tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Bana mu za rozciąganie ramki Banana raczej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Oczywiście banana3d :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 sami se banana...xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 I jak wam się podoba mój wakacyjny podbój ? :D [tu nie pokazała nawet 1% swojej urody :D] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Niezła dziewojka;) Ale kiepsko Ci wyszedł ten fotomontaż;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 pokaż zdjecie jej całej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 hehe podobna do tej z avatara:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Tylko młodsza o jakieś 30lat od tej z avatarka (uwierz na słowo, jeśli pani nie poznajesz;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 purple :p fajnie ze wam się podoba :*:*:* związek rozwija się powoli; jest milutko. ehh widzę ją dopiero w poniedziałek.. chyba nie pójdę na rozpoczęcie roku ^^ : btw. Daryl Hannah ma ~47 lat czyli jest 29 lat starsza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 starsze sa lepsiejsze;) ja lubie babeczki starsze ode mnie o jakies 3-5 lat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 starsze sa lepsiejsze jak wino :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 ale za to młode potrafią więcej :D Joint a riggowalna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Joint - oczy, usta i nos jak wykapany ty - nie zdziwił bym sie gdyby to byla twoja siostra... serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 ale za to młode potrafią więcej Joint a riggowalna ? wlasnie starsze sa bardziej doswiadczone:D:D:D:D "riggowalan" ale polew:):) dobre:):) Joint - oczy, usta i nos jak wykapany ty - nie zdziwił bym sie gdyby to byla twoja siostra... serio i znow wychodzi podejscie hindusa do kuzynek itp pt: "kup paczkę prezerwatyw i wino i działaj (...) mamy 21 wiek - wszystko wolno". ;););) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 boże wy macie chyba jakies zboczenie :D SIOSTRA ? :/ eyyy nie przesadzaj; siostrę też mam ładną mogę pokazać; jest np. brunetką.. dziewczyna; starsza odemnie o rok; podobieństwo ?! mmm a z tym winem to lekka przesada ziomuś ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Boooooooooooooooooooooooooozeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 boże wy macie chyba jakies zboczenie :D SIOSTRA ? :/ eyyy nie przesadzaj; siostrę też mam ładną mogę pokazać; jest np. brunetką.. dziewczyna; starsza odemnie o rok; podobieństwo ?! mmm a z tym winem to lekka przesada ziomuś ^^ Facjata która najczesciej ogladamy jest nasza własna w lustrze czy gdzie tam, wiec podświadomie podobają nam sie osoby do nas podobne. Jest to coś jak rysowanie przez kogoś podświadomie własnych rysów, u portretowanej przez siebie osoby np. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Jezu, to ja do zakonu ide... Ja nie chce miec podobnej do siebie dziewczyny, przeciez to kalectwo bedzie... Nieudany experyment dr.Frankentseina...ble... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Facjata która najczesciej ogladamy jest nasza własna w lustrze czy gdzie tam, wiec podświadomie podobają nam sie osoby do nas podobne. Jest to coś jak rysowanie przez kogoś podświadomie własnych rysów, u portretowanej przez siebie osoby np. Przynajmniej tak mi sie wydaje. czyli bliznieta jednojajowe (wykluczajac ofkoz dwu-plciowe) = homo? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 jezu jak wy się czepiacie.. przeciez są ludzie którzy są razem a wyglądają zupełnie inaczej.. ale tak jest podświadomie szukamy podobnej osoby nie tylko do siebie ale także np. naszego rodzeństwa.. PODŚWIADOMIE.. nie patrzyłem na Nią z tej strony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 no dobra tylko napisałem bo naprawde jestescie bardzo podobni - moze ty tego nie widzisz, ale naprawde. co nie znaczy ze ona wyglada jak chłopak bo ładna jest - ty nie ;) ale tez dziwne zebym napisał ze mi sie podobasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Wielka_Siostra- pokaz zdjecie bo nie wierze;) Eeee, nie pokaże, nie spełniam standardów estetycznych, czyli nie wyglądam na 16 lat, nie jestem blondynka i nawet do Tadka nie jestem podobna, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 pewnie nawet nie jesteś nią xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Eeee, nie pokaże, nie spełniam standardów estetycznych, czyli nie wyglądam na 16 lat, nie jestem blondynka i nawet do Tadka nie jestem podobna, hehe. A feeeee z takimi standardumi, fuj! :D TZN chętnie zobaczę fotkę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Ja tyz;) A ze do mnie podobna nie jestes, to akurat WIELKI plus dla Ciebie:) A ze nie jestes blond 16stka to tez dobrze. Pozbadz sie kompleksow, i pokaz sie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Wielka Siostro nie martw się że nie wyglądasz na 16. Ja mam prawie 22, a jak chcę kupić wino to muszę pokazać dowód osobisty (wino wolno tu kupować od 16). To jest frustrujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 jaaaaaaaaaaaa winopijca na max3d :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Krzysiek fajne ucho masz, takiego jeszcze nie widziałam, małżowina się rozchodzi w krztałcie gwiazdki. Czy to jest dorabiane w shopie? nie aniu to nie photoshop ^_^ Przepraszam że tak długo nie odpowiadałem XD chcesz referki ?? XD ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 nie chcę referki, bo mnię ludzie posądzą że źle wymodelowałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 bo ładna jest - ty nie ;) :p dzięki; ale rozumiem ze mamy mocno hetero społeczeństwo i nawet stwierdzenie mojej [niebanalnej] urody :rolleyes:mogło by być zle odebrane :D wielka_siostra; dawaj fotę :)#! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 tak jest dawaj fotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 lud domaga sie fotki weielkiej siostry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Bo Cię wydam Wielkiemu Bratu, a wtedy to dopiero będzie...wszystkim się pokarzesz...;D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 genialne ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 hehe ;) Dzięki, starałam się :D Ale mam nadzieję,że nie wystraszyłam koleżanki ;) To wszystko tylko zabawa, w zasadzie, tak jak zauważyłam, ten wątek (oprócz zacieśniania znajomości) służy pośmianiu się z siebie i z innych...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 ano :p Tylko dawajcie więcej zdjęć; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 fota albo permanentny ban ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 nie będziemy się śmiać :pp ! btw zmieniłem Awatar na oczko mojej pieknej panny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Chciałbym tylko przypomnieć, że nie jest to wątek "rzeczy interesujące, rzeczy zabawne" i nie jest to chat. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Vorek - offtop ;) Wielka siostro, pokaż się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 żeby nie było offtopów już tylu,łapcie kolejne moje oblicze: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=41810&page=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 UWAGA UWAGA!! Pokaz przedpremierowy!! Tadzio tanczy do muzyki Vengaboys:) Ostrzegam!! Totalny kretynizm, dla ludzi o silnych nerwach!! Zobaczcie calosc, gdzies w polowie sie rozkrecam;) http://youtube.com/watch?v=mA-NFtsZfIo Jezusicku, ze mna jest cos nie tak... Zajawki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Ale mine to chwilami miałeś inteligentną :P Fajowe ruchy, jakbym już jekiedyś widział na imprezie technomaniaków na sunrise... A ten kleś to tylko popsuł zabawe, speszył ciebie na chwile :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Buehehehehehe ale musiales miec faze! Przezacne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Co Na Milosc Boska Ja Wlasnie Obejzalem !!! :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Ale mine to chwilami miałeś inteligentną :P Staralem sie jak moglem, zeby wyjsc na wiekszego kretyna niz w rzeczywistoaci jestem;) Wiec sie chyba udalo;P Buehehehehehe ale musiales miec faze! Przezacne! Faze mialem konkretna;) musialem oderagowac stresy... ;) Co Na Milosc Boska Ja Wlasnie Obejzalem !!! :d tadku... no coz... trzeba poswirowac, zeby nie zwariowac..;) to byl totalny spontan. ta muza jest tak poryckana, ze mi odbilo... no jest wideo;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 i pokazał co o nas myśli pod koniec! bana za to!:D:D:D a jakich tabletek sie nałykałeś?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 dobre tadzio, szkoda że ten gość na końcu nie zajrzał do kamery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Tomek-bana?raczej fronta powinienem dostac:) przeciez staram sie Wam urozmaicac zycie ,przecie dla Was ten wystep;) jakie tabletki? lajtowa wersja extasy, czyli witamina 'C':) Pixar- dzieci neo, i ten grubasek z ozon'u sie przy mnie chowaja:* pozdr edit: KURCZE BO NIE MOZNA TRAKTOWAC ZYCIA ZBYT POWANIE BO CZLOWIEK DZIADZIEJE NO:):):):) to mowilem ja-tadzio:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi