Napisano 18 Styczeń 200718 l TO norma że jak Klicek coś oddaje to w najwyższej klasie, tylko ci powtorze jeszcze raz: Masta jesteś :) pozdro i powodzenia wszystkim :)
Napisano 18 Styczeń 200718 l Podpis Klicka jest adekwatny do sytuacji. "zaj***lem model, koniec, (pozdrawiam Klicek)" xDDDDDDDD Respect:)
Napisano 18 Styczeń 200718 l Klicek....ty łotrze... przez takich jak ty zaczynam pić hehe masakracja... z mojej strony -ss soldat- Jurgen ;) - 3h - nie wiecej...kurde czuje sie taki luzer hehhehe masakra, a wszystko przez rzymian ;)
Napisano 18 Styczeń 200718 l Autor Dzięki Klicuś! Poczułem sie zwolniony z modelowania:D kapitalny modelik !!!! proponuje zamknąc ta sesje zwycięsca juz jest znany...Klicek, jaki następny temat?:)
Napisano 19 Styczeń 200718 l dzieki chlopaki bardzo za mile slowa :* Oczywiscie nie bede psuł wam zabawy, nie wrzuce tego do sondy. Wiec robcie speedy bo naprawde warto, nawet dla testu umiejetnosci poslugiwania sie toolsami :) tutaj macie linka do wideo : przyszybszony 600-700% nie dam glowy, wiem ze z 2ch godzin zrobilo 20 min :)) http://www.mm.pl/~shareit/popiersie1.avi codek : http://www.techsmith.com/download/codecs.asp
Napisano 19 Styczeń 200718 l krótko żarła ta bitwa - nawet weekendu nie doczekała. Klicek - piękna robota
Napisano 19 Styczeń 200718 l Kurcze nie idzie mi ten film, odinstalowalem wszystkie kodeki, zainstalowalem jakis polecany pack i dalej nic;\\\ Edit: Ok, juz wszystko ladnie działa;)
Napisano 19 Styczeń 200718 l Po obejrzeniu videła od Klicka nie mam więcej pytań. Po prostu dziesiąty stopień wtajemniczenia.
Napisano 19 Styczeń 200718 l wlasnie sciagam video :) klicku super, uswiadamiasz nam jacy mali jestesmy i gdzie nasze miejsce :) jestes moim drugim "masterem"(na rowni z Gotham'em) po P. :D :D aha i ja protestuje wrzuc to do sondy !! blagam przeciez to nie wazne ze jestes modem i organizujesz speeda :) wrzuc pliiis bedzie ciekawsza zabawa :) pozdro i powodzenia
Napisano 19 Styczeń 200718 l Obawiam sie ze jeszcze jestem daleko w tyle za Gothamem, o P. to juz nawet nie bede pisał :), ale to bardzo miłe co piszesz :) dzieki edit: dodam, ze dobrze jest nagrywac swoje sesje modelingowe, bardzo duzo sie nauczylem z tego tutoriala, wiem gdzie zrobilem mase bledow, ucho, zbroja, itp chcialbym aby wygladaly inaczej, no ale trudno :)
Napisano 19 Styczeń 200718 l Niewiele ponad 2h. Nie, dali mi w jednym kawałku tego zrobić, zawsze jakaś sprawa była :/
Napisano 19 Styczeń 200718 l No prosze. Z podanego czasu wynika że ktoś pracuje szybciej od KLICKA. Myślałem że to niemożliwe.
Napisano 19 Styczeń 200718 l Hmm, IMHO grunt w szybkości to odpowiedni plan. CHodzi o to żeby nie zaciąć się i myśleć co teraz ;)
Napisano 19 Styczeń 200718 l Ja robiłem inna metodą niż klicek, czyli face to face. Nie bawiłem się w uszy.
Napisano 19 Styczeń 200718 l Kurcze mi organika nie wychodzila nigdy, z drugiej strony szybko sie poddawałem, ale po takiej dawce modeli chyba siąde z rana i moze cos wrzuce:) _kuba_ czad to wyglada, ale chcialoby sie zobaczyc jakis detalik ponizej szyi. Pozdrawiam:)
Napisano 20 Styczeń 200718 l Respect dla Klicka :D A tak pozatym jak się ten program nazywa który widać na filmie.... ? Jak narazie obsługiwałem się tylko Maxem więc niewiem... :P
Napisano 20 Styczeń 200718 l No to teraz ja. Miałem nie startowac ale tut Klicka rozswietlil mi co nieco modelowanie organiki. Byl zdecydowanie zbyt szybki, nie wszystko dojrzalem ale wazne ze zabralem sie do roboty - wiec tada - moja pierwsza glowa reszty nie zdazylem,
Napisano 20 Styczeń 200718 l fajny ten tutek Klicka, respekt, jak na Klcika to nawet tak rozrzutnie wymodelowane :)
Napisano 20 Styczeń 200718 l @cta - po prostu nie doczytalem zasad :P grom nie bral udzialu w czasie 2 wojny swiatowej , ale noktowizory juz byly :P. Sprobowalem wiec wymodelowac takiego nurka z okresu 2 WŚ, szukalem konceptu w ktorym twarz bylaby calkowicie zaslonieta :D nie udalo mi sie go skonczyc . Czas modelowania 2:52 . Pozdrawiam :) koncept:
Napisano 20 Styczeń 200718 l lewis świetny sposób na ominięcie modelowania głowy:) szkoda że na to nie wpadłem.
Napisano 21 Styczeń 200718 l ekhm... wymiatacie serio (organika jest trudna) ... ale klicek jakoś trochę inaczej Oo wow w takim czasie to ja bym ucha nie zrobił.. pozdrawiam;)
Napisano 21 Styczeń 200718 l prawie jak twarz clooney'a, prawie jak hełm rzymskiego gwardzisty, prawie skończone, prawie 3h :)