Napisano 28 Czerwiec 200618 l maciekG: mnie sie to podoba :) moze troszke innny kadr i kolory, ale ogolnie mile wrazenie. ja tez costam a'la church ;-) i jeszcze cos:
Napisano 28 Czerwiec 200618 l Pływaczka z NRD o_O kilkadziesiąt sekund Wspaniałe prace panowie. BTW 330ty post... 330 prawie jak 1337
Napisano 29 Czerwiec 200618 l dzieki misiek :) mant-raz no wlasnie, na kolorach mi zalezy zawsze najbardziej (no moze oprocz kompozycjii) ale jakos nigdy nie wychodzi jak bym chcial, zawsze cos nie gra :) chyab musze znowu zaczac z refek mazac wogole to fajny stwor miśku :) ten landszaft mant-raz tyz, wlasnie kolorki fajne...
Napisano 30 Czerwiec 200618 l troszkę inspirowane obrazkiem, ale nie znam doń linku. możecie poszukać sobie w skeczbuku tego kolesia, bo to był jego obrazek (pozatym genialne prace) http://conceptart.org/forums/showthread.php?t=24623 znalazłem ;) http://www.hpx1.com/modules/coppermine/albums/illos/fullmmoon.jpg
Napisano 30 Czerwiec 200618 l grimm666 -> fajna ta druga pracka , Marker + ołówek fajne powiązanie , jakbys tam dał jeszcze czerwony marker albo niebieski to odlot. Edit: Coś odemnie niezabardzo ale jest ... :( :/ :/ a tu wersja wykadrowana:
Napisano 2 Lipiec 200618 l Cos ode mnie: 1) Adidas_Alien (jak chce ktos to moze go pokolorwac i podrzucic tutaj) 2) Próba podboju ludzkiego ciala: 3)Cylinder Kazde słowo mile widziane na temat ów pracek.Pzdr EDIT: sammael_at - Thanks. Levan - Impressive
Napisano 2 Lipiec 200618 l tyle fajnych pracek, ze az szkoda wymieniac :) lord_saskybody: ten adidas alien calkliem fajny ;)
Napisano 3 Lipiec 200618 l Kolejne wypociny: Orginalny scan: Mam pytanie do wszystkich. Czy mieliscie/macie wciąż takie uczucie ze wam szkicowanie/paintowanie nie idzie wogóle do przodu, zero postępów w klazdym etapie malowania? Czy to poprostu jest jak bańka mydlana , jest jest az tu nagle pęka i wtedy powstaja wypasione pracki i wysztko idzie przyjemnie bez zadnych zmulonych "eee to jest do niczego... itp" Miło by było jakby ktoś się wypowiedział. :) Pozdrawiam Łukasz Jaskólski -> Fajne , dodaj Sharpen i bedzie spox :D niC -> jak na pierwsza pracke, to mewy sa OK ,ale tło to bardziej filtry zPS niz malowanie wiec dzialaj wiecej samemu niz Filtrami :) Pozdrawiam witam na forum i zyce powodzenia :) Edit for niC : Czyli od jak dawna?? Ja rysuje gdzies moze około :D 30 h Czyli nie za długo , najgorsze(i ogółem anatomia) jak dla mnie sa dłonie i wogole samoukiem byc ciężko w takiej dziedzinie jak szkic/grafika 3d Jak masz taki program "Bearshare" to wejdz tam i wpisz sobie "Learn how to draw - Drawing lessons.pdf" przydatny e-book jesli chodzi o prespektywy itp. Po ang co prawda ale swietnie wytłumaczone poprzez obrazki. A co do plazy to :/
Napisano 4 Lipiec 200618 l ja mam takie wrazenie jak ty... szopa mam juz długo długo rysuje i nic, a filry specjalnie. Od małego :) ale tak "poważnie" ze 2 lata, ale nie mam talentu czyli nic nie wychodzi TA plaza na, maiała byc za skarpą ale nie wiem na ile mi to wyszło...
Napisano 4 Lipiec 200618 l co do rysowania to hmmm wydaje mi sie ze chyba nie ma czegos takiego jak talent.....ja zaczynałem od graffiti poczatkowo makabra jednak po dwoch latach cud...samo zaczeło wychodzic...
Napisano 4 Lipiec 200618 l Szkice postaci na zamówienie, motyw był drukowany na serii kart pocztowych rozprowadzanych w jednostkach wojskowych.
Napisano 4 Lipiec 200618 l Coś ode mnie ;). Proszę o jakieś rady... bo póki co... to uczę się rysować :D. zeet: Świetne pocztówki! Trzymają klimat wojska :D i kreskówek :]
Napisano 4 Lipiec 200618 l mój pierwszy post jak i pierwszy dzien babraniny w photoshopie... po obczajeniu jak zmienia sie rodzaj pędzla i kolory.. stworzyłem motylka ;p na kartce lubie rysowac jednak ciekawe czy mam jakies szanse w grafice komputerowej jesli wzialbym sie do duzej ilosci cwiczen...:] pozdrawiam i prosze sie nie smiac :>
Napisano 4 Lipiec 200618 l szop, pol godzinki przed snem Łukasz, Levan, Mkaszpir -> fajowe :) lord_saskybody -> abstrahujac od faktu, ze nie poswiecam na rysowanie tyle czasu ile bym chcial (tzw. sily wyzsze), to "eee, to do niczego", mam tak permanentnie, z kazda skonczona/zaczeta, praca", ale stwierdzam, ze im dalej wstecz, tym rzeczy sa bardziej "do bani" wiec jakis postep jest. jakos nie widze teorii "banka peka i nagle wszystko idzie jak z platka", nie ma czegos takiego
Napisano 5 Lipiec 200618 l dzień dobry, pozwolicie że sie przyłacze do zabawy... moje pierwsze pewno żałosne korki w digital paintingu:
Napisano 5 Lipiec 200618 l kolejna marna praca. Mam proźbe mogłby ktos narysowac to samo co ja tylko ze w "lepszym stylu" ?
Napisano 5 Lipiec 200618 l niC: nie jestes sam... ja też marnie rysuje... ale walczę :D A więc jak powiedziałem ;): Podejście drugie, prośba ta sama... niech ktoś powie mi jakie robie błędy. By the way, inspiracja to Ice Age
Napisano 5 Lipiec 200618 l Lordzie Sasky- aż sobie nabyłem bruszpeny za 39 zyta he he. Teraz muszę nauczuć się fajne rzeczy nimi robić. Jaskier-błąd to na razie jeden widzę-że rysujesz takie COŚ. Narysuj Ty chłopie garnek, albo rękę ołówkiem, to Ci ludzie powiedzą jakie błedy robisz.
Napisano 5 Lipiec 200618 l niC: pros, a bedzie Ci dane :) wyszedlem z Twojego pica, ale jakos tak ciezko mi bylo sie go do konca trzymac, w glownej mierze dlatego, ze kompozycja nie byla zbyt ciekawa, obrazek byl troszke za plaski, a kolory nie nastrajaly optymistycznie. mam nadzieje, ze moja wersja jakos Ci pomoze (zwroc uwage szczegolnie jak zachowuja sie kolejne plany - co dalej jest jasniejsze, co blizej - ciemne, zapraszam tez do mojego watku na forum "Church dla ubogich", w ktorym to probuje wlasnie ostatnio walczyc z walorem :) ). Leander: fajny powrot :) tomzar: fajne fakturki, uzyles tekstur, prawda?
Napisano 5 Lipiec 200618 l za goraco, nie chce mi sie juz nad tym siedziec, edit: chędożony imageshack ;)
Napisano 5 Lipiec 200618 l Leander: zrob jeszcze linearne i bedzie jak na egz. w asp ;)... no wlasnie Ty jestes z wawy wiesz moze gdzie mozna sobie za hajs rysowac(modela)? tylko nie jakies kursy...a miejsca gdzie przychodzisz kiedy chcesz płacisz i rysujesz.....a moze ktos inny wie... i mi pomoze... ;)
Napisano 5 Lipiec 200618 l i znowu cos odemnie :) niC -> jest cos dla ciebie tam :) Edit: Dużo coś ostatnio nowych speed-painterów :D upiór - Przyzwoite :) pokazuj wiecej jak masz :)
Napisano 5 Lipiec 200618 l Po jednym piwku szkice , poza tym to jak zwykle kicz :7 ale wkońcu od czegoś trzeba zacząć :_)
Napisano 6 Lipiec 200618 l Mam teoretyczno techniczne pytanie-czy termin 'speed painting' odnosi się jeno do digitalowego malowania? Czy ma może szersze znaczenie, do ogólnie szybkich szkiców, rysunków, bez okreslenia techniki czy medium?
Napisano 6 Lipiec 200618 l grim. kulasny ludek :] troche wiecej niz speed ale nie bede robil osobnego watku (chyba nie wrzucalem tego wczesniej :) )