Marduk Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Pędzle jak obiecałem: Klik Pare pędzelków, które mam zapisane na stałe. Często jednak bywa tak, że wiele z pędzli z kórych korzystam jest jednorazowe (czyli powstają tylko na chwile dla eksperymentu i nikną niezapisane). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 fajne enviry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 Ostatnio miałem spory przestój. Powód dosyć banalny... praca, szkoła, a w wyniku czego znaczne ukrócenie wolnego czasu... W każdym bądź razie jak tylko mam siłe i czas to staram się costam mazać... przyda mi się jakieś świeże spojrzenie i ocena (na którą licze z waszej strony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 klimat wieży fajny. Postaci sztampowe, ale dobrze, że je ćwiczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Wszystkie 3 sa super... szczegolnie katedra przypadla mi do gustu. Natomiast u tego wojownika (blondyna) jego lewa noga troszke jakby "odleciala" - nie daje podpory postaci... tak ja to widze (stopa troszke za nisko spadla). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 katedra wyszla ekstra, tylko ta mniejsza powinna byc chyba rozjasniona (schowana we mgle) - bo wydaje sie byc na tym samym planie co duza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 bombowa katedra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 świetne pracki, napisz jeszcze jak możesz jak sobie te pędzelki ustawiasz, czy masz jakieś ulubione ustawienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 fajne faktury ci wychodza... kolorystycznie tez git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Katedra fajna...i ci dwaj kolesie też. Może daj im troszkę światła z tylu to będzie ładniej bryłę widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 katedra wgniata w ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 2 Listopad 2007 Autor Share Napisano 2 Listopad 2007 Dzięki wszystkim za komentarze. Nad katedrą będe jeszcze siedział... a co do marines to jeszcze się zobaczy. Yabbol:To, że mu noga ucieka zauważyłem dopiero jak o tym napisałeś... jeśli jeszcze do niego przysiąde to napewno postaram się to troche poprawić. tymko: Co do pędzli... na topie poprzedniej strony zamieściłem link do paru moich pędzli... czasem experymentuje, ale najwięcej jednak korzystam ze zwykłego round brusha... No to wrzucam coś nowego... praca na Digartową Bitwę o umarlakach. Zastanawiałem się nad wrzuceniem tego jako "finished", ale jednak ta praca chyba niejest tego warta. Miejscami płasko...z wykończeniem różnie, ale w takiej wersji pujdzie już na diggart. No i odgrzewany kotlet, który kiedyś już wrzucałem, ale zdarzyło mi się trochę przy tym jeszcze posiedzieć... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 ładna ta wierzyczka i umarlak tez przyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 Autoportret... dodałem sobie wprawdzie troche gadżetów... ale to juz mniejsza o to ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 spoko nawet podobienstwo uchwyciłes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 22 Listopad 2007 Autor Share Napisano 22 Listopad 2007 Taka sobie primabalerina na szybko w pracy. Heh... mam wrazenie, że się cofam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Co do umarlaka, sam rysunek w sobie super ale jakoś zdecydowanie brakuje mi kontrastu...za mało czerni, cieni. Spoko autoportret, primabalerina ma dziwne plery ale jako że jest wogóle lajtowo potraktowana to może być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2007 Dla relaksu: Druga wersja kolorystyczna: Heh wip za który miałem się zabrać w końcu leży i nie chce sie jakoś do niego wracać. Może niedługo wrzuce co ciekawsze rzeczy z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2007 Szkice różne z roboty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2007 Uuuu, ale tu ruch ostatnio... czuje się troche zapomniany... No nic... pare pomysłów na widoczki. Może któryś uda się niedługo zrealizować. No i szkic Arki na digartową bitwę concept artową: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Ciekawa bryła, nie zepsuj tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2007 Mało świątecznie, ale... dzięki świętom przynajmniej była chwila by ostatni szkic pociągnąć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2007 Ruchu tu coś nie widać, no ale jedziemy dalej... Mam nadzieję, że choć troche więcej przestrzeni się pojawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 lepiej dużo choć coś straciło jednak, można by jakieś światełka dać, silnik odrzutowy czy cuś... no i chyba lepiej było nieodrócone. Z kolorem jakoś biednie, prawie mono, nie myślałeś żeby wzbogacić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 hello. Bardzo fajna gama. lubię takie sosy. Tło ma chyba za wiele kontrastów i zaczyna wychodzić za bardzo do przodu. Statek stracił błysk w ost. wersji, a szkoda. Wydaje mi się, że ta poprzednia, to lepsza droga do sukcesu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2008 Dzięki za komentarze. Z przestrzenią i ogólnie przestrzennością obiektów na moich pracach dalej mam problemy ale chyba powoli jakoś idzie z tym do przodu. Ostatecznie finalna wersja : Wrzucam też troche eksperymentalny szkic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Dwa ostatnie świetne - w pierwszym fajna bryła ale kolorystyka mi nie pasuje - choc to kwestia gust. Gratki. Wyczesany talib :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 portret jest bajer :) bardziej mi sie podoba od statku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 portrecik miszcz ;) wyraz twarzy ma kozacki i fajne brushe na brodzie. a co do statku to chyba wersja nr2 najfajniesza. nr3 stracil juz troszke na szkicowatosci chyba.... pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 portret wymiata :D świetny wyraz i te oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 co do tej arki wzsystkie wersje maja w sobie cos fajnego i kazda na swoj sposob jest dobra, portret superowo wyszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 Jeden z moich ostatnich szkiców. Jak znajdne troche więcej czasu to może wrzuce coś więcej z ostatnich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Mala uwaga tylko - pewnie bardziej kwestia gustu niz cokolwiek innego - ale chyba za duzo tekstur (czy to teksturowych brushy) nakladasz na obrazek. W sensie nakladasz je wszedzie - czy to tlo czy pierwszy plan. A lepiej by bylo jakbys w ten sposob przyciagal uwage widza tylko do wybranych elemenow pracy Takie tam moje przemyslenie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 Jeśli chodzi o ten obrazek, to chciałem poprostu uzyskać malarski efekt - faktury, widoczne pociągnięcia pędzlem. Gdyby tak nie było to tło tu zrobiłbym inaczej. Może rzeczywiście mam tendencje do niepotrzebnego brudzenia pracy teksturami, ale staram się nad wszystkim pracować... może za jakiś czas się wyrobie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Panie Marduk coś tu Pana mało ostatnio widać ;) ... samuraj fajnie się zapowiada, czekam na więcej ... //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 a mnie si epodba ta praca taka jaka jest :] mam sentyment do takich ilustracji. poaz cos jeszcze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 A ja lubie gdy czuć różne faktury:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 11 Marzec 2008 Autor Share Napisano 11 Marzec 2008 Dzięki za komenty. Niedługo postaram sie wrzucić jeszcze pare prac. miriam: Generalnie tak to bywa, ze jak się już zaczyna pracować to albo nie ma się czasu albo siły na malownanie dla siebie for fun, a rzeczy z pracy albo nie można pokazywać, albo są to jakieś "rutyniarskie" malunki (czyt. rzeczy z których nie jestem do końca zadowolony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Mi się tekstur podobają, faktycznie w tej pracy można by było się zastanawiać czy to nie ręczne malarstwo, efekt pedzla uzyskany, według mnie całkiem zacnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 ladniutki ten ostatni miriam - bo to fotrum chyba juz dogorywa... przynajmniej w wersji 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Marduk rozumiem ;) ... eee no :] kolego misiekhc nie przesadzajmy z tym dogorywa może lekko czapka opada, ale idzie wiosna ;) ... więc może będzie lepiej ... //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Dawno nic nie wrzucałem... Nad tym jeszcze napewno posiedze: Nad tym byćmoże też: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Mile prace- najfajniej sie zapowiada pan na fotelu; ciekawe srodki sa w tle uzyte- git! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 12 Maj 2008 Autor Share Napisano 12 Maj 2008 Dwa szkice Envo... drugi jeszcze do pociągnięcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Świetne szkice! Pociągnij pociągnij jeszcze ten 2 bo sie apetycznie zapowiada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Ostatnie dwa szkice naprawdę pro. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 ten ostatni b'n'w rewelka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 drugi lepszy! szkoda ze takie male je dajesz.. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Ostatnio staram się w miare możliwość robić dużo ćwiczeń. Między innymi takich 1-2 godzinnych szkiców w PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 :o Jak Mullins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi