ortheza Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 Bardzo fajnie potraktowałeś temat podoba mi się koncept. Co do ostatniego updajtu to cień pod smugą strasznie spłaszczył obrazek. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 wyszlo przupadkiem. na razie testowalem pare rzeczy na pomniejszeniu. nastepny updejt bedzie z wersji duzej. Musze sie za postacie wkoncu wziac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 Niestety konkurs na CG nie wypali. za duzo roboty jescze zeby skonczyc na czas. anatomia, detale i inne duperele. sporor tego. :( wip ponizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 A już myślałem że kobieta w powiększeniu będzie B&W - ale widzę że poprawiłeś. Gdzieś w pierwszej wersji widziałem świecące się reflektory w aucie - podobało mi się to. Jedyna rzecz która mnie nie przekonuje to odrzut z silnika. Bardzo ładna blacha auta na 1-szym planie. A weź pokombinuj jeszcze z ustawieniem "komiksowych ikonek" postaci. Nie twierdzę że te są złe, ale może odbiór lub dynamika się poprawi. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 Jak mowilem to kolejny wip. Rozwazam drastyczna zmiane w tresci kadrów :] znikna z nich postacie a pojawi sie gun laski a w drugim zoom na dziure w samochodzie. ale na razie do roboty idzie anatomia kobity, detale na samochodzie 1-szegoplanu i jeszcze cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 probny gun w kadrze... ale to ni ejest dobry kiedunek :) bedzie tam co inszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Sierpień 2009 Share Napisano 10 Sierpień 2009 Do kolesia w okienku po lewej dobrze by było dodać jakiś fragment auta, np. kawałek tej szyby. Bo na razie nie widać tego, że też facet jest w wozie. A tak wogóle to fajny pomysł...i zapowiada się dobra ilustracja. Taka gangsterka Sci-Fi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 10 Sierpień 2009 Share Napisano 10 Sierpień 2009 Bardzo fajnie poprawiles tego kolesia z karabinem :) jedziesz dalej ;) A bedzies zjeszcze dopieszczal troche ten wozek na pierwszym planie? (podejrzewam, ze tak, tylko kontrolnie pytam ;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 10 Sierpień 2009 Share Napisano 10 Sierpień 2009 (edytowane) Bardzo fajnie Ci idzie! Na Twoim miejscu dokończyłbym najpierw całą ilustrację a dopiero później wykadrowałbym sobie te dwa okienka. Jeśli pokażesz w nich broń to zrób im tą linię strzału bo teraz się rozjeżdżają. Pozdro Edit: Jeszcze zauważyłem, że babka pod dziwnym kątem strzela. Nie wygląda tak jakby do niego waliła tylko w powietrze przed furką "kolegi" Edit 2: może mi się wydaje ale w odbiciu lustrzanym jest dynamiczniej i lepiej wędruje oko. Edytowane 10 Sierpień 2009 przez maronski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 10 Sierpień 2009 Share Napisano 10 Sierpień 2009 Maronski już mnie uprzedził, zgadzam się z jego editami, ręka panny do poprawy mimo, że tak świetnie namalowana... całoś prezentuje się rewelacyjnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 10 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2009 Maronski:skad wiedziales o tej lustrzance? :) dokaldnie wczoraj przed spaniem rozwazalem taki wlasnie motyw. Dziekiz akomenty. dzis bedzie nastepny updejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 10 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2009 inny wariant z seria pokalkowych kadrow przedstwiajacych wybuch z bliska. na razie nie jest poklatkowo :) ten zoom na guna mi niepasowal. jescze ebda pociski z tommyguna leciec w kierunku widza i uciekajacej agentki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 10 Sierpień 2009 Share Napisano 10 Sierpień 2009 w sumie wprowadziłem Ci zamieszanie do pracy bo... teraz są mańkutami. Może doróbka drugiej giwerki babki w prawej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 11 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2009 no i auta sa z wysp :) nie namieszales, bo sam eksperymentowalem z lustrzanka kobitce nie moge dac guna do drugiej lapy bo ktos musialby bryke prowadzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 11 Sierpień 2009 Share Napisano 11 Sierpień 2009 hmm - powinienes wziac pod uwage waruki atmosferyczne ktore totalnie zmienilyby palete kolorow. kiedy to juz mialbys przygwozdzone to wtedy zjac sie postprodukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 11 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2009 nie boj nic, te garsc efektow dalem tylko pogladowo. To oczywiste ze robie sie to na samym koncu. Co do kolorystyki specjalnie jest zielonkawo-zoltawa, taki mialem zamysl. Ale dzieki za komenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 11 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2009 szkic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2009 Final. Jednak zostalem przy praworkeich :] Mankuty dziwnie wygladali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 15 Sierpień 2009 Share Napisano 15 Sierpień 2009 najlepsze sa chyba tee efekty świetlne na tych trzech kadrach..miodzio patrząc w wstecz to to zblirzenie na giwere było lepsza opcją niz na cała postac laski.. chociaż z drugiej strony coś by sugerowało może niepotrzebnieeeeee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 16 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2009 kolejny wipik ciag dalszy pracki ktora zaczalem jakos czas temu/ i lustrzanka... wydaje mi sie ze si elepiej na nia patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Araiel Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Świetna perspektywa i sama praca jest mega klimatyczna. Ale jeśli chodzi o to odbicie lustrzane, to mi się średnio ono widzi. Mi akurat na pierwszą wersję się lepiej patrzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 lustrzanka jakas niewygodna do patrzenia;] i razi mnie te żółte swiatlo i plomien;/ drzewo na pierwszym planie ratuje kompozycje,ale mam wrazenie ze schody zaczynaja sie od drzewa, potwor wychodzi z drzewa, i caly obrazek ma swoje zrodlo wlasnie w tym drzewie;p a pozatym ladny kadr,fajna perspektywa i mega klimat. Zapowiada sie fajna pracka;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 16 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2009 dzieki za komentarze. Nicponim, ciezko uzyskac efekt zeby drzewo wyszlo bardziej do widza, ale bede kombinowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Super! Ale mysle ze skrot prawej reki warto by bylo jeszcze poprawic. Klimat jest rozwalajacy, mam ciarki jak sobie pomysle ze to ja mialbym spieprzac do domu po tych schodach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Wypas. Najbardziej mi sie podoba ta lekko wygięta perspektywa, jak z szerokokątnego obiektywu. Zwiększa dynamikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 22 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2009 final. dla pozadku wsadzam do teki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2009 Pracka dla code collective Ma z tego byc wyciete 2 sztuki kart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Uuuu... UchaaaHaaa xD Dobre :) nie wiem co napisać po za tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 No widać progress. Imho orgazmu nie ma, ale prace coraz lepsze ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Ten smok zaraz o coś zahaczy! Nie potrafię skumać, gdzie on jest w przestrzeni, blisko czy daleko. A tak w ogóle to ładnie, ja tak nie umiem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Rat rifle :-) ja bym to inaczej nazwal ale nasz klient nasz perpan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 sympatycznie mogles dac na wszystkich obiektach niebieskie swiatlo w cieniu jak na armacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Dzieki za komenta Wiele rzeczy mozna bylo, ale nie wyrobilem sie z czasem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 bardzo ladny ten ostatni, jak mozesz to wklej ostrzejsza wersje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 fajny pomysł i kolory! zgadzam się z Łukaszem co do tego niebieskiego w cieniu bo bardzo fajnie wygląda na armacie... bardzo dobra praca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 jol spoko, co bym zmienił to kolor szczurów bo jest taki sam jak drewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2009 sluszna uwaga, ale mi sie deadline skonczyl. jest tu kilka rzeczy ktore bym poprawil gdybym mial weicej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Październik 2009 Autor Share Napisano 2 Październik 2009 następna tym razem śmierdzaca karta dla code collective. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 nie myslales o tym by zrezygnowac z tej czarnej obwodki dookola postaci? czesto ja stosujesz a to ona splaszcza ci te rysuny;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Październik 2009 Autor Share Napisano 2 Październik 2009 nie robie ich specjalnie. czasem ze szkicu zostaja. Sprobuje sie ich pozbyc przy nastepnym imidżu. Dzieki za zwrocenie uwagi bo ja u tzeog prawie nie zauwazam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 nie robie ich specjalnie. czasem ze szkicu zostaja. To ty malujesz na tej samej warstwie co szkic ? A obrazek fajny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 kolejna karciora. podobalaby mi sie ale klient sobie zazyczyl psychodeliczne kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 no właśnie chciałam powiedzieć że w miniaturce wygląda lepiej bo nie widać tych jaskrawych kolorów.nie podoba mi sie sposób namalowania tej tuby po prawej stronie. jest taki mało techniczny i mało zdecydowany. za to rury i ich oświetlenie jest super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 Myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 o czad z czachy taki uporządkowany galimatias? czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 thx thx ;-) aka danke wyjatkowo szybko powstalo jak na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 wow wow czacha genialna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 No no, sztuką zapachniało w teczce. Ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi