krzysiek_gfx Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Witam,oto postac nad ktora pracuje, zapraszam do komentowania. Uzyte programy:3dsmax, Zbrush, Photoshop. Updated 8 stycznia http://img299.imageshack.us/img299/1232/finaledi4he9.jpg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 qrde qrde ładne :D brwi trochie takie jakies ale ogólnie no no :D:D to są normalki czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
startingmax Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Wielki respekt model świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 taaak swietnie wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Ładnie. Możesz pokazać model bez tekstur? Mam wrażenie jakby trochę płaska ta twarz była zwłaszcza pod oczami, może dlatego że rozmazała się ciut fota tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Świetna robota! Może oczy są ciut za głęboko, ale może po prostu mi się tylko tak wydaje. Tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Gęba fajna, ale coś w niej nie gra. Oczy są chyba za małe ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 identyczne odczucia jak wyzej, cos poprostu nie gra, hmmm moze natura znowu zrobila figielka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riddick Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 jak dla mnie niemożliwie wypasiona geba, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 Oczy są za szeroko i są za małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 krzysiek_gfx Twoj dziadzio bardzo mi sie podoba. jakbys mogl mi udostepnic swa wiedze na temat skory? sss to jest? jakis maly "making of"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 Dzieki za wszystkie komentarze,poczynilem male poprawki,oczy rzeczywiscie troszke za male, skupilem sie za bardzo na detalu gubiac forme,zamieszczam tez siatki i shade view. Nie jestem jeszcze calkowicie zadowolony,troche go jeszcze "pomecze". Co do making of moze sie skusze jak bedzie duzo prosb :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 Oczy są za szeroko i są za małe. Gdyby wam pokazało się fotkę normalnego człowieka też ktoś by znalazł jakieś deformacje :D świetna robota krzysiek_gfx -> ile ta głowa ma poly po z-brushu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 Lis- okolo 1.5mil poligonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 model naprawde swietny a co do oczu to moim skromnym zdaniem blad jest nie w ksztalcie czy polozeniu tylko w samych oczach, jako ze jestes ode mnie z 20 razy lepszy i sam bym takiego modelu nie zrobil - nie bede goloslowny i nizej zrobilem szybki przeszczep oczów :D oczka wprost od clooneya :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 Ciekawy przeszczep,ale czy clooney sie zgodzil? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 ale czy clooney sie zgodzil? ;) a jeszcze by tylko coś burknoł, gdyby nie ja to by do konca zycia sprzedawal kanapki w przydroznym mcdonaldzie :D to ja mu zalatwilem pierwszą role, to samo bylo z johnnym deppem, posłalem do niego cage'a zeby mu cos zalatwil bo mi chlopaka bylo zal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 Postanowiłem przerobić prawie całkowicie ta scene, czekajcie na poważny updejt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 Render chyba z zbrusha z malym postworkiem? chyba uzyles takiego fajnego i czesto uzywanego skinshadera.. zapomnialem jak sie nazywa, jak pracowalem w ZB tez go uzywalem:) no czekam na update, bo wydaje mi sie ze za szybko zaczoles dodawac detale;) choc na renderze wyglada fajnie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 Test render, zmiana oswietlenie i ustawienia postaci. W tym kierunku bedzie zmierzal finealny render. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 WOW 8), bardzo naturalna glowa, czym renderujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Oz kurde .. super praca. Przypomina mi troche Gene Hackmana ;P Tylko brwi troche nienaturalne, reszta super. Jeszcze jakies oczki i bedzie wygladac jak fotografia ^^ Pozdrawiam, Solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 podejrzewam, ze brwi nie maja jeszcze zedenej textury ani shadera i ze zmienią jeszcze swoj wyglad, cos mi jeszcze ne gra z dolnymi okolicami nosa ---> niby jakies krawedzie ale to tylko takie szczegoliki. Po za tym czepialstwem mym, strasznie mi sie podoba czekam z niecierpliwoscia na finish z oczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 Misiold- tak tak, tez to dostrzeglem, tekstura troszke mi sie przesunela.Dobre oko :) Mysle, ze jutro bedzie kolejny update. Pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Krzysiek jak dlugo siedzisz w 3D ? Bo jak patrze na takie doskonale prace, a potem na swoje to odechciewa mi sie nauki :P Pozdrawiam, Solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 Spokojnie Solo , juz z 5 latek minelo :) Musisz byc cierpliwy i sie duzo uczyc, kazdy zaczynal tak jak ty :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEEEN Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 fajnie ci to wyszlo, ile czasu juz na to poswieciles ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 Robie to juz z 3tyg,ale mam duzo przerwy,normalnie trwalo by to okolo tyg. Dobra to juz chyba final, prosze o wasze komentarze! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Baaardzoooo zacnie, ale IMO czaszka ma zły kształt. Możesz pokazać widok z boku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 Nie mam neta w domu,wiec nie moge ci pokazac narazie widoku z boku, ale o czaszke sie nie martw, ma dobry ksztalt,modelowane z fotosow, nie moze byc zla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2007 Tutaj jeszcze zabawa z kolorem, a raczej bez niego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 wydaje mi sie, ze za bardzo widac granice miedzy koncem wlosow o ich poczatkiem, tam z boku. aha i czarno biale hmmm... wczesniej mi wygladal na kapitana kutra do polowu krewete teraz, jakiegos pisarza. i dla mnie bedzie oki. Dajesz to do finished works? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 Misiold-rzeczywiscie koncowka byla za ostra,tutaj jeszcze maly tuning,dodalem wiecej wlosow,co teraz sadzicie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 bump na nosie ma dziwny kształt, i zarost pod nosem jest jakby rozmyty, ale to szczegóły, ogólnie bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2007 Nie zamierzam juz nic w niej modyfikowac wiec wrzucam do finished http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=487095#post487095 , praca zostala cieplo przyjeta na zbrushcentral (top row) wiec mam nadzieje, ze tak samo bedzie na polskich ziemiach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Jak się przyczepię to będzie bluźnierstwo?:) Nos, Ania ma rację.. Tex (szczególne właśnie bump) na nosie jest dziwny, wygląda trochę jak polerowany.. Nie wiem jak innych ale mnie to kole w oczy. W stosunku do policzków, oczu, ust, które są niemalże genialne, nos trochę zostaje w tyle. Możliwe, że gdybyś specular zmniejszył w okolicy nasady (między oczami) to by wyglądalo lepiej. Ogólnie Krzysiu się popisałeś bardzo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi