Napisano 14 Kwiecień 200420 l Przeciez drzwi sie do gory otwieraja :D Nie wiem jak ;) Z takim plastikowym klocem u dołu? No chyba że ma hydrauliczny podnośnik... teraz jest moda na takie bajery. To są prawdziwe sportowe fury:
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Boże.... dobrze, że jeszcze nie pokazujecie kobiet po wiejskim tuningu ;)
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Batou - ten ostatni jest cudny:D Ten wydech... to chyba dodatkowy schowek na rękawiczki (podgrzewany). Spojler typu Aj biliw aj ken flaj:] Tyle że odmiana hardcore\'owa. Ze sklejki. Albo z balsy. Co tu więcej pisać. Piękny jest i tyle:)
Napisano 15 Kwiecień 200420 l Bzyku nienawidze wiejskiego tuningu tak samo jak Ty pokazuje zdjecia żebyście zobaczyli jak sie da zj@#%$ samochód :] a Wy odrazu że mi sie to podoba :| a 307cc śliczny samochodzik :D Edit to wnetrze przechodzi wszelkie pojecie :D
Napisano 15 Kwiecień 200420 l Shikam i jeszcze mozesz ze to wszystko jest w Skodzie Rapid????:) Ps. Gdzies juz widzialem to zdjecie:) Pozdro
Napisano 15 Kwiecień 200420 l pokazywali to zdjecie w Top Gear ale niepokazali reszty tego samochodu :> a tu alternatywa jak ktoś nielubi obwieszać samochodu plastikiem :D
Napisano 15 Kwiecień 200420 l Sikham takie zdjecia to sie nadaja do troszke innego wątku zatytulowany np.\"Jakim mozna byc debilem??\" lub \"gdzie oni mają oczy\" lub jeszcze inaczej \"totalne bezguscia\" :). dobra ja wracam na cos co mnie moze zakrecic :). MERCEDES SLR chyba najladniejszy czyt.najpiekniejsze dzielo mercedesa i te klasyczne i tez te nowe.
Napisano 15 Kwiecień 200420 l Kolejny przykład, na to że klasyki są piękniejsze :D. Dzieło sztuki. Najnowsza wersja ma ładny (piękny nawet) przód. Reszta mi średnio pasuje. Tak na 4 z małym plusem :]. Zgadzam się... to najpiękniejsze modele merca, to najpiękniejsze samochody w całej - pożal się boże - motoryzacji niemieckiej. Do tej listy pięknych niemców mogę doliczyć parę modeli porsche i może jeden bmw.
Napisano 15 Kwiecień 200420 l Nie pamiętam nazwy. Stary model, zupełnie nie podobny do bmw (dlatego mi się podoba :) ). Pokazywali go w jednym z ostatnich odcinków top gear. Taki kanciasty :].
Napisano 16 Kwiecień 200420 l Kurcze. Auta i auta. Ja wyznaję zasadę musi być zachowana równowaga pomiędzy autkami, a kobitkami. :) Dlatego dla równowagi strzemiennego na drugą nóżkę :D http://gallery.g72.org/reef
Napisano 16 Kwiecień 200420 l Nie jestem wybredny. Wszystkie pośladki z tego konkursu mi się podobają. Ale pośladki to nie wszystko... najważniejsze są CYCKI (żart) :D
Napisano 24 Maj 200420 l A tak wogle niewiecie gdzie moge dostac blueprinty do tego forda bo szukalem juz wszedzie i niemoglem znalesc nawet do forda dzwonilem to powiedzieli zebym zadzwonil (i tu numer dostalem) do serwisu jutro
Napisano 24 Maj 200420 l TO JEST COŚ! takie autko chcialbym miec :] jeszcze spoiler jak w 2fast2furious :D
Napisano 24 Maj 200420 l Autor Marcin18pl, przedostatnia wersja najfajniejsza :) a teraz coś z zupełnie innej beczki... moja przyszła żona :D http://www.missuniverse.com/missuniverse/gallery.html a tym odjedziemy po ślubie :> P.S. Jacuś... witamy na forum, hehe
Napisano 24 Maj 200420 l Dupa tam...... :P a ja tam kocham offroad..... I mi tam britney niepotrzebna bo by sobie paznokietki połamała
Napisano 24 Maj 200420 l hmm moze zmiencie temat na \"Co nas kreci[zdjecia dup i pojazdow wszelkiej masci] :D...
Napisano 24 Maj 200420 l a mnie kreci to szwajcaria, alpy, przelecz furka. nie zebym byl jakims wytrawnym alpinista, ale kocham gory i tam mozna dojechac autem :)
Napisano 24 Maj 200420 l i decha... i smiganie miedzy drzewkami, rosle kobity i piwko jacus piekny debiut...nie ma jak mocne uderzenie:D ps co do britnej to zgadzam sie w 100% chech
Napisano 25 Maj 200420 l Loozack --> Dzięki za referki, chyba wiem co sobie zaraz wymodeluje i nie mówię o Yamasze :) Btw R6 jest lżejsza i ma wyższy współczynnik HP/kg :) Akdsn --> No to ja cię widzę w Szklarze na zlocie :), gór będziesz miał pod dostatkiem
Napisano 26 Maj 200420 l fajna fura, pojezdzilbym;) 2 poduszki, brak hamulcow, podgrzewane siedzenie, pelen lifting, automatyczne ssanie...czego chciec wiecej? pzdr
Napisano 26 Maj 200420 l Brzydkie te panienki... malowane lalki barbie. Samochody też niespecjalne... kilo plastiku plus kalkomania. Wiem, powtarzam się... ale nie mogłem się powstrzymać.
Napisano 26 Maj 200420 l Kręci - nie wiem, ale wg mnie interesujące i warto przeczytać, przynajmniej fragmenty:) http://www.luohan.nets.pl/nowosci/hag1.html Batou - Corvette Stingray ma cosw sobie:) Zaryzykowłbym stwierdzenie, że one jest ładna. Reszta - zgadzam sie, odjechana:D
Napisano 26 Maj 200420 l Autor napisał Orion Child (...)Btw R6 jest lżejsza i ma wyższy współczynnik HP/kg :) (...) gdyby chodziło o lekkość wybrałbym Kawasaki ZX-6RR, lub Honde CBR 600RR, natomiast Yamaha, którą pokazałem jest dla mnie najpiękniejszym ze ścigaczy \"średniej klasy\", to wściekłe \"spojżenie\" (którego brak w wersji 2003 :()... moje marzenie po prostu :) a to drugie z moich dwukołowych marzeń :) nie przepadam za Suzuki, ale ten ma spojżenie R1 :> pozdrawiam
Napisano 26 Maj 200420 l batou ja bym sie nie wstydzil czy sa ladne zreszta czasem dezajnerzy mogliby przypomniec sobie stara szkole. dla mnie to jeden z wazniejszych etapow projektanckich jesli chodzi o samochody moj strzal to jaguary z przelomu lat 60-70 ehh pomarzyc pozdrowka
Napisano 26 Maj 200420 l Loozack do kawy to za części się niewybulisz, a kawy lubią się psuć :) Zaś co do firebirda to świetna maszyna (wiem z autopsji :) ) Btw powiadasz że podobają ci się lisie oczka :)
Napisano 26 Maj 200420 l mowisz o hondzie fireblade???bo jak tak tez mialem okazje na tym cacku pojezdzic cos pieknego tak czy siak tiumph to takie cus czego wolalbym sobie nie kupowac bo by stal w garazu;)(z milosci oczywiscie;)(np speed triple955i bo ja naked-bajkowy jestem)
Napisano 26 Maj 200420 l Yeep, fireblade :) tnx za sprostowanie, ale jestem po ciężkiej dniówce i śpie na stojąco :). Wyszła mi hybryda fireblade\'a i blackbird\'a :D
Napisano 26 Maj 200420 l spox stary tylko zwatpilem:D ja tez mialem ciezki dzien...ide spac i... i tylko pozazdroscic takich maszyn pozdrawiam
Napisano 26 Maj 200420 l Autor no to ja jeszcze bardziej sprostuję, bo pełna nazwa Fireblade\'a to Honda CBR 900RR Fireblade... a mi chodziło o sześćsetkę :) P.S. wersja dla Orion Child\'a: Honda SR-71 Firebird ;)
Napisano 26 Maj 200420 l Loozack- dlaczego to pokazaleś ?? Traz po nocach nie będę spał...tylko myślał o suzuki...piękny motorek...ahh... Pozdr