Batou Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 Przeciez drzwi sie do gory otwieraja :D Nie wiem jak ;) Z takim plastikowym klocem u dołu? No chyba że ma hydrauliczny podnośnik... teraz jest moda na takie bajery. To są prawdziwe sportowe fury:
Monster Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 No ale do tego ostatniego to mam ochote wsiąść... :)
Nimrod Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 Boże.... dobrze, że jeszcze nie pokazujecie kobiet po wiejskim tuningu ;)
kozioo Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 Batou - ten ostatni jest cudny:D Ten wydech... to chyba dodatkowy schowek na rękawiczki (podgrzewany). Spojler typu Aj biliw aj ken flaj:] Tyle że odmiana hardcore\'owa. Ze sklejki. Albo z balsy. Co tu więcej pisać. Piękny jest i tyle:)
Master Kiełbaster Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 A takie cudo :D 190KM 16 biegów w przód 8 w tył cena 200 tys zł :)
sikham Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Bzyku nienawidze wiejskiego tuningu tak samo jak Ty pokazuje zdjecia żebyście zobaczyli jak sie da zj@#%$ samochód :] a Wy odrazu że mi sie to podoba :| a 307cc śliczny samochodzik :D Edit to wnetrze przechodzi wszelkie pojecie :D
blood_brother Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Shikam i jeszcze mozesz ze to wszystko jest w Skodzie Rapid????:) Ps. Gdzies juz widzialem to zdjecie:) Pozdro
sikham Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 pokazywali to zdjecie w Top Gear ale niepokazali reszty tego samochodu :> a tu alternatywa jak ktoś nielubi obwieszać samochodu plastikiem :D
Bzyku Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Sikham takie zdjecia to sie nadaja do troszke innego wątku zatytulowany np.\"Jakim mozna byc debilem??\" lub \"gdzie oni mają oczy\" lub jeszcze inaczej \"totalne bezguscia\" :). dobra ja wracam na cos co mnie moze zakrecic :). MERCEDES SLR chyba najladniejszy czyt.najpiekniejsze dzielo mercedesa i te klasyczne i tez te nowe.
Batou Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Kolejny przykład, na to że klasyki są piękniejsze :D. Dzieło sztuki. Najnowsza wersja ma ładny (piękny nawet) przód. Reszta mi średnio pasuje. Tak na 4 z małym plusem :]. Zgadzam się... to najpiękniejsze modele merca, to najpiękniejsze samochody w całej - pożal się boże - motoryzacji niemieckiej. Do tej listy pięknych niemców mogę doliczyć parę modeli porsche i może jeden bmw.
Batou Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Nie pamiętam nazwy. Stary model, zupełnie nie podobny do bmw (dlatego mi się podoba :) ). Pokazywali go w jednym z ostatnich odcinków top gear. Taki kanciasty :].
Orion Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Kurcze. Auta i auta. Ja wyznaję zasadę musi być zachowana równowaga pomiędzy autkami, a kobitkami. :) Dlatego dla równowagi strzemiennego na drugą nóżkę :D http://gallery.g72.org/reef
Batou Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Nie jestem wybredny. Wszystkie pośladki z tego konkursu mi się podobają. Ale pośladki to nie wszystko... najważniejsze są CYCKI (żart) :D
Marcin Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 A tak wogle niewiecie gdzie moge dostac blueprinty do tego forda bo szukalem juz wszedzie i niemoglem znalesc nawet do forda dzwonilem to powiedzieli zebym zadzwonil (i tu numer dostalem) do serwisu jutro
wiggles Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 TO JEST COŚ! takie autko chcialbym miec :] jeszcze spoiler jak w 2fast2furious :D
dirty Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 jacus, nie komentuje bo napisalbym cos glupiego... pzdr
Loozack Napisano 24 Maj 2004 Autor Napisano 24 Maj 2004 Marcin18pl, przedostatnia wersja najfajniejsza :) a teraz coś z zupełnie innej beczki... moja przyszła żona :D http://www.missuniverse.com/missuniverse/gallery.html a tym odjedziemy po ślubie :> P.S. Jacuś... witamy na forum, hehe
Marcin Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 Dupa tam...... :P a ja tam kocham offroad..... I mi tam britney niepotrzebna bo by sobie paznokietki połamała
darkelf Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 hmm moze zmiencie temat na \"Co nas kreci[zdjecia dup i pojazdow wszelkiej masci] :D...
SansSerif Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 a mnie kreci to szwajcaria, alpy, przelecz furka. nie zebym byl jakims wytrawnym alpinista, ale kocham gory i tam mozna dojechac autem :)
little-ninja Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 i decha... i smiganie miedzy drzewkami, rosle kobity i piwko jacus piekny debiut...nie ma jak mocne uderzenie:D ps co do britnej to zgadzam sie w 100% chech
Orion Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 Loozack --> Dzięki za referki, chyba wiem co sobie zaraz wymodeluje i nie mówię o Yamasze :) Btw R6 jest lżejsza i ma wyższy współczynnik HP/kg :) Akdsn --> No to ja cię widzę w Szklarze na zlocie :), gór będziesz miał pod dostatkiem
dirty Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 fajna fura, pojezdzilbym;) 2 poduszki, brak hamulcow, podgrzewane siedzenie, pelen lifting, automatyczne ssanie...czego chciec wiecej? pzdr
Batou Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Brzydkie te panienki... malowane lalki barbie. Samochody też niespecjalne... kilo plastiku plus kalkomania. Wiem, powtarzam się... ale nie mogłem się powstrzymać.
Nimrod Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Panie i samochody z serii: można się raz przejechać...
Batou Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Nie twierdzę że są ładne. One są po prostu nieźle odjechane :
kozioo Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Kręci - nie wiem, ale wg mnie interesujące i warto przeczytać, przynajmniej fragmenty:) http://www.luohan.nets.pl/nowosci/hag1.html Batou - Corvette Stingray ma cosw sobie:) Zaryzykowłbym stwierdzenie, że one jest ładna. Reszta - zgadzam sie, odjechana:D
Loozack Napisano 26 Maj 2004 Autor Napisano 26 Maj 2004 napisał Orion Child (...)Btw R6 jest lżejsza i ma wyższy współczynnik HP/kg :) (...) gdyby chodziło o lekkość wybrałbym Kawasaki ZX-6RR, lub Honde CBR 600RR, natomiast Yamaha, którą pokazałem jest dla mnie najpiękniejszym ze ścigaczy \"średniej klasy\", to wściekłe \"spojżenie\" (którego brak w wersji 2003 :()... moje marzenie po prostu :) a to drugie z moich dwukołowych marzeń :) nie przepadam za Suzuki, ale ten ma spojżenie R1 :> pozdrawiam
little-ninja Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 batou ja bym sie nie wstydzil czy sa ladne zreszta czasem dezajnerzy mogliby przypomniec sobie stara szkole. dla mnie to jeden z wazniejszych etapow projektanckich jesli chodzi o samochody moj strzal to jaguary z przelomu lat 60-70 ehh pomarzyc pozdrowka
Orion Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Loozack do kawy to za części się niewybulisz, a kawy lubią się psuć :) Zaś co do firebirda to świetna maszyna (wiem z autopsji :) ) Btw powiadasz że podobają ci się lisie oczka :)
little-ninja Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 mowisz o hondzie fireblade???bo jak tak tez mialem okazje na tym cacku pojezdzic cos pieknego tak czy siak tiumph to takie cus czego wolalbym sobie nie kupowac bo by stal w garazu;)(z milosci oczywiscie;)(np speed triple955i bo ja naked-bajkowy jestem)
Orion Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Yeep, fireblade :) tnx za sprostowanie, ale jestem po ciężkiej dniówce i śpie na stojąco :). Wyszła mi hybryda fireblade\'a i blackbird\'a :D
little-ninja Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 spox stary tylko zwatpilem:D ja tez mialem ciezki dzien...ide spac i... i tylko pozazdroscic takich maszyn pozdrawiam
Loozack Napisano 26 Maj 2004 Autor Napisano 26 Maj 2004 no to ja jeszcze bardziej sprostuję, bo pełna nazwa Fireblade\'a to Honda CBR 900RR Fireblade... a mi chodziło o sześćsetkę :) P.S. wersja dla Orion Child\'a: Honda SR-71 Firebird ;)
Falcrum Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Loozack- dlaczego to pokazaleś ?? Traz po nocach nie będę spał...tylko myślał o suzuki...piękny motorek...ahh... Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi