Napisano 4 Listopad 200915 l Witam - to moje pierwsze prace na tablecie w szopie bez warst dopasowania, masek czy postprodukcji algorytmów photoshopa - ocencie jak wygladaja-jako początkujący...;)
Napisano 4 Listopad 200915 l Ło, witamy, jak rozumiem prace z fotki, czy pobierałeś kolor pipetą? Zakładaj teczke i wrzucaj tam swoje prace, widzę, że świetnie sobie radzisz jeśli to Twój pierwszy raz. Pozdrawiam No i takie szybkie ćwiczenie, anatomia oraz technika nakładki koloru na walor.
Napisano 6 Listopad 200915 l hej Florian - tak kolor jest pobierany jak się zapewne domyślasz a teczke w bliżej nieokreślonym czasie założe ;-)
Napisano 7 Listopad 200915 l Leander wierzysz jeszcze w świętego mikołaja? ;D dwie godziny w photoshopie, starałem się nie wymiętolić. oczywiście z referki
Napisano 8 Listopad 200915 l Ohoho, Leszek swietne te envira, mysle ze moglbys czesciej wrzucac nam cos z tej serii ;) Moj dzisiejszy autoportret, Hrabia Coldula Von Keffir Suckah
Napisano 9 Listopad 200915 l ćwiczenia jak modlitwa nie mają końca... kilka szkicków postaci z komiksu Eisnera "Życie w obrazkach"
Napisano 11 Listopad 200915 l Nie no leszek_lenia, Twoje prace są po prostu mega. Aż się miło patrzy.
Napisano 12 Listopad 200915 l Tlaloc, swietna ta panna, bardzo podoba mi sie styl w jakim ja naskrobales. Leszku, chyba nie przestaniesz mnie zadzwiwiac ;) Ale mam mala rade przesun wacpana ze srodka lekko w bok i kompozycja bedzie ciekawsza. Moja interpretacja flamenco. Edytowane 12 Listopad 200915 l przez ICE
Napisano 12 Listopad 200915 l Czuję się wgnieciony w fotel :) leszek_lenia - sprawiasz, że to się wydaję jakby samo się namalowało ;)
Napisano 16 Listopad 200915 l Chdzi za mna łuczniczka ostatnio... studium powiedzmy. Wrzucam jako załącznik bo z photobucketa to mi wywala zaraz za golizne.
Napisano 17 Listopad 200915 l miał być targ, a wyszło coś takiego :/ , chyba za dużo ostatnio grałem w Torchlight
Napisano 19 Listopad 200915 l dezzed: no ladnie ladnie, podoba mi sie to. Mial byc tylko test bruszy, ale wyszedl taki grubasek:
Napisano 20 Listopad 200915 l dezzed: fajnie, fajnie Levan: klimatyczna pracka Ja rekonstruuje starego koszmara, wersje sprzed roku: http://www.tgfg.pl/tomek/2d/koszmar/leander-koszmar.jpg i taki 3 godzinny "speed" olowkiem ;) 100x70 Edytowane 21 Listopad 200915 l przez leander
Napisano 22 Listopad 200915 l grota zimą. prostszego speeda to chyba nie da się namalować :P No nie wiem, całkiem nie prosty ten twój speed. Jest w tym jakaś aura, coś się kryje. Eksperyment ode mnie:
Napisano 22 Listopad 200915 l SBT77 - pieeekne! Gdyby nie takie symetryczne odbicie w wodzie to bym sobie na pulpit wrzucil. Bo tak to mi sie z testem rorschacha kojarzy ;) To chyba artrage, wiec tez sprobowalem i swiena zabawa. Od pierwszej wersji duzo usprawnien wprowadzili. Pan z dzidą na podstawie Jeffreya Jonesa
Napisano 23 Listopad 200915 l Namazialem cos tylko po to, zeby moc wyrazic tu szacun dla wszystkich;) Poziom skoczyl jak na CGTalku! ;D ysz, alez dawno tego nie robilem :D edit: nezumi, w koncy widze cos Twojego! No no, bardzo fajnie!:) Edytowane 23 Listopad 200915 l przez Reanimator