Maqs Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Witam. Pisałem tutka jak wymodelować i wyrenderować mordę w blenderku, ale już mi sie nie chce pisać:) postanowiłem jednak pokazać to co mi wyszło. http://images24.fotosik.pl/16/99819a2b6e0f3673.jpg teraz screeny. http://images25.fotosik.pl/16/1d1f755255d6e4df.jpg http://images29.fotosik.pl/17/740458fae38d89b4.jpg http://images30.fotosik.pl/16/19c9ff23b5d42ece.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 serwus :) bardzo fajnie to wyglada. Czy to jest przepuszczone przez zbrusha ? , czy czysty blenderek ? pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Zapomniałem napisać:) Oczywiście sam blender, nawet do postworku użyłem blenderowego compositora;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 render mi sie w ogóle nie podoba ale model wypaśny;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Maqs co tu duzo gadac...umiesz Ty organiki ladne robic;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 kolejny super model, trochę mi przeszkadza to rozmycie, ale i tak jest ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Grejt łork men, a shaderki i tex dorobisz? to juz wogolebyłby wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 fajny....piękne detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Maqs podziwiam Cię, super modelik główki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Jeju sreju... to blender potrafi robic takie rzeczy a max niee.. hmm cos tu nie ten teges ... max srax glowka wypas.. troche ten shaderek za zolty i niepotrzenie dof'a dodales wsumie ale modelek rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 ze niby to jest czysta geometria no normal ani teges :O:O:O wow miodzio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jo_Anna Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Kapitalnie, gratulacje wycisnąłeś wszystko cos się da i nawet jeszcze więcej z tego sculpt tool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Witam!! render super :) ale blur przeszkadza :( model super :) mogles juz lepiej nagrac jak modelujesz, niz tutki pisac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Render spokoloko :* model też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 swietna pracka, model rewelacja. wrzuc jakies screenshot'y z blendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 Heya dzięki za komenty i fajnie że sie podoba. t0m3k Jo_Anna _kuba_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 super glowka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 ekstra robota, ja was ludziska podziwiam za pracę na blenderku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gradir Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Blender powoli przegania maxa ;P świetna robota, trzeba mu tylko więcej miejsca z prawej strony (zawsze mnie uczyli że twarz musi mieć przestrzeń do 'oddychania' i coś w tym chyba jest :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 ładniuśko! bravo!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Nice:) Mnie to zastanawia jak Ci się udaje taki detal wyciągnać na blenderze. U mnie performance przy sculpcie podupada straszliwie. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi