Marduk Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 A ja wrzucam kolejnego kotka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 BlackTalon: Dobre. Lekki ten pajaczek i przyjemny. Ja bym widzial pracke z setkami takich pajakow atakujacych cos, kogos wiekszego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 ok 30min-godz wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 meetal -> SARITA RULES !!! dawaj więcej :] ? może Ruth :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 hindus: aż się boję spytać kto to jest ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 szybka sosenka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 W stepie szerokim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 MaciekG, albo mi się wydaje albo masz minimalnie podobny styl do Tigera1313 :) (a propos, coś go nie widać ostatnio) Weedlog, całkiem przyjemny ten dentysta a ja zaczynam zbierać kase na Volito 2, nie ma że boli ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Zbieraj lepiej na Intuosa albo chociaż graphire'a :) Volito to padaka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polar Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 a jaka jest roznica miedzy volito a graphire (mowie oczywiscie o wersji a6) ? ja zauwazylem tylko, ze w volito nie ma myszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 polar: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=8805 przeczytaj od początku do końca. na pewno znajdziesz odp. na swoje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Hindus -> Ruth mi sie nie podoba d; nie w moim typie... teraz bede rysował Paole Rey bo jest na pewnym zdjeciu baaaaaaaaardzo podobna do mojej kolezanki (; Wiec upieke dwie pieczenie na jednym ogniu (; hehehe Gdyby ktoś był zainteresowany... wrzucam ostateczna wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 szkoda tylko że białka ma fioletowe ale bardzo fajnei wyszło :) a co do przyszłych prac to może Raquel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 a ja znowu wojaka: i po dopracowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Kolejny wampirzy gniot z rodziny leleniowatych:P Ps. rozdz orig. 1600x1200 Ps2. czas, jakies 3godz! Ps3. widac juz moje zmeczenie, szczegolnie na lewej dloni i pistolecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polar Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 calkiem fajne :) ale te krzywe linie strasznie psuja efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 loozack na razie to ja nie mam stylu hehe :), za krotko sie w to bawie cos nowego ode mnie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 MaciekG, masz tylko o tym nie wiesz ;) lubie takie pracki, miłe dla oka i nie trzeba kombinować "co autor miał na myśli" ;) pozdrawiam P.S. dzięki za uwagę co do Volito ale wydaje mi się, że to i tak lepsze od Pentagrama a dla początkującego chyba w sam raz, ale zanim uzbieram to pewnie jeszcze z 10 innych modeli wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Kiedyś pokazywałem tu mewe - teraz przyszła kolej na innego ptaszka ;) Dodaje referkę: http://www.republika.pl/mardukdigit/koliber.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 @Loozack: Volito nie jest takie złe (sam używam i nie narzekam) i chociaż Graphire jest jednak od niego lepszy (Volito wg danych producenta ma niedokładność rzędu +5 pikseli, niby nic, ale dla pro pewnie jakaś tam różnica będzie) to najtańszy z Wacom'ów jest niezłą propozycją na początek (no bo raczej szkoda wydać 2k na Intuos'a jeżeli nie będzie się żyło z grafiki). Ewentualnie można jakieś produkty tabletopodobne przejrzeć, ale wiadomo, Wacom to Wacom :) ---------------- mi-24; patrzeć z min 3m Eh, coś ostatnio wątpie w to całe rysowanie, tyle czasu na to człowiek zmarnował a wciąż nic nie umie, a i ten zapał i chęci zmarły gdzieś w międzyczasie :/ A kiedyś myślałem, że kiedyś coś z tego będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 taaa.... tez tak kiedys myslalem... Dlatego zrezygnowalem z ASP i bede probowal na architekturze PW :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 hejo, cale wieki mnie tu nie bylo :) widze ze troche pustawo jest :) takie szybkie szkice po malym bakaniu ;] [ jak je robiłem to wydawały mi sie fajne :>> ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 taaa.... tez tak kiedys myslalem... Dlatego zrezygnowalem z ASP i bede probowal na architekturze PW :P Heh, no to wystaw sobie, że miałem zdawać na ASP, ale dałem sobie siana na pół roku przed egzaminami, no ale zdałem właśnie na architekture. Po roku studiów moge powiedziec tylko tyle ze zeby to studiowac to trzeba to naprawde lubic i sie tym interesowac, mi sie tylko wydawalo, ze tak jest... No i co zrobic, zmarnowac nastepne pare lat na studia a potem pracowac w innej (pokrewnej) branży czy olac studia i wyjechac gdzies za granice (bez wyzszego wyksztalcenia w polsce mozna zostac co najwyzej prezydentem). Anyway GL na egzaminach, a jak nie beda Ci sie pokrywaly terminy to zdawaj do Lublina, bajecznie prosto jest sie dostac, w tym roku na 60 miejsc na dziennych i 60 na wieczorowych było razem ~220 chętnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 egzaminy na architekture ? A gdzie to w lublinie jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Pere szkiców z mojej strony (jakość "skanów" tylko taka średniawa :/) co do samego rysowania to raczej nigdy nie miałem takiej sytuacji, żeby mnie to męczyło... - a to, że nic nie umiem mnie tylko napędza, zeby robić więcej :P. Ale z wyborem studjów też mam niemały problem :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 heh tez postanowiłem co nieco wrzucić - szybkie próby narysowania jakiejś postaci ala cartoon style :D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Giorgione, czyli jednak nie tylko do smoków masz talent :) środkowa postać wyszła chyba najlepiej, jak jakiś detektyw, heh BeLiAL, dzięki za rady dot. Volito a co do pracy... nie jest taka zła, z 3m ofkoz ;) pozdrawiam P.S. sorki że na razie tylko komentuje a nic nie wrzucam, jednak mam nadzieje, że za jakiś czas to się zmieni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Coś tu się ostatnio pustawo robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 speed boat :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 fajnie chłopaki padł tablet to myszką vektorki - jakies 40min - z referki znalezionej gdzies na necie - chyba nie pamiętam :P najpierw sketch -> import jako background do rhino -> krzywe ->export jako ai -> import do flash'a i kolory(a raczej jeden) ;) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 @Deus: http://www.pollub.pl/index.html?kat=36 A o wydziale cicho, bo arch. w lublinie ma dopiero rok, a co za tym idzie jestesmy rocznikiem eksperymentalnym :) Tu i tam niedopracowane A jakby ktoś się chciał zmierzyć z referką: http://anabb.free.fr/2001/ElleFr040201/picture-06.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 belial kurcze fajnie hindus--> bardzo fajne:) ja jutro powinienem miec tablet wiec troche sie posmiejecie w tym watku!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 fajnie fajnie :) a to jescze moje wypociny wicket the ewok himself Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Zmagań z tabletem część dalsza :) po raz pierwszy w życiu malowane z referki: http://p198.ezboard.com/fbellefreefrm14.showMessage?topicID=24.topic używanie referek to chyba dobry pomysł, będę to jeszcze ćwiczył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 ziomuś- tez chcialem sprawdzic sie z ta referka tym bardziej że dziewczyna ładna:) i wyszło takie coś artrage, około 30min. myszka hindus- podobają mi sie te wektory. tez tak chce :) jak dla mnie rewelacja :D ps. oja teraz widze ze zapomnialem o uchu :) trudno. pozdro:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 pierwszy raz sprobowalem czlowiek na tablecie, heh, nastepnym razem bedzie lepiej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Latające śmietniska :P... może nawet się zabiorę i kiedyśto skończę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 takie tam mazaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 arturros: huh, to musiała być męka robić to mychą :) Jak już robić mychą to najlepiej robić linework na papierze, a potem skan i kolorowanie, ewentualnie wektorami można jechać; w PS'ie jest też niegłupi 'Pen Tool', którym można robić wyczesane lineworki (dowód, ale ArtRage i myszka to niezbyt dobre połączenie a tak btw to Gary Ham swego czasu (nie wiem czy wciąż tak jest) używał tylko myszki, http://www.bellefree.com/superham/ troche nie tak mialo to wyjsc, ale co tam :) bez referki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Giorgione w razie czego wywale, jak chcesz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 mala żabka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 przyjemna żabka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 ........................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeLiAL Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Od wiekow juz nie robilem nic na płasko, no i przyszedl w koncu i na to czas (pewnie i tak bym oświetlenie spier...popsuł :) ). Zresztą jakoś mi się dziwnie podoba takie płaskie; btw jakieś 2h, na bazie referki; o i 2 speedy w 1 dzien mi wyszly heh, poziom zawyzam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 BeLiAL: Fajowe to ostatnie, takie stylowe :) Marduk: nieźle sie rozkrecasz z tymi pracami malarskimi maciekG: super, szczegolnie strach na wroble weedlog: zaszalales z tą iloscia konceptów :) Tylko szkoda, ze takie sztywne te postacie. Lepsza anatomia by je urealniła znacznie. hindus: rozwaliles mnie tym wektorkiem w rhino :D Na podstawie referki od BeLiALa: http://anabb.free.fr/2001/ElleFr040201/picture-06.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Parę konceptów do gry: http://scrub.sourceforge.net/koncepty/remanent/smoczekkolor.jpg http://scrub.sourceforge.net/koncepty/remanent/menelkolor.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 troche z innej beczki. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Zabawa z kolorkami, bez konkretnego założenia, bez referki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Ciekawy klimat Amrun. Tak teatralnie i upiornie :) A ja sobie cwicze poze z referki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi