pecet Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 ale masz czadersko krawat zawiązany ;) koszula nie mogłem dopiąć na ostatni guzik :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 RA > wydarty? jeśli chodzi o mnie to na długo pozostanie w mojej pamięci :)To zależy co się robi, ale chyba nie będzie jednak tak źle. ;) Wspominać pewnie będę dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 dzisiaj na lech poznań remes cup;) na pierwszym zdjeciu z bartkiem bosackim a na drugim z piotrem reissem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 Aha. A kim oni są? :] EDIT: A... piłkarze... Pan Wikipedia powiedział mi, że ten pierwszy pan, to Bartosz, a nie Bartłomiej. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 19 Styczeń 2007 Share Napisano 19 Styczeń 2007 RA a na Bartosza nie można mówić Bartek?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Studniowka fajna rzecz - z checia bym poszedl w tym roku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Knysha > trzeba było wcześniej myśleć, po co tak szybko kończyłeś szkołe średnią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 hkropinski--> widze ze reiss i bosacki zrobili sobie zdjecie z przyszlym zdobywca oscara :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Myslalem, ze zostane zaproszony w tym roku, a tu kapa. I tak to jest wierzyc kobietom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 RA a na Bartosza nie można mówić Bartek?? :PNo raczej nie skoro to różne imiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 To jakie jest zdrobnienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 a na Oliwie i Aleksandre nie mówi się czasem Ola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 illy 2007 vj http://www.mandragora.art.pl/gallery/details.php?image_id=5465 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 ha illy ale dysko klimat :D A nowy rok i przydalo by sie dodac jakies foto :) Tym razem Ja & JunioR w rózowych uniformach ;D Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 prawie jak bracie rządzący naszym pięknym i wspaniałym krajem:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Powiedziałbym że tacy sami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Panowiem, nie zmieniliscie sie... hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 HCPiter a księżyc to gdzie wam ukradli?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 hehe niezłe zdjęcie, to Wy bracia graficy jesteście? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 hehehe Z-brush kaczynscy byli szybsi xD pecet haha tak jakos wyszlo :p wkoncu blizniacy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 no w sumie podobni jesteście, tak tylko chciałem się upewnić :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Jaki stary taki głupi :) w końcu metal jestem, co niektórzy twierdza nawet że satanista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Hcpiter i JunioR ahaha super byc blizniakami co ? :) Matchias hahaha nie no ostro ostro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Matchias - jak kiedys bede musial zciąć włosy, to chce być taki jak ty O,O :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Hcpiter i JunioR ahaha super byc blizniakami co ? :) Może stać przy lustrze i śmiało wygarnąć bratu :D hihi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Matchias - jak kiedys bede musial zciąć włosy, to chce być taki jak ty O,O :D Miejmy nadzieje że teki moment nie będzie musaiał przyjść nigdy :DD przynajmniej u mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 A oto ja :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Sadowski :P Wygladasz jak taki typowy grafik vel programista :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 Mnie tu chyba jeszcze nie było :D Idylka z psami. Ryj zaspany i na głodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 RK - bardzo dobre zdjęcie, szkoda że poruszone, bo światełko jest cud-miód :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Nie znasz się- to motion blur. Ty wiesz ile ja nad tym efektem pracowałem ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 RK: fajne psiaki;) hyhy: pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 *rotfl* :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Hcpiter i JunioR ahaha super byc blizniakami co ? :) hehe powiedzmy ze ma to i dobre strony ;D chveti dokladnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Rk fajnie Cie wreszcie zobaczyc :) JunioR brat podobny to same dobre strony wierz mi ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 rozdaje za Ciebie autografy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 nie przesadzajmy, ale moze za 40 lat to kto wie ;))))) Ale ogolnie jest fajnie, np. poznaja Cie ludzie ktorych w zyciu na oczy nie widziales i sa przekonani ze gadaja z wlasciwa osoba ;)) i ten najlepszy tekst : "wydawało mi sie ze jestes troche nizszy..." za wszystko inne zaplacisz karta mastercard ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 RK: fajne mieszkanko/domek/willa/rezydencja* krzyhhh lol :D :D :D Tak wygląda ptasior po skończonym udanym renderingu: :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 hehe niezłe tweety ;) to tamto moje wyżej to też po udanym renderze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Tweety - masz mine jakbys wlasnie stracil dziewictwo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Tweety - masz mine jakbys wlasnie stracil dziewictwo ;p ...po udanym renderingu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 RK: fajne mieszkanko/domek/willa/rezydencja* No... Domek. 9 lat chińskich zupek i grafiki 3d :D. Fajnie że Ci się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 Drakula: rotfl :D RK: no to jak na 9 lat zupek chinskich i 3d nieźle wygladasz :D ale na serio: domek naprawdę fajnie wygląda. masz więcej fotek? z chęcia bym obejrzał sobie całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Wiesz- dobry wieprz i na wodzie się upasie ;) Fajnie że się podoba, jak będziesz w okolicy to zapraszam, obejrzysz w naturze. Tak wygląda toto z zewnątrz. Całość ogrzewana kominkiem. Niestety ponieważ to przebudowa drewnianego baraku to nie zezwolono na inny kształt (chciałem zrobić przeszkloną górę) i wygląda bardzo tradycyjnie. Poczekam aż zmienią się przepisy i przebuduję pięterko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Wiesz- dobry wieprz i na wodzie się upasie ;) ahahhahahahhahahahahahahahaha :D no to podaj adres i daj znac na pm gdzie trzymasz oszczednosci ;) chawira naprawde przednia :) czekajac na zmiane przepisow, chyba szybciej uda Ci sie podniesc dom i przeniesc go za granice ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 no to podaj adres i daj znac na pm gdzie trzymasz oszczednosci ;) nie zrozum klicka źle.. (swoich nie ruszamy :cool: ) klicek miał na myśli : " no to stary gadaj gdzie wbijać ... i powiedz gdzie trzymasz piwo" ;) ) a domek serio przedni :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 to ja też postraszę :D ŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAA!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 mroczek ? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Ile płytek z legalnym oprogamowaniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 mroczek ? ahahahahhahahahahaha no nie moge edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi