Drakula Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 o LOL :D ___________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Listopad 2007 Autor Share Napisano 21 Listopad 2007 eeee, nie postaral sie z interiorem i teraz wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 ROTFL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Pecet: LOL!!!!! A to drugie LOL. Widać brytole się malo starają: http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=432650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 ten mim jest boski poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 a teraz ciekawa interpretacja rzędowej czwórki: to mi wypluła wyszukiwarka: http://www.benchmark.pl/artykuly/technika/AMD_Spider/spider.jpg google ma poczucie humoru:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 czasami przez tydzień nowych cytatów na bashu nie ma a dziś, sprawdziłem, nic nowego, po 3 h +22 cytaty, co jest? pytam nie znasz tej przepowiedni? A gdy Jeden z Dwóch Braci upadnie, nastąpi chaos i wszystko zmieni sie na lepsze ------ co masz w tym pytaniu na WOS, co europa zawdzięcza kulturze judeo-chrześcijańskiej? efekt cieplarniany ------ nie wiem co o tym myslec znalazlem dzisiaj w skrzynce odpowiedz z urzedu na moj anonim z ubieglego tygodnia kilka cytatów z basha, sorry jeśli były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 nowe rozwiązania przy grach :D http://www.kloonigames.com/crayon/ Wersja demo na PC http://www.kloonigames.com/download.php?file=crayon.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Youtube zabija internet http://www.purepc.pl/youtube_zabojczy_dla_internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Mam nowe łącze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 to ja swojego nie wrzucam, mialbym o 1 cyfre za krotki wynik xD drakula i master jakich macie dostawcow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 mam lepszy ping, HA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 a mi quoty na asp zalozyli w tym wasku/pionierze i mam up/down 7mbit ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 http://hasiok.com/connect.php?id=3337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 ehhh Drakula czyżby e-wro...yyyy znaczy sie dialog? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Z cyklu twoja stara twój stary: 18+ ;) http://www.virango.pl/node/6484 i coś specjalnego (nie zobaczysz tego nigdzie poza max3d) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 chudy - tak, a cos w tym zlego? :P maczuga: u mnie to jest dialog bodajze wlasnie; generalnie net ma spid (podobno) 100mbit :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Taa 100mbit to ma u ciebie sieć ;) Ja tam z Belgi łącze się tym: (trochę zamazałem) Mam adsl 4,6mbit ale upload to jest chyba 512kbit szykuję się na 17mbit :D ale to jeszcze trochę potrwa zanim będę miał takiego neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Ja tam z Belgi łącze się tym: mieszkasz może koło Brukselki albo na trasie Brukselka - Mechelen ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Nie, ja tam blisko Francji mieszkam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Ej, bez jaj - dlaczego to zawsze ja mam najwolniejszy internet :(? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Ej, bez jaj - dlaczego to zawsze ja mam najwolniejszy internet :(? bo to tepsa :) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Ej, bez jaj - dlaczego to zawsze ja mam najwolniejszy internet :(? aha ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 aha ok ;) Lacze sie z Toba w bolu, bracie... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 No comment... Knysha, otrzyj łezki: spadłeś na dugie miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Jak wszyscy to ja tez: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 No niech wam będzie... tylko nie patrzcie na ping błagam was :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Ysz, jestem w szoku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Taa 100mbit to ma u ciebie sieć No raczej watpie, bo wczesniej mialem 27mbit a lacze bylo wlasnie 4 razy gorsze niz to obecne... A co do Waszych lacz... lol, nie sadzilem ze taki ze mnie szczesciarz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 1 No to wejdź na to speed test i podaj wynik... to zobaczymy. Z tym twoim internetem to może być tak np. jak mieszkasz w bloku (zakładam tak). Cała klatka jest podłączona do jakiegoś serwera przez sieć i ten serwer rozdziela wam neta. Może wygaduje jakieś bzdury ale trochę trudno mi uwierzyć żebyś miał takie zabójcze łącze. Ja kiedyś miałem przez Ethernet to też mi pisało, że jest 100mbit, ale to było połączenie między ruterem a kompem. Teraz mam jakiś shit-modem przez usb bo mi się tamten skopał i ten nowy nie działa pod linuxem . 2 http://www.belgacom.be/private/en/jsp/dynamic/product.jsp?dcrName=hbs_vdsl_res - czy to nie jest tańsze jak w Polsce za 6mbit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 wybacz, ale politechnika wroclawska dysponuje jednym z lepszych lacz w polsce, wiec100mbit jest jak najbardziej mozliwe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 2 http://www.belgacom.be/private/en/js...e=hbs_vdsl_res - czy to nie jest tańsze jak w Polsce za 6mbit? Belgie do Polski porownujesz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Drakula - może nie doczytałem ale myślałem, że chodzi o łącze, które masz w domu.. ;) illy - no tak zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 jak by nie bylo to akademik jest moim domem, wiec lacze to posiadam w domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 ja na nowym mieszkaniu bede miec 6 mbit :D teraz to strach odpalac jakiekolwiek narzedzia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 aha ok ;) ha mam mniejszy upload! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 a mój taki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 roller coaster :) http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 chwilę temu, na gametrailers.com: ROTFL ps. powinienem zamalowac kolka? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 widze ze nie mam tak zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 :) Fajnie masz w domu ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 lol tadek jakim cudem u ciebie up > down? btw zrobił nam się speedtest contest, może zrobimy powrót do głównego tematu? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 hahahaha tadek to seeder :D albo odwrotnie wsadzil wtyczke do modemu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 btw ttaaddeekk ma tego samego neta co ja :D//ew. ja co ttaaddeekk ;P tylko że ja mam gorszy:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 --------------------- Get A New Daddy http://www.collegehumor.com/video:1790308/ls:2347 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Tadzik skad Ty wziales taka przepustowosc ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi