miriam Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Fajne pracki maciekG :], experymenty z kolorem, strawberry fields forever :] hehe obrazy z cyklu zgadnij czym różni się jeden od drugiego ;). i przy okazji kto to jest Church :]. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2007 dzieki :) tym razem pare szybkich ludzikow..tradycyjnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Bardzo fajne akwarelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 akwarelki boskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 kurcze, ale żywe te akwarelki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 te tradycyjne sa wypasione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 fajne,lekkie,ale jakos nie lubie akwarelek;/ wk*ją mnie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Dla mnie bomba :D. Nicponim :) a czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 nie lubie czegos czego nie moge kontrolowac;] akwy nie poprawisz , nie nolozysz drugiej warstwy,trzeba miec odrazu zaplanowane co gdzie i jak mazac, inna sprawa to kolory- nie lubie przypadkowosci- w akwie czesto nie jestem w 100%przekonany co otrzymam i jak mi sie to rozlezie na papierze---to sa tylko moje odczucia jak mialem kontakt z awka(fakt faktem tylko dwa czy trzy rysunki zrobilem by z ciekawosci zobaczyc jak to sie maluje). Jezeli ktos juz maluje sporo to pewnie ma sposoby jakies na to,ja nie mam cierpliwosci;] PS wole olowek;] o takkkk;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Akwarelami zarządziłeś, nie ma co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Ja lubie patrzeć na prace Akwarelami, Uwielbiam je...są super...ale jakoś mi samemu nigdy nie wychodzi tak fajnie oO Musze chyba więcej ćwiczyć. Też wole ołówek;] Ale maciekG spisał się świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2007 łoo...takiego przyjecia to sie nie spodziewalem :)..dzieki milo slyszec takie rzeczy.. no fakt akwarela jest troche nieprzewidywalna ale z czasem coraz mniej..poki jest mokra to mozna jeszcze poprawiac:)..a rozplywa sie tez raczej tylko tam gdzie wczesniej polozysz wode...generalnie lubie akwarelke bo jest szybka i wlasnie taka na raz..bez dlubania :) zmotywowany podlubalem jeszcze troche ostatniego speeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Pierwsza glowa i akwarelki - imba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 ciekawe czemu nikt nie komentuje hmm :) jak dla mnie to miód....moze tylko ta jej głowa jest troche zle namalowana..znaczy sie nie przypomina bryly..to chyba przez jej za duzy policzek (po lewej stronie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 akwarelki są lekkie a DP ciężkie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 dzieki lenia..jak masz ochote poprawic policzki to bierz śmiało do overpainta :)..zreszta jak kazda prace w tym watku.. dzudzu..tak jakos mam juz no :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2007 blablabla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2007 taki spidzioch..zeby po wakacjach sobie troche przypomniec jak sie rysuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 5 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2007 i kolejny szkic z ktorym nie wiem co dalej zrobic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 troche wygląda jak katapulta sobie a ludziki sobie - moze szerszy kadr albo jakis pierwszy plan :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 6 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2007 hej..dzieki za koment..z tym pierwszym planem tez tak myslalem a ty mnie utwierdziles jeszcze..ale wygladaja troche jak doklejeni teraz...ludziki sobie..katapulta sobie..:)..wogole takie sobie wsyzstko..jeszcze porzeźbie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 wiesz niby tak ale już bardziej interesująco, może jeszcze wy stopniować odcieniem w dal... no i ta lewa strona jakaś taka niepasująca do reszty. Nadal uważam że szerszy kadr dobrze by zrobił. :) acha i tlo za katapultą bardziej spójne :) Będzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 dzieki designer za cenne uwagi...narazie jednak porzucilem wojów i takie tam na szybko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 ahh te usta.. mhmm.. michelle pfeiffer normalnie :) nie mam pytań i luz w kapeluszu tez na maksa mi sie podoba... jedynie ten nosek chyba odrobinke taki świński wyszedl...;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2007 no nos wogole taki nie bardzo tego..ale rysowalem z foty bialego manekina :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2007 dzis taki żółwio ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 nie no rzułf genialny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 babeczce to może jakiś kosmyk na twarz daj (ja tak często robię-nabiera zmysłowości i nie ma wrażenia łysości ;)) rzułv ma bardzo miłe kolorki, może nie zostawiaj go takiego samego, może daj mu jakieś kolorowe przedmiociki, żeby się taki samotny nie czuł na "kartce" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 hej..dzieki za komenty:) zwlaszcza te konstruktywne dokonczylem troche jeszcze speedpainting bo w poltorej sie nie wyrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 zrobiles ostatnio spory postep. bardzo ladna ta panna i underwater. co do tej katapulty to nie ucinaj tak glow ludziom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 nurek Panie Macieju wypaśny ;) . . . oby tak dalej . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 lubie twoje kolory, swietne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 No no underweater niczego sobie ,,brawio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Bardzo fajnie wyszła ta ostatnia pracka. Czuś głębinowy klimat :D Very nice ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 miriam, woj, janko, obo : dzieki :] mant-raz : heh..ja widze ostatnio regres przez rzadkie rysowanie..ale skoro tak mowisz to hmm moze cos z tego kiedys bedzie :) ...a katapulta to wogole porazka byla.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Ostatnia praca jak narazie najlepsza oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 dzieki taka twarz jeszcze z głowy zupełnie dla relaksu..z obradami sejmu w tle :) pewnie krzywe wszystko...jakto bez refek..ale czlowiek sie przyzwyczaja i nie widzi :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 światło jest bardzo fajne, ale łbownica to krzywulec, chwilka prostowania z referką i będzie wyśmienicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 dokładnie, rysunek jeśli chodzi o technikę rysowania jest fajny, ale anatomia twarzy i proporcje spierdzieliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Nom troche krzywawo jest, ale tak bo dłuższym przypatrzeniu się stwierdzam, że mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 ok to tym razem sprobowalem z refki...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 a tak już lepiej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 No lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2007 hej dzieki:) staram sie no.. tym razem za refke posluzyly swiezo zakupione teledyski bjork na sasiednim monitorze :) jakas godzinka w PSie..moze dodziubie jeszcze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ten ostatni jest fajny taki, jaki jest. Nie warto go dziubać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 hej dzieki :) czasem jednak mialbym ochote jakis obrazek zrobic z detalami choc raz:) dlatego to ponizej mam nadzieje ze bedzie wip'em...takze wszelkie kometarze i uwagi mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 ostatni obazek świetny, poprzednie też ciekawe. Ogólnie widać że wolisz "szybko" malować;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 szkoda ze nie eksperymentujesz z teksturami bruszami .. warstwami filtrami :P:D Kolorami :P bo czasami nieład jest Ciekawy :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 3 Październik 2007 Autor Share Napisano 3 Październik 2007 dzieki thalion...tak wole szybko..wole zrobic 5 szybkich niz jeden dokladny...ale zdaję sobię sprawe ze czasem przydaje się "posiedzieć" JakóbM..nieład jest ciekawy zgadzam sie, ja jakos wole jednak uzywac prostych srodkow...proste brushe...rzadko kiedy z jakas faktura..tekstur nie uzywam.. generalnie wrzucilem skonczony pociag do nowego watku http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=603949#post603949 zapraszam (ps uzylem tam filtru :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi