JohnZi Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 a mojego skasujecie? jakby niepatrzec tez mam kociaka w avatrze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 ale spamujecie:D Powiem wam teraz zagadkę i kto odpowie na nią prawidłowo będzie miał jutro wolny dzień - powiedziała pani do dzieci w klasie. - Zagadka brzmi następująco: Kto powiedział, "Jeżeli chcecie aby Ameryka zrobiła coś dla was, musicie zrobić coś dla Ameryki"? - John F. Kennedy - odpowiedział jeden z chłopców. - Bardzo dobrze - pochwaliła nauczycielka - Możesz jutro nie przyjść do szkoły. - Ale proszę pani ja jestem Żydem i moi rodzice na pewno nie pochwaliliby tego pomysłu. - W takim razie dam szansę innemu dziecku i zadam jeszcze jedną zagadkę - powiedziała pani - kto powiedział: "I have a dream..."? - To był Martin Luther King - odpowiedział drugi chłopiec - Brawo! Masz jutro wolny dzień. - Ale proszę pani ja również jestem Żydem i moi rodzice także nie pochwalą tego. Jasiu nie mógł juz dłużej wytrzymać i krzyknął: - Pi*przeni Żydzi! - Kto to powiedzial?! - zawołała pani - Adolf Hitler, do zobaczenia pojutrze! - odkrzyknął Jasiu. *** W biurze FBI dzwoni telefon. - Dzień dobry, nazywam się John. Chciałbym złożyć donos na mojego sąsiada, Toma. Z dobrych źródeł wiem, że w drewnie, które leży obok jego kominka, ukryte są narkotyki... Na drugi dzień agenci FBI odwiedzają Toma z nakazem rewizji. Przeszukali skrupulatnie całe mieszkanie, rozcięli każde polano, ale nie znaleźli ani śladu narkotyków. Wieczorem do Toma dzwoni John. - Cześć, było u ciebie FBI? - Było. - Porąbali ci drewno na opał? - Porąbali. - Dobra, to jutro ty na mnie donosisz bo w koćcu ktoś musi rozkopać mój ogródek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadyy Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=QUZc2umDu4c ogien!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 150 kg żywego parkouru hahahahahhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 hgahahahhahahah :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 miszczostwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 Liderski tekst http://www.ithink.pl/artykuly/biznes/praca/jak-otwieralem-fabryke-lg-czyli-great-company-great-people/2/ A na dokladke internet 40 Gbps http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=52641 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 http://www.joemonster.org/mg/albums/fotki/fajne_foty/szachista~0.jpg mapowanie w realu?!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 też mieli problem z czubkiem głowy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Polewka z miłościwie nam panującej władzy. Uwaga! bluzgi! ...ale uzasadnione. :D http://www.youtube.com/watch?v=TygLWz2XrI8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Tak wracając na chwilę do Rydzyka. Nie uwłaczając... Rewelka wierszyk, po prostu miodzio. http://www.tvn24.pl/2059876,0,0,0,1,wideo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Shogun wrzucałem juz nie uwłaczajac :D tak czy inaczej Andrus odwalil kawal dobrej roboty :) warto posluchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 momentami ciekawe radyjko: http://www.radiosrem.pl/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Skąd ta moda na takie kaleczenie angielskiego przy tych grafach z kotami? Czy to ma być nieudolna stylizacja na ziomalski blokerski inglisz rodem z Bronxu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 poprostu koty mają problemy z gramatyką (brak systemu oświaty dla zwierząt) i pisaniem na klawiaturze (spróbuj coś napisać nogami :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Podczas wizyty w Anglii Aleksander Kwaśniewski został zaproszony na herbatę do Królowej. Kiedy rozmawiali zapytał ją jaka jest mocna strona jej władzy. Królowa odpowiedziała, iz otacza się inteligentymi ludźmi. -Po czym rozpoznajesz, że są inteligentni? - spytał Kwaśniewski. -Cóż, po prostu zadaję im odpowiednie pytania - odpowiedziała Królowa, pozwól mi zademonstrować. W tym momencie Królowa bierzę słuchawkę i dzwoni do Tony'ego Blaira: Panie ministrze, proszę opowiedzieć na następujące pytanie: Pańska matka ma dziecko i pański ojciec ma dziecko, ale nie jest ono Pańskim bratem ani siostrą - kto to jest? Oczywiście to ja nim jestem, Madam. Doskonale - odpowiada Królowa - dziękuję bardzo i dobranoc. Odkłada słuchawkę i mówi: Czy teraz już Pan rozumie, Panie Prezydencie? -Tak, Madam. Jestem niezmiernie wdzięczny. Nie mogę się doczekać by zastosować ten sposób!!! Po powrocie do Warszawy Kwaśniewski decyduje poddać testowi premiera Leszka Millera. Wzywa go do Pałacu Prezydenckiego i pyta: Leszku, chciałbym Ci zadać jedno pytanie, ok? -Ależ oczywiście, nie krępuj się, jestem gotów... -Posłuchaj, twoja matka ma dziecko i twój ojciec ma dziecko, ale nie jest ono twoim bratem ani siostrą - kto to jest? Miller chrząka, kaszle i w końcu odpowiada: Czy mógłbym się zastanowić i wrócić z odpowiedzią? Kwaśniewski zgadza się i Miller wychodzi. Natychmiast zwołuje zebranie klubu parlamentarnego SLD, po czym głowią się nad zagadką przez kilkanaście godzin ale nikt nie wpada na rozwiązanie. W końcu, w akcie desperacji, Miller dzwoni do Korwina Mikke i przedstawia mu problem: Niech pan posłucha, jak to może być: pańska matka ma dziecko i pański ojciec ma dziecko, ale nie jst ono Pańskim bratem ani siostrą - kto to jest? (Łebski z niego facet, myśli Miller, studiował cybernetykę, na pewno znajdzie odpowiedź...) Mikke odpowiada bez zastanowienia: To ja, oczywiście. Uradowany Miller z wypiekami na twarzy wraca biegiem do Pałacu Prezydenckiego, odnajduje Kwaśniewskiego i krzyczy: Mam, mam! Wiem kto to jest! Janusz Korwin Mikke!!! Na co zdegustowany Kwaśniewski: -Nie idioto!!! To Tony Blair! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 poprostu koty mają problemy z gramatyką (brak systemu oświaty dla zwierząt) i pisaniem na klawiaturze (spróbuj coś napisać nogami :P ) o lol rozwaliles mnie... tylko sie z tymi uwagami nie wychylaj, bo "wielki edukator" sie za reformy wezmie i dopiero analfebytyzm wsrod kotow zapanuje... pozdr ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Brak edukacji dla kotów? Chyba zmienię awatar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 yyyyyyyyyy... :eek::D:) http://www.tech.wp.pl/kat,1009793,title,Babcia-ze-Szwecji-z-najszybszym-laczem,wid,9022254,wiadomosc.html?rfbawp=1184446964.248&ticaid=1419f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 niezle. do polski cos takiego dotrze za jakies...20 lat jesli w ogole;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 buahahaha to sobie babcia posurfuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Egzamin w szkole agentów CIA. Do sali wchodzi student. Instruktor mówi: - W pokoju obok znajduje się twoja dziewczyna. Tu masz pistolet. Masz ja zabić w 30 sekund! Po 30 sekundach student wraca i mówi: - Sorry, nie mogę tego zrobić.. Kolejny student. - W pokoju obok znajduje się twoja narzeczona. Masz tu pistolet. Rozkaz: zastrzel ja. Czas: 30 sekund - dyktuje instruktor. Mija pół minuty, student wraca, prowadząc za rękę narzeczona. - Sorry, nie mogłem tego zrobić... Następny student. - W pokoju obok czeka twoja żona. Tu masz pistolet. Masz ja zabić w ciągu 30 sekund! - mówi instruktor. Student wchodzi do pokoju obok. Słychać kilka strzałów, a potem niesamowity rumor. Po 20 sekundach, lekko zziajany student wraca, poprawia ciemne okulary i mówi: - Jakiś kretyn wpakował mi ślepaki do pistoletu. Musiałem babkę taboretem za****c! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 W końcu, w akcie desperacji, Miller dzwoni do Korwina Mikke i przedstawia mu problem: Niech pan posłucha, jak to może być: pańska matka ma dziecko i pański ojciec ma dziecko, ale nie jst ono Pańskim bratem ani siostrą - kto to jest? (Łebski z niego facet, myśli Miller, studiował cybernetykę, na pewno znajdzie odpowiedź...) Pisał to jakiś cichy wielbiciel? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 http://www.viralplaza.com/viewpage.php?page_id=81 Best Hand Pruner Ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 sory kurcze ze tak ciagle z tym 2packiem, ale wkrecilem sie w ta cała "teorie spiskowa" i znalazlem znowu cos ciekawego ;) jak cos to piszcie zebym przestal tutaj to postowac :) Jedna z nowych piosenek puszczona od tyłu tzw : hidden massage :) pac's life - z albumu 2paca - pac's life http://www.youtube.com/watch?v=_qS5aoUUpt0 "02: There you are 06: Im almost there 09: Soon im back 19: He should see me out there 25: But i dont know 28: says on a weird way lil wayne" ps. sprawdzialem na swojej wersji piosenki i tez to jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 sory kurcze ze tak ciagle z tym 2packiem, ale wkrecilem sie w ta cała "teorie spiskowa" i znalazlem znowu cos ciekawego ;) jak cos to piszcie zebym przestal tutaj to postowac :) Jedna z nowych piosenek puszczona od tyłu tzw : hidden massage :) pac's life - z albumu 2paca - pac's life http://www.youtube.com/watch?v=_qS5aoUUpt0 "02: There you are 06: Im almost there 09: Soon im back 19: He should see me out there 25: But i dont know 28: says on a weird way lil wayne" ps. sprawdzialem na swojej wersji piosenki i tez to jest ;) jak by sie zastanowic to moze cos w tym jest... ------------------------------------------------- smieszna reklama xD http://uniquepeek.com/viewpage.php?page_id=992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2007 to prawie tak jak to http://jeffmilner.com/backmasking.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Pewien człowiek w zachodniej części Polski otworzył sklepik z żywmością ekologiczną dla zwierząt. Sprzedaje tam domowej roboty twaróg, ser, chleb, wędliny, mleko prosto od krowy. Wszystko oczywiście z przeznaczeniem dla naszych czworonogów. Ponoć klienci walą do niego drzwiami i oknami. Facet bibma sobie na PiH, Sanepid i HACCP-y, no i przede wszystkim na lewicową troskę o dobro klienta. Urzędasy są bezradne, jeszcze nie wymyślono patentu na kary za spożywanie whiskasa przez ludzi, więc twarozek domowy dla persów można śmiało podawać na niedzielne śniadanie domownikom. I to jest piękne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 traktory rzadza http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=indian_tractor_fight.wmv nie wiem kto takie cuda wymysla. Aha ponoc Billaden przemowił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 ja tam ciagle wierze ze 2pac zyje, tyle jest na to dowodow :D czytalem ze 12lat po "smierci" sie ukarze, czyli za rok. czekamy czekamy ^^ http://www.youtube.com/watch?v=ubmKcZ4SlfI&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 co to wogóle jest ten tupak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 jak masz wileopak, jednopak to jest i tu-pak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Leleń wystarczy posluchac jego tworczosci i troche zczaic o czym on mowi ;) ale rowniez mi sie niestety wydaje ze niezyje ;) ale musze przyznac ze cała toria spiskowa to genialny plan ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 sory kurcze ze tak ciagle z tym 2packiem, ale wkrecilem sie w ta cała "teorie spiskowa" i znalazlem znowu cos ciekawego ;) jak cos to piszcie zebym przestal tutaj to postowac :) Jedna z nowych piosenek puszczona od tyłu tzw : hidden massage :) pac's life - z albumu 2paca - pac's life http://www.youtube.com/watch?v=_qS5aoUUpt0 "02: There you are 06: Im almost there 09: Soon im back 19: He should see me out there 25: But i dont know 28: says on a weird way lil wayne" ps. sprawdzialem na swojej wersji piosenki i tez to jest ;) klicek kurde hehe ciekawe..... :) at 2 sec Ashanti:"There you are at 8 sec Pac: soo im back at 12 sec Pac: im at my mommas at 20 sek Pac: You should see me i'll be back at 24-26 sek Pac: But I dunno i was just kinda interested in leaving though. at 29 sek Pac: Lil wayne with the zippo eyes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 o kurcze :) to jest najlepsze :) " at 24-26 sek Pac: But I dunno i was just kinda interested in leaving though." nie wyhaczylem tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 co do filmiku o tym chorym psychicznie dziecku przy kompie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Co do 2paca ja słyszałem że on za życia ponagrywał piosenki a teraz jego matka ma do nich prawa i to ona "wydaje je na świat" żeby ludzie o nim nie zapomnieli....... a tu ciekawy link.... autko za 8 milionów $$ ;) http://www.livevideo.com/video/landing/F403B0F4F8094F13AF9D945A77E6FD46/8-million-dollar-car.aspx?tx_site=yourfilehost.com&tx_cid=2696&tx_category=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 co do filmiku o tym chorym psychicznie dziecku przy kompie : eh to ma z 30 lat ;] a to z 2pac`kiem niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 to tez chyba, ale w poprzednich rzeczach interesujacych i zabawntych, jak co to usunę:D najbardziej chore dziecko przed OGAME:D http://pl.youtube.com/watch?v=539uDQouUyE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Hehehehehehe... Rozpirzyli chłopakowi księżyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwq Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 To nie jest ogame. To Unreal Tournament nie chce mu się włączyć. Można usłyszeć nawet muzykę w pewnym momencie. A to wersja z poprawnymi napisami: http://pl.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 młody hitler.. było :D To Unreal Tournament nie chce mu się włączyć. potwierdzam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 ja mu się nie dziwię :* ta gra naprawdę wywołuje negatywne emocje, kto grał ten wie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Ja grałem, ale nie zniszczyłem żadnego sprzętu przy tym i w ogóle się nie denerwowałem jak coś nie wychodziło (pewnie dlatego, że mi nic nie wychodziło :D) Ten dżermańczyk jakiś horry jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 geeez, ten niemiecki dzieciak jest chyba najpopularniejszym filmikiem ever i wraca co roku :P jednym słowem bardzo stare i bardzo było ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 No, ja się opierałem tylko na hiszpańskim tlumaczeniu. Kto hiszpańki zna, ten zroumial łowa tlumaczenia. Przyznaję jednak, ze jak sie wsłuchalem w to, co on tam po dojczowemu szepcze, to jednak hiszpanie się faktycznie pomylili w tlumaczeniu. BTW, własnie dowciap usłyszałem: - Oj biedna zmarznięta dziewczynko, może chcesz na pączka? - A jak to, (...)*, jest "na pączka"?!? * W wolnym tłumaczeniu: "niewiasta lekko się prowadząca i nie chodząca na mszę co niedzielę, choć na plebanii bywajaca regularnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 pewnie juz to znacie, ale zapodaje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 : "niewiasta lekko się prowadząca i nie chodząca na mszę co niedzielę, choć na plebanii bywajaca regularnie". coś sie pan tak tych księży uczepił :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi