Napisano 9 Październik 201014 l inflamess dobre to jestttt :] Edytowane 10 Październik 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 10 Październik 201014 l szkicowalem ludzi w garniturach z the office i tu sie rozpedzilem, na podstawie klatki z serialu
Napisano 11 Październik 201014 l Leander, mistrzowski ten portret. Ma ciekawa fakture i co najwazniejsze wyraz i charakter.
Napisano 12 Październik 201014 l leander - ladnie to wyszlo kolorowane szarosci czy na szkicu liniowym kolor kladles od razu?
Napisano 12 Październik 201014 l Ostatnie 3 prace klasa. selfu - ten portret to kolorowane szarosci, ale to przypadkiem, bo nie wiedzialem, ze bede chcial skonczyc w kolorze paint to post, ale ze wyszla kicha, to dalem thresholda zeby nic nie bylo widac ;) Edytowane 12 Październik 201014 l przez leander
Napisano 14 Październik 201014 l taki bezsens: jakis zastoj czy co... Edytowane 17 Październik 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 25 Październik 201014 l Panie Reanimatorze speed moc!:D białe sofiksy Jacksona +100ptk do romantyzmu:D moje wypociny speedowe płasko, płasko coś wyszło ale..
Napisano 28 Październik 201014 l Reanimator: swietne! Cos nowego tu i kolorki bomba. Portret corki, krzywy troche
Napisano 31 Październik 201014 l leander nie wrzucaj takich obrazkow.bo moja dziewczyna tu zaglada i jeszcze powie ze tez taka chce... ;) super portrecik.
Napisano 8 Listopad 201014 l oj dawno tu nie zagladalem, leaner, jestes jeszcze lepszy leszek_lenia bardzo mi sie podoba w ktorym kierunku idzie twoj sp zbior bardziej i mniej speedowych prac z ostatnich paru miesiecy Edytowane 8 Listopad 201014 l przez free.ZE
Napisano 8 Listopad 201014 l moje sobotnie speedziochy, ćwiczenia... słuchając misfits:D i takie tam...
Napisano 8 Listopad 201014 l pierwsza zdecydowanie najlepsza jak dla mnie pavlo, w reszcie brakuje mi troche wyrazistosci ale to pewnie kwestia dopracowania jakas godzinka ps nigdy nie myslalem ze malowanie kwiatow mie sie tak spodoba :D
Napisano 10 Listopad 201014 l Leander, przepiekny portret. Musze sie wkoncu wziac do roboty i powalczyc z weglem, poki co traktuje go za bardzo, jak olowek. Misu ode mnie:
Napisano 14 Listopad 201014 l heelllol the bill napisalbym cos o tym ale akwarele to nie moja dzialka. mrozik26 fajne jest akcik luksio reszta tez calkiem oko i taka niespodziewanka w postaci literkow : Edytowane 15 Listopad 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 16 Listopad 201014 l nikt nic nie wrzuca to se nabije posta..co by odswiezyc: Edytowane 16 Listopad 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 26 Listopad 201014 l troche zbyt rozmazane i niewyrazne jak dla mnie twi, no i nie wiem kto to : moze nie az taki speed ale jeszcze sie kwalifikuje chyba
Napisano 28 Listopad 201014 l free.ZE w tych oolowkach brakuje konstrukcji .co jest dziwne patrzac rownolegle na digitale...fajowe te Twoja malowanki. :)oby wiecej ! a ja chorowalem... taki mech..z perspektywa na oko.chyba cos leci w prawo ..
Napisano 30 Listopad 201014 l jaram sie tym mechem strasznie leszek, lubie takie! a co do braku konstrukcji w olowki to bardzo mozliwe , wiecej w zyciu rysowalem tabletem niz olowkiem, i robilem to wedle zasad ktore sam sobie wymyslilem, teraz dopiero zaczynam od nowa nauke rysunku,pozniej sie wezme za malowanie i mysle ze digital pojdzie juz zdecyowanie lepiej z takim warsztatem zacna kawa w tym kubku byla
Napisano 1 Grudzień 201014 l free.Ze tez mysle ze bedzie lepiej :) a tu taki klatkowo filmowy speed :
Napisano 3 Grudzień 201014 l Mały poranny speed przed wyjściem do szkoły zrobiony w akcie natchnienia
Napisano 4 Grudzień 201014 l joel, to painter? swietnie wyszlo, jakie brushe? ICE nizle wystylizowany ten zombie, ups, ta zombie :) nono cabrera sie klania, kiedys do tego podchodzilem i byla duza kupa, teraz juz chyba lepiej ten juz w pelni samodzielnie czaszki sa fajne Edytowane 4 Grudzień 201014 l przez free.ZE
Napisano 5 Grudzień 201014 l freeZE ostatnie bardzo fajne kilka szkicow dla zabawy: Edytowane 5 Grudzień 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 5 Grudzień 201014 l dzieki leszek, twoje szkice tez zacne chyba przesadzilem z efektami kolab z henkubem, on pomysl i szkic, ja tylko wykanczam i dodaje swoje widzimisie, jeszcze bardzo swieze, i lapa do calkowitej poprawy ale zarys jest jakis Edytowane 7 Grudzień 201014 l przez free.ZE