peterr Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 o to ja też pogratuluje po raz kolejny:P gratyyy
maronski Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 acha zapomniałem... chętnie zamienię się nagrodami z wyższymi miejscami :):):)
Master Kiełbaster Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 a gdzie medale pokonanych? :P Zwycięzcom gratuluję podatku od darowizny :P
ttaaddeekk Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 a gdzie medale pokonanych? :P Zwycięscom gratuluję podatku od darowizny :P i cła , lol faktycznie, 1 z nielicznych powodow dla ktorego sie ciesze ze jestem ostatni :P
Vorek Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Gratulacje dla wszystkich.Ta edycja bitwy jest bogata w sporo naprawdę świetnych prac ! :)
jaras Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 spoko spoko , z tego co wiem to nie zapłacicie podatku
Hindus Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Gratuluję przede wszytkim umiejętności. To było naprawde fajne uczucie patrzeć jak wszyscy tutaj walczycie podnosząc poziom prac. Jeszcze raz gratuluję zarówno zwycięzcom, jak i reszcie uzytkownikow która wzieła udział w bitwie - jestescie niesamowici. .
ETA Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Gratulacje dla zwycięzców i pokonanych, kawał dobrej roboty;)
bartonfink Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 :D Gratuluje wszystkim zwyciezcom oraz calej ekipie moderatorow za zorganizowanie zacneg konkursu. Poddziekowania dla szacownego Jury za bezcenne komentarze (wiecej warte niz wszelkie nagrody) Dziekuje wszystkim ktorzy glosowali na moja prace . Pozdrowienia ze slonecznego corfu skrobne wiecej jak wruce
krzyhhh Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 to była świetna zabawa jak i doswiadczenie ;) Z niecierpliwością czekam na następną bitwę, może następnym razem uda mi sie wdrapać na podium ;) Gratulacje dla zwycięzców ! ;) btw. czekamy na obowiązkowe (?) wip'y :>
JunioR Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 swietne pracki na podium, zwlaszcza pracka z pierwszego miejsca super! I osczywiscie gratki dla finalistow :D
Gość Raffaello Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 gratki dla wszystkich wygranych i pokonanych! sława i chwała ;-)))
BLADE Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Polakom gratulujemy Tyskiego... tzn Okocima ma sie rozumieć :)
kxs Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Gratulacje dla zwycięzców! Fajne prace wyszły. @ManiakS: hehe, moim zdaniem praca jak najbardziej na temat. Sam miałem podobny pomysł, ale pewnie bym tego tak fajnie nie zrealizował. Gratsy :)
Rekomendowane odpowiedzi