tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Bana mu za rozciąganie ramki Banana raczej ;)
Joint Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 I jak wam się podoba mój wakacyjny podbój ? :D [tu nie pokazała nawet 1% swojej urody :D]
purple Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Niezła dziewojka;) Ale kiepsko Ci wyszedł ten fotomontaż;D
purple Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Tylko młodsza o jakieś 30lat od tej z avatarka (uwierz na słowo, jeśli pani nie poznajesz;))
Joint Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 purple :p fajnie ze wam się podoba :*:*:* związek rozwija się powoli; jest milutko. ehh widzę ją dopiero w poniedziałek.. chyba nie pójdę na rozpoczęcie roku ^^ : btw. Daryl Hannah ma ~47 lat czyli jest 29 lat starsza :P
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 starsze sa lepsiejsze;) ja lubie babeczki starsze ode mnie o jakies 3-5 lat;)
maverick sheep Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 ale za to młode potrafią więcej :D Joint a riggowalna ?
Hindus Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Joint - oczy, usta i nos jak wykapany ty - nie zdziwił bym sie gdyby to byla twoja siostra... serio
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 ale za to młode potrafią więcej Joint a riggowalna ? wlasnie starsze sa bardziej doswiadczone:D:D:D:D "riggowalan" ale polew:):) dobre:):) Joint - oczy, usta i nos jak wykapany ty - nie zdziwił bym sie gdyby to byla twoja siostra... serio i znow wychodzi podejscie hindusa do kuzynek itp pt: "kup paczkę prezerwatyw i wino i działaj (...) mamy 21 wiek - wszystko wolno". ;););)
Joint Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 boże wy macie chyba jakies zboczenie :D SIOSTRA ? :/ eyyy nie przesadzaj; siostrę też mam ładną mogę pokazać; jest np. brunetką.. dziewczyna; starsza odemnie o rok; podobieństwo ?! mmm a z tym winem to lekka przesada ziomuś ^^
kubi Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 boże wy macie chyba jakies zboczenie :D SIOSTRA ? :/ eyyy nie przesadzaj; siostrę też mam ładną mogę pokazać; jest np. brunetką.. dziewczyna; starsza odemnie o rok; podobieństwo ?! mmm a z tym winem to lekka przesada ziomuś ^^ Facjata która najczesciej ogladamy jest nasza własna w lustrze czy gdzie tam, wiec podświadomie podobają nam sie osoby do nas podobne. Jest to coś jak rysowanie przez kogoś podświadomie własnych rysów, u portretowanej przez siebie osoby np. Przynajmniej tak mi sie wydaje.
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Jezu, to ja do zakonu ide... Ja nie chce miec podobnej do siebie dziewczyny, przeciez to kalectwo bedzie... Nieudany experyment dr.Frankentseina...ble...
Drakula Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Facjata która najczesciej ogladamy jest nasza własna w lustrze czy gdzie tam, wiec podświadomie podobają nam sie osoby do nas podobne. Jest to coś jak rysowanie przez kogoś podświadomie własnych rysów, u portretowanej przez siebie osoby np. Przynajmniej tak mi sie wydaje. czyli bliznieta jednojajowe (wykluczajac ofkoz dwu-plciowe) = homo? :D
Joint Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 jezu jak wy się czepiacie.. przeciez są ludzie którzy są razem a wyglądają zupełnie inaczej.. ale tak jest podświadomie szukamy podobnej osoby nie tylko do siebie ale także np. naszego rodzeństwa.. PODŚWIADOMIE.. nie patrzyłem na Nią z tej strony ;)
Hindus Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 no dobra tylko napisałem bo naprawde jestescie bardzo podobni - moze ty tego nie widzisz, ale naprawde. co nie znaczy ze ona wyglada jak chłopak bo ładna jest - ty nie ;) ale tez dziwne zebym napisał ze mi sie podobasz ;)
Wielka_Siostra Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Wielka_Siostra- pokaz zdjecie bo nie wierze;) Eeee, nie pokaże, nie spełniam standardów estetycznych, czyli nie wyglądam na 16 lat, nie jestem blondynka i nawet do Tadka nie jestem podobna, hehe.
purple Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Eeee, nie pokaże, nie spełniam standardów estetycznych, czyli nie wyglądam na 16 lat, nie jestem blondynka i nawet do Tadka nie jestem podobna, hehe. A feeeee z takimi standardumi, fuj! :D TZN chętnie zobaczę fotkę;)
tadzio Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Ja tyz;) A ze do mnie podobna nie jestes, to akurat WIELKI plus dla Ciebie:) A ze nie jestes blond 16stka to tez dobrze. Pozbadz sie kompleksow, i pokaz sie;)
Ania Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Wielka Siostro nie martw się że nie wyglądasz na 16. Ja mam prawie 22, a jak chcę kupić wino to muszę pokazać dowód osobisty (wino wolno tu kupować od 16). To jest frustrujące.
..::Krzysiek M::.. Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Krzysiek fajne ucho masz, takiego jeszcze nie widziałam, małżowina się rozchodzi w krztałcie gwiazdki. Czy to jest dorabiane w shopie? nie aniu to nie photoshop ^_^ Przepraszam że tak długo nie odpowiadałem XD chcesz referki ?? XD ;p
Ania Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 nie chcę referki, bo mnię ludzie posądzą że źle wymodelowałam.
Joint Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 bo ładna jest - ty nie ;) :p dzięki; ale rozumiem ze mamy mocno hetero społeczeństwo i nawet stwierdzenie mojej [niebanalnej] urody :rolleyes:mogło by być zle odebrane :D wielka_siostra; dawaj fotę :)#! pozdro
purple Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Bo Cię wydam Wielkiemu Bratu, a wtedy to dopiero będzie...wszystkim się pokarzesz...;D :D :D :D
purple Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 hehe ;) Dzięki, starałam się :D Ale mam nadzieję,że nie wystraszyłam koleżanki ;) To wszystko tylko zabawa, w zasadzie, tak jak zauważyłam, ten wątek (oprócz zacieśniania znajomości) służy pośmianiu się z siebie i z innych...:)
Joint Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 nie będziemy się śmiać :pp ! btw zmieniłem Awatar na oczko mojej pieknej panny :)
Vorek Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Chciałbym tylko przypomnieć, że nie jest to wątek "rzeczy interesujące, rzeczy zabawne" i nie jest to chat. Dziękuję za uwagę.
Sebastian Ozga Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Vorek - offtop ;) Wielka siostro, pokaż się!
purple Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 żeby nie było offtopów już tylu,łapcie kolejne moje oblicze: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=41810&page=2
tadzio Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 UWAGA UWAGA!! Pokaz przedpremierowy!! Tadzio tanczy do muzyki Vengaboys:) Ostrzegam!! Totalny kretynizm, dla ludzi o silnych nerwach!! Zobaczcie calosc, gdzies w polowie sie rozkrecam;) http://youtube.com/watch?v=mA-NFtsZfIo Jezusicku, ze mna jest cos nie tak... Zajawki:
Ardeni Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Ale mine to chwilami miałeś inteligentną :P Fajowe ruchy, jakbym już jekiedyś widział na imprezie technomaniaków na sunrise... A ten kleś to tylko popsuł zabawe, speszył ciebie na chwile :P
MaGuu Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Buehehehehehe ale musiales miec faze! Przezacne!
ttaaddeekk Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Co Na Milosc Boska Ja Wlasnie Obejzalem !!! :d
tadzio Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Ale mine to chwilami miałeś inteligentną :P Staralem sie jak moglem, zeby wyjsc na wiekszego kretyna niz w rzeczywistoaci jestem;) Wiec sie chyba udalo;P Buehehehehehe ale musiales miec faze! Przezacne! Faze mialem konkretna;) musialem oderagowac stresy... ;) Co Na Milosc Boska Ja Wlasnie Obejzalem !!! :d tadku... no coz... trzeba poswirowac, zeby nie zwariowac..;) to byl totalny spontan. ta muza jest tak poryckana, ze mi odbilo... no jest wideo;) pozdr
!Ewert Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 i pokazał co o nas myśli pod koniec! bana za to!:D:D:D a jakich tabletek sie nałykałeś?:D
piksar Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 dobre tadzio, szkoda że ten gość na końcu nie zajrzał do kamery
tadzio Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Tomek-bana?raczej fronta powinienem dostac:) przeciez staram sie Wam urozmaicac zycie ,przecie dla Was ten wystep;) jakie tabletki? lajtowa wersja extasy, czyli witamina 'C':) Pixar- dzieci neo, i ten grubasek z ozon'u sie przy mnie chowaja:* pozdr edit: KURCZE BO NIE MOZNA TRAKTOWAC ZYCIA ZBYT POWANIE BO CZLOWIEK DZIADZIEJE NO:):):):) to mowilem ja-tadzio:)
Rekomendowane odpowiedzi