ze ma poteznego dorsza wyciagnal...kawal okretowej liny:) Plakalem ze smiechu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 hahaha...moj tata popłynął kutrem na dorsza złowił 3 kilowego ale potem za to choroba morska sie odezwała:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 kradłem kukurydze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Roadrunner :D btw. wszystkie zdjęcia masz w locie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 SWRSC: To Ty latać umiesz? :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 SWRSC - szejm on ju ladnie to tak okradac polskich rolnikow! :) Roadrunner :D btw. wszystkie zdjęcia masz w locie? :) rzeczywiscie ... jumperman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Kosmita ze "Znaków" z Gibsonem. :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 buehehhe Świerszcze zawsze umiały latać. Rolnicy nie ucierpieli, zabrałem tylko 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 SWResc Ty znow w tej samej pozie? Peniew nawet tak spisz co? ;) ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Tadzio a w jakiej pozie chciałbyś go widzieć;)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Ja znam prawdziwa historie tego skoku Corn Flake`sa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 hehe mocne btw. tez kiedyś kradłem kukurydze ale niewiem po co bo tego jeśc sie nie da ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 jak sie nie da? trzeba ugotować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 dokladnie ! gotowana kukurydza jest super :) jak bylem maly to tez z kumplami robilismy wypady po kukurrydze na pole najlepsze zawsze byly poscigi rolinika :) jak dobrze pamieta jeden mial surenke i nas przez pole gonil syrenka :) heeh smiechu zawsze bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 a mnie nikt nie gonił, bo ja to robie z wyskoku i niezauwazalnie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Ok to i ja sie dorzuce z fotkami... jakies tam stare slubne zdjatko.. Wyprawa z Alicja do parku dinozaurow.... Moja mala wcale niebyla zainteresowana jak widac ojciec sie najlepiej bawi :D. Z polobrotu w tylsko jakiegos tam zaura :D Let's kick some ass ... Wyprawa z Alicja do parku dinozaurow... cd Marzenia farmera hahaha yea baby jadymy :) (bez perwersow prosze :D ) Wyprawa z Alicja do parku dinozaurow... cd Moja mala wqoncu sie czyms zainteresowala :) That;s all folks... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 ehh :> dziecko i żonka poukładane życie ziom ^^ mi nie śpieszno ;) fajne foty; te dinozaury pewnie w 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 dinosy niby byly w 1:1 ale niektore jak dlamnie chyba ciut za male byly przynajmniej porownujac do tych z filmu park jurajski :). Hehe a w kwesti dziecka ! Czlowieku uwazaj jak mozesz ciesz sie zyciem panienkami :D gumki cokolwiek bo jak wpadniesz to po uszy :) heeh od momentu gdy sie mala pojawila na nic czasu niemam a praca w domu hahaha jest prawie niemozliwa (przynajmniej od momentu gdy zaczela raczkowac:). Ale suuma sumarum dzieci sa wspaniale genialne przynajmniej jak sa male !:) bo potem wiadomo :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 I`m watching you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Hehehe PIxar jak Big Brother :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Bardziej jak czolowka z Resident Evil ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 piksar świetne - tylko w ps bys to pociagnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 do Predator; racja! tylko u mnie to ciezko w tym momencie; dziewczyny sobie znalezc nie moge a jak juz znade to takie "niewydymki" pozatym nie wychodzi nic na stale[nie chodzi nawet o sex; poprostu trafiam na takie..] a takiej imprezowiczki nawet bym nie "przełknął wiedząc ze spała juz z 30stoma :pp Ehh teraz klasa maturalna; trzeba rok sie uczyć chociaz w zyciu.. :P aby wyjechać i.. wreszcie cieszyć się życiem. swoją drogą dzieci tez fajna sprawa; wiesz czujesz przynajmniej ze wypełniles swoją powinność dla przetrwania naszego gatunku ^^ to dziecko przez właśnie taki przypadek [bez gumki] czy planowane?: tak pytam bo.. ciekawe jak sobie mozna skomplikować życie przez przypadek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 hehe Joint jednak mozna :) malej nie bylo w planach. HEeheh ale jak to mawi moja starsza niema co plakac nad rozlanym mlekiem :D. Gdy sie dowiedzialem pierwszy raz to przyznam ze mnie zamurowalo. Gdyby ktos mi oferowal cofniecie czasu i proponowal inny tok wydarzen to nie chcialbym nic zmienic. Bo kto wie co by bylo gdyby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 serwus :) ja pierdziele, Joint, to zdanie jest esencją teog cos sie dziej ew kraju, i komentsem do postaw młodych ludzi w reakcji na perspektywy, które tu maja. Po prostu genialne. Smutne, ale genialne w szczerości, i jasności przekazu :) do Predator; Ehh teraz klasa maturalna; trzeba rok sie uczyć chociaz w zyciu.. :P aby wyjechać i.. wreszcie cieszyć się życiem. pozdrawiam Cie i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 ja się ciesze życiem w Polsce ;) a z tego co napisał Joint to głównie mu chodzi o partnerke chyba, to niech szuka w polsce bo jak wiadomo tu są najpiękniejsze dziewczynny :D edit. jeszcze żeby nie było że tak pięknie w tej naszej Polsce to musze tu coś napisać o policji z którą miałem ostatnio przejścia, jak za grzeczne picie piwa w parku to potrafią wystawic mandacik, ale jak już poszedłem zgłosić że zostałem oszukany na allegro to tak mnie miło przyjeli, że poczułem się jak przestępca...oczywiście dostałem odwołanie postępowania z uzasadnieniem: http://members.lycos.co.uk/marekrybacki/konnekt/odmowa2.jpg więc jak macie same pozytywne komentarze to możecie robić ludzi w ch... i tak policja wam nic nie zrobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi