Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,8k
  • Wyświetleń 1,8m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

ale spamujecie:D

Powiem wam teraz zagadkę i kto odpowie na nią prawidłowo będzie miał jutro wolny dzień - powiedziała pani do dzieci w klasie.

- Zagadka brzmi następująco: Kto powiedział, "Jeżeli chcecie aby Ameryka zrobiła coś dla was, musicie zrobić coś dla Ameryki"?

- John F. Kennedy - odpowiedział jeden z chłopców.

- Bardzo dobrze - pochwaliła nauczycielka - Możesz jutro nie przyjść do szkoły.

- Ale proszę pani ja jestem Żydem i moi rodzice na pewno nie pochwaliliby tego pomysłu.

- W takim razie dam szansę innemu dziecku i zadam jeszcze jedną zagadkę - powiedziała pani - kto powiedział: "I have a dream..."?

- To był Martin Luther King - odpowiedział drugi chłopiec

- Brawo! Masz jutro wolny dzień.

- Ale proszę pani ja również jestem Żydem i moi rodzice także nie pochwalą tego.

Jasiu nie mógł juz dłużej wytrzymać i krzyknął:

- Pi*przeni Żydzi!

- Kto to powiedzial?! - zawołała pani

- Adolf Hitler, do zobaczenia pojutrze! - odkrzyknął Jasiu.

W biurze FBI dzwoni telefon.

- Dzień dobry, nazywam się John. Chciałbym złożyć donos na mojego sąsiada, Toma. Z dobrych źródeł wiem, że w drewnie, które leży obok jego kominka, ukryte są narkotyki...

Na drugi dzień agenci FBI odwiedzają Toma z nakazem rewizji. Przeszukali skrupulatnie całe mieszkanie, rozcięli każde polano, ale nie znaleźli ani śladu narkotyków.

Wieczorem do Toma dzwoni John.

- Cześć, było u ciebie FBI?

- Było.

- Porąbali ci drewno na opał?

- Porąbali.

- Dobra, to jutro ty na mnie donosisz bo w koćcu ktoś musi rozkopać mój ogródek.

Napisano

Skąd ta moda na takie kaleczenie angielskiego przy tych grafach z kotami?

Czy to ma być nieudolna stylizacja na ziomalski blokerski inglisz rodem z Bronxu?

Napisano

Podczas wizyty w Anglii Aleksander Kwaśniewski został zaproszony na herbatę do Królowej. Kiedy rozmawiali zapytał ją jaka jest mocna strona jej władzy. Królowa odpowiedziała, iz otacza się inteligentymi ludźmi.

-Po czym rozpoznajesz, że są inteligentni? - spytał Kwaśniewski.

-Cóż, po prostu zadaję im odpowiednie pytania - odpowiedziała Królowa, pozwól mi zademonstrować. W tym momencie Królowa bierzę słuchawkę i dzwoni do Tony'ego Blaira: Panie ministrze, proszę opowiedzieć na następujące pytanie: Pańska matka ma dziecko i pański ojciec ma dziecko, ale nie jest ono Pańskim bratem ani siostrą - kto to jest? Oczywiście to ja nim jestem, Madam. Doskonale - odpowiada Królowa - dziękuję bardzo i dobranoc. Odkłada słuchawkę i mówi: Czy teraz już Pan rozumie, Panie Prezydencie?

-Tak, Madam. Jestem niezmiernie wdzięczny. Nie mogę się doczekać by zastosować ten sposób!!! Po powrocie do Warszawy Kwaśniewski decyduje poddać

testowi premiera Leszka Millera. Wzywa go do Pałacu Prezydenckiego i pyta: Leszku, chciałbym Ci zadać jedno pytanie, ok?

-Ależ oczywiście, nie krępuj się, jestem gotów...

-Posłuchaj, twoja matka ma dziecko i twój ojciec ma dziecko, ale nie jest ono twoim bratem ani siostrą - kto to jest?

Miller chrząka, kaszle i w końcu odpowiada: Czy mógłbym się zastanowić i wrócić z odpowiedzią? Kwaśniewski zgadza się i Miller wychodzi. Natychmiast zwołuje zebranie klubu parlamentarnego SLD, po czym głowią się nad zagadką przez kilkanaście godzin ale nikt nie wpada na rozwiązanie. W końcu, w akcie desperacji, Miller dzwoni do Korwina Mikke i przedstawia mu problem: Niech pan posłucha, jak to może być: pańska matka ma dziecko i pański ojciec ma dziecko, ale nie jst ono Pańskim bratem ani siostrą - kto to jest? (Łebski z niego facet, myśli Miller, studiował cybernetykę, na pewno znajdzie odpowiedź...)

Mikke odpowiada bez zastanowienia: To ja, oczywiście. Uradowany Miller z wypiekami na twarzy wraca biegiem do Pałacu Prezydenckiego, odnajduje Kwaśniewskiego i krzyczy: Mam, mam! Wiem kto to jest! Janusz Korwin Mikke!!! Na co zdegustowany Kwaśniewski:

-Nie idioto!!! To Tony Blair!

Napisano
poprostu koty mają problemy z gramatyką (brak systemu oświaty dla zwierząt) i pisaniem na klawiaturze (spróbuj coś napisać nogami :P )

o lol rozwaliles mnie...

tylko sie z tymi uwagami nie wychylaj, bo "wielki edukator" sie za reformy wezmie i dopiero analfebytyzm wsrod kotow zapanuje...

pozdr ;)

Napisano

Egzamin w szkole agentów CIA. Do sali wchodzi student.

Instruktor mówi:

- W pokoju obok znajduje się twoja dziewczyna. Tu masz pistolet. Masz ja

zabić w 30 sekund!

Po 30 sekundach student wraca i mówi: - Sorry, nie mogę

tego zrobić..

Kolejny student.

- W pokoju obok znajduje się twoja narzeczona.

Masz tu pistolet. Rozkaz: zastrzel ja. Czas: 30 sekund - dyktuje instruktor.

Mija pół minuty, student wraca, prowadząc za rękę narzeczona.

- Sorry, nie mogłem tego zrobić...

Następny student.

- W pokoju obok czeka twoja żona. Tu masz pistolet.

Masz ja zabić w ciągu 30 sekund! - mówi instruktor.

Student wchodzi do pokoju obok. Słychać kilka strzałów, a

potem niesamowity rumor.

Po 20 sekundach, lekko zziajany student wraca, poprawia ciemne okulary i

mówi:

- Jakiś kretyn wpakował mi ślepaki do pistoletu. Musiałem

babkę taboretem za****c!

Napisano
W końcu, w akcie desperacji, Miller dzwoni do Korwina Mikke i przedstawia mu problem: Niech pan posłucha, jak to może być: pańska matka ma dziecko i pański ojciec ma dziecko, ale nie jst ono Pańskim bratem ani siostrą - kto to jest? (Łebski z niego facet, myśli Miller, studiował cybernetykę, na pewno znajdzie odpowiedź...)

Pisał to jakiś cichy wielbiciel? :>

cd247d90dfafbed4.jpg

Napisano

sory kurcze ze tak ciagle z tym 2packiem, ale wkrecilem sie w ta cała "teorie spiskowa" i znalazlem znowu cos ciekawego ;) jak cos to piszcie zebym przestal tutaj to postowac :)

Jedna z nowych piosenek puszczona od tyłu tzw : hidden massage :)

pac's life - z albumu 2paca - pac's life

http://www.youtube.com/watch?v=_qS5aoUUpt0

"02: There you are

06: Im almost there

09: Soon im back

19: He should see me out there

25: But i dont know

28: says on a weird way lil wayne"

ps. sprawdzialem na swojej wersji piosenki i tez to jest ;)

Napisano
sory kurcze ze tak ciagle z tym 2packiem, ale wkrecilem sie w ta cała "teorie spiskowa" i znalazlem znowu cos ciekawego ;) jak cos to piszcie zebym przestal tutaj to postowac :)

jak by sie zastanowic to moze cos w tym jest...

-------------------------------------------------

smieszna reklama xD

http://uniquepeek.com/viewpage.php?page_id=992

Napisano

Pewien człowiek w zachodniej części Polski

otworzył sklepik z żywmością ekologiczną dla zwierząt.

Sprzedaje tam domowej roboty twaróg, ser, chleb, wędliny, mleko prosto od krowy. Wszystko oczywiście z przeznaczeniem dla naszych czworonogów.

Ponoć klienci walą do niego drzwiami i oknami. Facet bibma sobie na PiH, Sanepid i HACCP-y, no i przede wszystkim na lewicową troskę o dobro klienta.

Urzędasy są bezradne, jeszcze nie wymyślono patentu na kary za spożywanie whiskasa przez ludzi, więc twarozek domowy dla persów można śmiało podawać na niedzielne śniadanie domownikom.

I to jest piękne :)

Napisano

klicek kurde hehe ciekawe..... :)

at 2 sec Ashanti:"There you are

at 8 sec Pac: soo im back

at 12 sec Pac: im at my mommas

at 20 sek Pac: You should see me i'll be back

at 24-26 sek Pac: But I dunno i was just kinda interested in leaving though.

at 29 sek Pac: Lil wayne with the zippo eyes

Napisano

Co do 2paca ja słyszałem że on za życia ponagrywał piosenki a teraz jego matka ma do nich prawa i to ona "wydaje je na świat" żeby ludzie o nim nie zapomnieli.......

a tu ciekawy link.... autko za 8 milionów $$ ;)

http://www.livevideo.com/video/landing/F403B0F4F8094F13AF9D945A77E6FD46/8-million-dollar-car.aspx?tx_site=yourfilehost.com&tx_cid=2696&tx_category=1

Napisano

Ja grałem, ale nie zniszczyłem żadnego sprzętu przy tym i w ogóle się nie denerwowałem jak coś nie wychodziło (pewnie dlatego, że mi nic nie wychodziło :D) Ten dżermańczyk jakiś horry jest :P

Napisano

geeez, ten niemiecki dzieciak jest chyba najpopularniejszym filmikiem ever i wraca co roku :P

jednym słowem bardzo stare i bardzo było ;)

Napisano

No, ja się opierałem tylko na hiszpańskim tlumaczeniu. Kto hiszpańki zna, ten zroumial łowa tlumaczenia. Przyznaję jednak, ze jak sie wsłuchalem w to, co on tam po dojczowemu szepcze, to jednak hiszpanie się faktycznie pomylili w tlumaczeniu.

BTW, własnie dowciap usłyszałem:

- Oj biedna zmarznięta dziewczynko, może chcesz na pączka?

- A jak to, (...)*, jest "na pączka"?!?

* W wolnym tłumaczeniu: "niewiasta lekko się prowadząca i nie chodząca na mszę co niedzielę, choć na plebanii bywajaca regularnie".