leander Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Rewelacja :) W strukturze tych twarzy jest calkiem sporo enviro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 fajne te potworki z "bagien" trochę wyglądają jak by były pod wodą - szczególnie 2i3. Czy to zamierzony efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2008 siu dziękóweczki ...Byle do przodu :) generalnie w klimacie zgniłowatym miały byc z załozenia - chyba mi zostało po ostatniej pracce .. Tymko czasem efekt wychodzi w praniu nie mozna wszytkiego zaplanowac (w 2 "] a w tym z kasną miną to stan po paru głębszych :] hlup! Mile ze sie wam spodobały facjaty :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dwisdom Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 hehe, kolory swietne, nie ma co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 gratulacje (faktycznie 3 the best!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 alez skok jakosciowy, super te mordki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 8 Maj 2008 Autor Share Napisano 8 Maj 2008 Hey mant-raz regnar leander 3dwisdom tymko Shagi Shin Daroz Levus dziękóweczki : no to skok na enviro :) starałem sie szybko nie przeciągac kazede z tych pracek. ano takze troche maszyneri dla odmiany..Pozdróweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 coraz lepiej - dwa ostatnie super - na polskiej scenie nie ma za duzo osob, ktore robia enviro tym lepiej sie to oglada. lajtowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 super wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 9 Maj 2008 Autor Share Napisano 9 Maj 2008 dekiel - hoh niedorastam do kostek zadnemu ...dziękóweczki za odwiedzny :) Tymko - Dziękówka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 kolejne świetne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 wszystkie cacy ale pierwszy i drugi: OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 pierwsza dla mnie wygrywa, gdzieniegdzie jeszcze masz problemy z perspektywą (np, na ostatnim te paski pod sufitem powinny się rozszerzać bardziej) ale mi też sie zdarza więc nie krzyczę ;P za to kolory i klimat masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 swietna sprawa z tym watkiem, widac tu naprawde staly sukcesywny progres. bedziesz wymiataczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Dziękóweczki Za wyróznionko w srebrzystej galeryjce :) Częsc kolejnych twarzyczek :) gUrU Mury - wdzięczne ma imie :) Saboo Mamboo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 bardzo fajne, najbardziej podoba mi się ta pierwsza:) zauważyłem, że te twarzyczki w jednej tonacji robisz... jakąś galeryjkę mordek planujesz?;) ciekaw jestem jakiego zestawu pędzli używasz. Oby tak dalej!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysteryofalbesila Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 świetne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 fajne te ostatnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 nom nawet bardzo fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2008 Thalion - standardowe pedzelki + wszystkim chyba jusz znany m@pack :) mysteryofalbesila Daroz Regnar- dziękówka:) Pora wrzucic cos nowego długo nic ,wakacyjne i przaedwakacyjne zmagania :D Mysle ze w nowym lepszym kierunku :) Zapraszam do oglądania i wyłapywania baboli które na pewno gdzis są:D:D nie ma to tamto zeby ich nie było :D Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Ostatni świetny. Zwłaszcza architektura. ale Imho perspektywa troche za bardzo pojechana. Niektóre rzeczy (np skrócone postacie) źle się czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 no no.... ostatni najfajniejszy dla mnie- kolorki ma zacne, choc perpektywa troszke przegieta jednak ;) tylko te ludziki na dwoch ostatnich takie jak z lego- zbyt przysadziste jakies. szczegolnie w przedostatnim moglbys z nich w ogole zrezygnowac i byloby super, bo teraz zepsuly caly rysunek... ale tak w ogole to szacuneczek, az milo popatrzec jak sie rozwijasz :) pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Ostatnie świetne ale tak jak już wspomniano perspektywa lekko pojechana, trzeci zbieg jest zdrowo za mocny. Osobiście uwielbia twoją teczkę, każdy początkujący wystarczy że spojrzy na pierwsze posty(szkoda że obrazki poleciały :] ) i ostatnie żeby zobaczyć co można zrobić przez rok , kośmos! pozdrawiam i więcej więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Rozwijasz się jak szalony :D Architektura wychodzi Ci przepięknie, poeksperymentuj jeszcze z perspektywą i będzie naprawdę cudnie :P btw co to za brushe m@pack? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Bardzo fajne pracki. Normalnie szok jaki postep zrobiles przez rok. Obrazki z poczatku teczki i z konca to jak ogien i woda. Gratuluje i troche zazdroszcze;) Trzymaj tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 jeszcze mała prośba do ciebie lub odwiedzających niech ktoś zarzuci linkiem właśnie do m@ pack wiem że był na forum na innych też ale jak mamę kocham znaleźć nie mogę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 no no no - ten ost enviro pierwsza klasa - brawo!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2008 Stronki nie pamiętam totez linku nie wrzuce ale znajdziecie na pewno na stronce tego pana Mathias Verhasselt .. Dziękóweczki wszystkim....byle patrzec to co przed tobą a nizeli za :D Życze wszystkim progresu w swoich zmaganiach ale nie ma co wiele potów czeba wylac i sie ne raz jescze wyleje b o to dopiero początek jakiej stam drogi :D:D chiba troche jednak przegiołem za mocno z tą perspektywą no cóż chciałem zeby było nieco dynamiczniej :D Pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnoc Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Naprawne prace pierwsza klasa. Mi jednak nie podobają się twarze postaci "ludzkich" jakie rysujesz. Są strasznie sztuczne. Ale co ja tam wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 całkiem miło się teczka rozwija :). Abstrahując od błędów warsztatowych w ostatnich dwóch obrazkach jest bardzo fajny klimat. Podoba mi się przedostatni, który przywodzi na myśl te stare oldskulowe gierki przygodowe na PC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2008 Darnoc - Dzięki Marbid - mówiłem co by babole wyłapywać :D Technicznie trzeba podciągnąć się :) Troche zajechało old schoolem :D:D Dzięki i Pozdrówka Troche ćwiczonek dla odsapnięcia... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 drugi miażdży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 drugi mistrzostwo swiata :) kolorki i swiatlo wypasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 A idź pan w cholerę, idę do domu, kasuję konto. ;) A tak na poważnie - drugi naprawdę pro, a w pierwszym świetne faktury. Nie wiem jak wy to robicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2008 Shaggi ,Lordbiernac - Dzięki :) Aspenboy - normalnie niezle sie usmiałem z tego kommenta ( poszytywnie of course ) :D ps samo przychodzi wystarczy cierpliwośc i cwiczenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 ten las najbardziej do mnie przemawia, bo jest niesłychanie atmosferyczny. Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Skill Ci rośnie niesamowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 przepięknie idzie Ci dobieranie kolorów :D #1 i #2 są cudowne :D ah ah ah... xD w 3 nie gra mi coś skrót tylnego koła i podwozia :) ps. szkoda, że wywaliłeś pierwsze prace, chciałem pokazać bratu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 tez sie dolaczam do pochwal, niesamowicie szarpiesz do przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Ja tam lyzke dziekciu wrzuce:P Bo mimo ze naprawde jest coraz lepiej to sie nie sluchasz i nie koncentrujesz sie na cwiczeniu bryly. Strasznie masz to wszystko takie odjechane i samo w sobie nie jest zle ale jak chesz koncepty czaskac to musisz te swoje wymysly w bardziej geometrycznie przystepnej formie podawac. Czyli bryla bryla i jeszcze raz bryla. Tak w ramach cwiczen moze jakis czlowiek albo pojazd prosty w jakiejs mniej wykrzywionej perspektywie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 holi shit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wollny Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 ale ile w tych samochodzikach frajdy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 pięknie operujesz światłem i kolorem... bardzo mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 przy designie musisz jeszcze uwazac na to oby sam design nie mogl stac na wlasnych nogach bo mimo iz fajnie na rysunkach to moze wygladac, ale jak sie juz wezmie to do jakiejs gry to to sie moze kompletnie nie nadawac - bo wychodzi z tego "taki web design". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubb Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Wyścig fajny przez dynamikę ale las wymiata. Gęsty klimacik i dużo fajnego, subtelnego działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 Mi się ten wózek z zielonym tłem bardzo podoba. I las. Świetne pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 12 Lipiec 2008 Share Napisano 12 Lipiec 2008 zasrani ludzie ... potrafią człowieka zdołować :/ ileś ty chłopcze na taki skill pracował ? kilkanaście lat ? prosze o odpowiedź od ilu lat malujesz ??? czy poprostu fach w reku od dziecka drugi to jest jakaś pomyłka / miaaazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 Miło odpocząć gdzis daleko wyciszyc sie troche...:) Marbid Karbid-Maronski-prrrszalony.-DaRoZ-OmeN2501-mant-raz-wollny-Belus-dekiel-Nubb-Levus-mrozik26- Dzięki wszystkim :D:D Omen masz racje wiem dużo jescze czeba cwiczyc duzoo rysowac bryłą..jednakze bez słuchania waszych porad nie dało by rady wogóle pójsc do przodu !:)Dekiel- Z tym prezesadnym desiggnem to masz racje poprawie sie :)Mrozik trzymałem ołówek jusz w tedy kiedy nie wiedziałem ze się on tak nazywa :D:DD: jesli chodzi o dig paint to od wystartowania na tym forum stawiałem pierwsze kroki- co mnie dosyc pochłoneło :) wczesniej troche machałem tu i ówdzie szczeciniakami .... na koncu mały wipek ćwiczenia ciąg dalszy .... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Dużo ciekawych pracek :), widzę ostro do przodu dajesz . Powodzenia //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Fajne fajne, choć te wąskie kadry rozjeżdżają mi oczy :) Pchasz do przodu skilla, że aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi