Joint Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Jak się czujecie przed konfrontacją z ponurą rzeczywistością po wakacjach ::D ja z lekka fatalnie; o masakro.. do tego maturka w tym roku; plus fajnie ze to ostatni rok liceum ;) pozdro ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Do Szkooly!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Do Szkooly!!!!!!! Nareszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 ja tam mam wakacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 cholera trzeba skończyć w końcu to gimnazium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 pikSar to tyle wycieczek masz w gimnazium ? w ogole jaka ocene masz z "ilosci odbytych wycieczek" ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 ja tam tez mam jeszcze wakacje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 mały stresik jest... w końcu to nowa szkoła:D Technikum info. Jeżeli się okaże, że mnie będzie uczył ten sam nauczyciel co w gim(a chodziły takie plotki) to się chyba powiesze, albo zrezygnuje z tej szkoły bo nic więcej niż wiem sie tm nie naucze (chyba że jak włączać painta na 20 sposobów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 nic więcej niż wiem sie tm nie naucze (chyba że jak włączać painta na 20 sposobów) Masz wygórowane oczekiwania w stosunku do szkoły :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Hue hue, jaka szkoła :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 mundurki macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Hehehe.. szkoła nie była taka zła.. w sumie.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 ee a ja jeszcze caluuutki miesiąc mam. ale potem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 z tego co mi wiadomo to tam nie ma mudurków.... mam nadzieje, bo giertych za czasów panowania tam coś jeszcze w tej sprawie kombinował, a TVP3 nie oglądam..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 z tego co mi wiadomo to tam nie ma mudurków.... mam nadzieje, bo giertych za czasów panowania tam coś jeszcze w tej sprawie kombinował, a TVP3 nie oglądam..... hehehe mundurki koty bedą wszędzie tylko niektóre szkoły mają czas do 30 wrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 mundurki-> gimnazjum i podst. mnie naszczeście to juz nie dotknie.. ^^ cholera jak nie chce mi sie wstać rano; i patrzeć na mą ******** klasę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 dzieci chyba czas spac...wkoncu rano do szkoly :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Ja też mam jeszcze miesiąc wakacji (w sumie, to już 3 minęły :P). Ale oddałbym wszystko, żeby dalej być w LO3 z moją byłą klasą. Miałem takich wspaniałych ludzi, że aż chciałoby sie pójść jutro na rozpoczęcie roku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Ja np ide jutro na rozpoczęcie roku do mojego starego LO. Musze sie sorkom pochwalić, że dalej jestem studentem i w dodatku bez września :D No i zobaczyć sie z kumplami z klasy, którzy również się tam pojawią :) A wakacji mam jeszcze do 3 października :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Hehehe szkoła... hmmm tzn tam gdzie się odsypia nocki tylko budzą co 45 minut zeby zmienić lokacje?? Ja tam w swoim technikum moge zyc :], pogada sie z kumplami i pójdzie na piwo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Nigdy bym nie pomyślał, że będę tęsknił za liceum :). Ale teraz zaczną się studia, będzie jeszcze fajniej (mam nadzieję ;) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 no i skonczyly sie 14sto miesieczne wakacje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 a ja jestem przykładną studentką i 1,2 września spędziłam na zajęciach :p obijacie się moi drodzy :] UG rządzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 ja zawioze siostre do szkoły a sam pojade do swojego "mechanola" zobaczyć czy wyniki zawodowego już są, ale fajnie by było jeszcze ze starą paczką iść po rozpoczęciu do parku/planety/avanti :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 lol... nie mogłem wstać... tragedia:/ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 HA HA HA HA. KNIEC OBIJANIA. DO SZKOŁY. Ciekawe co w tym roku szkolnym wymyśli szanowna młodzież szkolna. Kubły na głowach nauczycieli już były, pobicia też, zastraszenia oczywiście. Poprzeczka stoi wysoko, ciekawe jak to przebiją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 HA HA HA HA. KNIEC OBIJANIA. DO SZKOŁY. Ciekawe co w tym roku szkolnym wymyśli szanowna młodzież szkolna. Kubły na głowach nauczycieli już były, pobicia też, zastraszenia oczywiście. Poprzeczka stoi wysoko, ciekawe jak to przebiją. true, true...coraz głupsze te dzieciaki... Ja na szczęscie już jestem po. :) Wrzesień a ja nie musze iść do szkoły. To dla mnie coś nowego :D Teoretycznie mam jeszcze wakacje....teoretycznie oO. I całe szczęście, że skończyłem teraz bo przynajmniej minęły mnie te wszystkie wybryki Giertycha i reszty. Chyba, że wprowadzą mundurki na uczelniach wyższych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 nigdzie nie ide ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Ja juz jestem od kilku lat wyzszy magazynier ale prawde mowiac z wielka ch0ecia wrocilbym do przedszkola i rozpoczal wszystko od poczatku. Sam jak bylem w szkole marudzilem ze chcialbym zeby juz sie skonczyla .... Nie chce ktos sie zamienic :P Wszystko ma swoj urok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 heheh jak sie dzisiaj obudzilem to bylem szczesliwy :D nie trzeba znow zaczynac od poczatku roku :p coprawda zal ekipy z klasy bo bylo czesto super ale tez jak sobie przypomne te sprawdziany, pytania, ranne wstawanie o 6stej ehh :p koncowka roku w szkole jest najlepsza :D Pozdro dla pierwszakow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Rok szkolny sam w sobie nie jest taki zły ale ta matura;(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Rok szkolny sam w sobie nie jest taki zły ale ta matura;(((( Ja tam do matury jeszcze 2 lata, ale każdy student jakiego znam mówi, że to najłatwiejszy egzamin w życiu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Łe tam matura, teraz średnią maturalną można sobie podnieść oceną z religii. A jak i tak się nie uda to może dla tych bardziej "zdolnych" amnestia zaś jakaś będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 teraz średnią maturalną można sobie podnieść oceną z religii. lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Rok szkolny sam w sobie nie jest taki zły ale ta matura;(((( Matura, heh. Zapraszamy na sesje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Matura - heh ;) Jak tak sobie wspominam, to nawet fajnie było ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 ee matura niby takie trudne a tak naprawde wszyscy zdaja :] Pic na wode :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 ale strach był, przynajmniej u mnie, parę latek temu. a potem przyszła sesja i dopiero wtedy człowiekowi szczena opadła ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 no bo matura jest najłatwiejszym egzaminem w zyciu :D to jest prawda a rok akademicki :D no ja sie ciesze wakacjami. Studia są fajne, własnie skończyłem majówke ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 zdać zdamy jakoś; ale trza dobrze zdać :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 heheheh ale młodzieży pięknej dzisiaj było w komunikacji miejskiej widać głód wiedzy w oczach nie zazdroszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 bosh, technikum, a lekcje sie o 7.25 zaczynają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Heh...Szkoła, studia...i tak 25 lat (?!) zycia mija...i na co Październik przyjdzie, szkoła znów...zaś trzeba przysiaść do książek...Niby mam jeszcze wakacje...ale co to za wakacje....o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 a mi sie nie chcialo, to i nie poszlam. nasza dyrka,jak to mowia, ma malego i zawsze troche przesadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Poszedłem dzisiaj sobie z ciekawosci na rozpoczęcie w moim byłym liceum, od byłej swojej polonistki usłyszałem ze "nie wierzyłam, że zdasz maturę, ale teraz z Twojego wyniku jestem bardzo dumna" - :D :D (na półrocze z pol miałem 1, a na maturce 66% w podstawie). Nie ma to jak wiara w ludzi... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 to tak jak moja polonistka :P one wszystkie maja takie odchyły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Ludzie, niektórzy tu jeszcze sypiają do 10, a wy tu siejecie defektyzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 ja od pazd. wracam na studia, jestem jedyny co studia 3-letnie robi w 5 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 lol. Chyba nie zmieniałeś kierunków tak jak "wieczny student"? Jego rekord to 7 lat:P Ta moja szkoła to prawie jak rudera. Jedna z 2 sal gim zamknięta przez sanepid(góry i doliny w podłodze, odpadający tynk, smród), ale ta druga całkiem fajna (+boisk na zewnątrz):D W szatni napis:"There's no escape" i obok obrócony pentagram w kółku. Ale nauczyciele nawet spox:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 illy mojego brata nie przebijesz magisterkę na 1 kierunku robił 10 lat ;P w tym czasie zdążył się ożenić i spłodzić syna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi