domel31 Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Witam Przedstawiam wizualizacje ktore ostatnio zostaly ukonczone. Modele wykonane w 3d Studio Max (Vray), Photoshop CS,
KLICEK Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 mi sie BARDZO podoba :) pewnie zaraz przyleca architekci i moje "bardzo podoba" straci sens hehe
pionix Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 ojojoj! piknie panie piknie :) Jak patrze na to to przeraża mnie ogrom pracy jaki został w to włożony Zdradź jak była trawa zrobiona? Jedno co mnie razi to "latające" ludziki
MaGuu Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 imho świetne przełamanie typowych boxowatych elewacji :) wizki cudaśne :)
etyr11 Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 IMPRESSIVE. Ogrom włożonej pracy nie poszedł na marne. Jak zrobileś trawe?
@seba@ Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Bardzo fajne, napracowales sie. Mogles rzucic 3d ludziki, mialbys sporo mniej roboty z cieniami. Kraweznik masz zle zmapowany :). Drzewka tez zastapilbym onyx tree.
wojt0000 Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Wizki pełne pro, może są jakieś drobne rzeczy ale przy takiej ilości detali nie ma sie czym martwić, gratulacje :) Gdzie się takie cudo buduje jeśli można :) ??
Gość obo Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Całkiem ładnie ;) Tylko co to za tekstura na tych szybach? Ta niebieska i żółta?
domel31 Napisano 1 Marzec 2007 Autor Napisano 1 Marzec 2007 Witam Dziekuje za pochlebne komentarze. Jesli chodzi o budyneczki to zaprojektowal je Daniel Libeskid i beda budowane w Dublinie. Jesli chodzi o "ta texture na szybach" no sa to jakies wzorki wymyslone przez kolesia, w rzeczywistosci bedzie to poprostu pomalowana szyba a to jaki ma kolor podobno ma oddzielac poszczegolne sektory budynku. Jeszcze pracuje nad wizualizacja przedstawiajaca sam teatr. Jesli chodzi o trawke to zostala wyprodukowana ps. Pozdrawiam
MOTHMAN Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 No! Widac ze sie rozwinales w tej Irlandii ;) FRONT ! Pozdrawiam Moth
Sefer Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 UuuUuuu Bardzo ladne Damianie! tylko gdzie jest Jajnik? A no tak? To nie tu hehe... bardzo mi sie podoba. tylko ten wisniowy samochod na zakrecie jakis wielki Ps. widziales Olbrachta - http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=eb270a61227dbda9 . jeszcze Tego nie skonczylismy huehueh
Korbol Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Mnie osobiscie wywalilo z kapci najogledniej mowiac. Swietna robota.
Gość ziobro80 Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Niezle.... pracujesz w Irlandii czy to praca jaka freelancer??
Quadysz Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 cześć "mały" ;) napracowales sie :) gdybys pokazal tylko ostatnie to normalnie bym tylko same pochwaly napisal :) a tak... oczywiście można na sile coś znaleść i w tym ostatnim ale to zbędne, naprawdę fajne jest to ujęcie... co do pozostałych... plastik fantastik :) mdłe strasznie, szyby mało szklane, samochodow nie komentuje, tam gdzie masz takie ładne wnętrza wymodelowane, kawiarni czy czegoś z czerwonawym samochodem w rogu, szyby powinny coś odbijać, światło słoneczne jest dużo mocniejsze od sztucznego... w ogóle wszystkie szyby jakieś takie :/ ale jeżeli takie były wymogi zleceniodawcy to bardzo zepsuł wizkę tym :) to wsio :) greets irish creature :)
domel31 Napisano 1 Marzec 2007 Autor Napisano 1 Marzec 2007 Pytanie nie zwiazane z pracka: Jak moge dodac miniaturke teraz do tego :] Quadysz: nie zawsze mozna zrobic tyle ile by sie chcialo sa granice i sa klienci ktorzy lamia czasem prawa fizyki :] Nie dziwie sie ze ostatnie sie wszystkim najbardziej podoba a wydaje mi sie ze to dlatego ze ujecie kamery i kat nachylenia do szkla jest taki ze odbijac sie moze tylko niebo :] Ale to sie poprawi wszystko bo wlasnie nadeszly zmiany od architektow :] Pozdro
KLICEK Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Pytanie nie zwiazane z pracka: Jak moge dodac miniaturke teraz do tego :] [...] tutaj masz napisane : http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34648 Pozdro
Gość Raffaello Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 dla mnie rewelka! widać ogrom pracy! gratuluje! bardzo podobne mamy latarnie u nas na świętojańskiej w Gdyni ;-) centrum współczesnego miasta, aż żal ściska jak widzi się tak piękne prace i wizje a u nas to daleko nam w Polsce jeszcze do tego! teraz samorządy muszą sobie domy pobudować ładne samochody kupić a potem .... to juz kadencja się kończy i niech inni sie martwią, porażka pzodraawiam cie domel
!Ewert Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 spokojnie moge powiedziec że jest to najładniejsza praca tego typu jaką widziałem;) bardzo mi sie podoba;)))
little-ninja Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 co do wizek to rewelacja, co do architektury jak dla mnie przekombinowane toto i jakies na sile, te katy skosy ech ale co ja tam wiem
Quadysz Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 jo jo należy się małe sprostowanie :) widziałem te obrazki na innym monitorze, i było dużo lepiej :) wręcz super :) nawet szyby ;) ale i tak samochody masz do dupy a jedno drzewo osadziłeś na palu :) także muszę chyba pozbyć się mojego super monitora i kupić jakiś nowy ścierwiasty :P greets
domel31 Napisano 3 Marzec 2007 Autor Napisano 3 Marzec 2007 Quadysz dziekuje za sprostowanie. Jesli chodzi o autka to jeszcze od poprzednich wizek nie mialem zbyt duzo czasu aby pobawic sie materialami. No tak twoj monitor to naprawde bardzo niesamowity sprzet. Chyba doszlo mu przez tak dlugi czas uzytkowania bardzo duzo nowych opcji np. automatyczne dodawanie smug (ach te rysy) a juz nie wspomne o autobalansie saturacji kolorow :] Pozdrzwiam
Jim mee Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Nie no .. .pojechałes po bandzie ;| MEGA WIZKI !
jurop3 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 witam... Swietna pracka, naprawde wywala z butów... mam pytanie odnosnie oswietlenia i swiateł, czego uzyłes w scence?
polka dot Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 mozna wiedziec czyjej pracowni jest ten niesamowity projekt? pozdrawiam KLICKA ELO
Gość KRUChY Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 no domel piekna robota, model, oswietlenie... NICE
pixelangel Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Awesome ,jak dla mnie ta ilość detali robi wrażenie.
JohnZi Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 super wyszlo, nawet wklejeni ludzie nie psuja efektu, co przewaznie mialo miejsce... gratuluje;)
domel31 Napisano 9 Marzec 2007 Autor Napisano 9 Marzec 2007 Dziekuje panowie za wszystkie komentarze.
soshka.cg Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 Viz Pro choć osobiście ciężko odbieram taki nawał szkła :) miejscami zlewa się to okropnie ;) Swoją drogą ktoś będzie miał sporo pracy przy tych szybkach - hehe czyszby kolejne miejsce pracy ndla naszych rodaków :))
Artur_Perzyna Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 Bardzo mi się podoba. Mógłbyś wrzucić screen sceny, tak z 3-ciej osoby? Interesuje mnie jak zbudowałeś scene. Bo modeling, materiały, to wiadomo. ;]
Rekomendowane odpowiedzi