Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

to może rób stopniowo tzn. zrób jakiś progress, zapisujesz, zatrzymujesz odtwarzanie, kompresujesz, idziesz na kawę (bo po browarze różne rzeczy mogą wyjść;) ), wracasz i dalej jazda :)

• Odpowiedzi 180
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a ja czekam na rendery końcowe Reventon'a w dużej rozdziałce tak zeby na plakat sie nadawały bo modelik wyglada nieźle a o ładne foty orginału to cieżko bo niewiele tego

Napisano

Witam,

Ledwo co ogarnalem sie z szoku po Lamborghini a tutaj juz kolejny model :) Jak Ty to robisz? Mam jedno pytanko - kiedy doczekamy sie jakiegos tutka?

Pozdrawiam,

xaoo

Napisano

dzieki:) kierunkowskazu rzeczywiscie zapomnialem:P myslalem, ze nie zauwazycie:) ale do koncowego renderku i tak bede musial dolozyc troche detalu:) Wlasciwie to krecilem tutka jak go modelowalem ale nie do konca, bo termin mnie gonil, a bylem zmuszony pracowac na gorszym sprzecie. Teraz to skompresowac, ehh... moze ktos bedzie mial jakies rozwiazanie, bo jest tego sporo, okolo 10 giga;/

Napisano
Teraz to skompresowac, ehh... moze ktos bedzie mial jakies rozwiazanie, bo jest tego sporo, okolo 10 giga;/

winrar`em :]

a modele swietne!

Napisano

JohnZi znajdź jakiś konwerter z avi do real media i przerób to na rmvb z kompresją jakąś rozsądną żeby było widać co się dzieje a będzie mało zajmowało.

a modele świetne! ;)

Napisano (edytowane)

no chyba zartujesz!! wlasnie go zaczalem modelowac...:D

ale modelik poza drobnymi niescislosciami - niczego sobie:)

pozdrawiam

Edytowane przez hkropinski
Napisano

hk sorry:D bedziesz przynajmniej sie bardziej staral zeby twoj model wypadl duzo lepiej

Jak go robilem to nie bylo tyle ton refek ani BP co teraz, wiec niescislosci nie wykluczam:) Ot typowy model z tasmy, im wiecej sie tego robi tym wieksze prawdopodobienstwo niedbalosci, dlatego tak wazne sa prace robione prywatnie tylko dla siebie:)

Napisano

Łooo, ostatni model wrzucałeś tu w 2008 o_O to juz tyle czasu mineło? Ale zleciało.

Simple_man, niezle żeś odkopał;)

Napisano

skoro juz ktos to odkopal to moze pokaze takie nowy model. Musi wystarczyc sam screen z viewportu bo nie chce mi sie tego renderowac:P

Corvette C1 - czeka na rendery ktore juz niebawem

corvettec1.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności