Koniu Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 (edytowane) Ok.. Więc miałem tu kiedyś temat ale regulamin się zmienił i chyba został usunięty gdyż nie mogę go znaleźć. Więc tym razem już poprawie nazwany topic i jadę z obrazkami...może na początek wrzucę to co dziś wypociłem...a później jakieś obrazki w których się specializuje ;) no wiec na początek cos takiego... [ATTACH=CONFIG]89664[/ATTACH] Edytowane 28 Kwiecień 2014 przez Koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Mi się bardzo podoba chętnie obejrzę następne Twoje prace. Maluj maluj i wrzucaj. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Trochę kolejnego stuffu. Tym razem kilka obrazków które sobie tak po prostu rysowałem w photoshopie i w alias sketchbook pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 talencik widzę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Mnie również się podobają, fajny styl rysowania. Czekamy na następne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Zorro genialny..reszta tych animków też. Fajna krecha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Bardzo fajne, te tutaj jak i te w twoim portfolio. Niektóre trochę klimatem zbliżone do Śledzia (tego z "Produktu" i ŚGK). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 bardzo fajne zwierzaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Teraz trochę komerchy...mój ostatni projekt który nie zawital na portfolio ;). Projekt postaci G-Mana i kilka scenek sytuacyjnych na reklamy do druku ( PC World...etc. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 G man daje kopa w dupę. P.S. Rzeczywiście Śledziowate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 Nie no bez przesady z tym śledziowaniem. Już dobre kilka lat temu ktoś po raz pierwszy napisał że jestem śledziem digartu. A krechę kilka lat temu miałem taką :) W 2003 roku śledziu to już niezłe komiksy smigał a ja ładnej ręki nie potrafiłem narysować :D . Od tego czasu troche w kresce sie zmienilo zarówno mojej jak i jego i poszła w stronę bardziej komercyjną. Czystą itd. - takie wymagania rynku ;). Chociaz patrzac po jego pracach ma wiekszosc lekkość krechy, ale on sobie moze na to pozwolic bo i tak sie bedzie podobało ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 Tym razem maskotka która wysłalem na konkurs mks -maskotka nic specialnego - wyciagnieta ze starszych zbiorów...tylko podmalowana na odpowiedni kolor. Do tego jeszcze dwa stworki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Fajne to:) Co do śledziowatości. Macie jakąś podobna manierę. Czy to w swobodzie kreski czy w sam nie wiem czym. a tak śledziu zaczynał http://bp2.blogger.com/_5nn9gjYwx_w/Rn0xaYD-MXI/AAAAAAAAAQs/vRv-PkTsP8I/s1600-h/70b.jpg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 No i ładną rekę potrafił narysować juz w 95 roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 Trochę kolejnego badziewia ;) 2-3 szkice 10minutowe... + troszke starsze domki do gry internetowej minitown. Narysowalem kolo 70 takich domków. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Fajny design postaci. Lubię takie wariactwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 świetna teczka:D ciekawy styl, ostatnia praca bardzo przyjemna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 hehe czyli każdy ma problemy z dłońmi? :) fajne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 Coz....samoukiem jestem ;). Co prawda jak miałem kilka lat to chodziłem do Nowohuckiego Centrum Kultury na jakieś zajęcia z plastyki ale duzo sie tam nie nauczylem no i...braki są... a teczke zalozylem aby mnie tu lepsiejsi pokierowali ;) czekam na jakies rady...glownie pewnie w czystym digital paintingu....jak zrobic np. lepsze futerko tym stworkom ;) dziekuje za mile slowo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Koniu-Coz....samoukiem jestem ;). To nie grzech :) fajne prace ,poć się dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pabllo Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Bardzo sympatycznie sie ogladalo Twoje prace...z przyjemnoscia zawiesze oko na nastepnych. Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 nowy gman do gazety... całkowicie we flashu wypędzlowany ;) + meches na szybko ps + tablet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 super te rysunki, gman wymiata ale wirusy jeszcze bardziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 a to z fakturą bardzo fajne. Tylko nie bardzo wiem co robi ten rycerz. Łapki smoczycy i torebuńka zabawne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 jest przestraszony :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Fajne to:) Co do śledziowatości. Macie jakąś podobna manierę. Czy to w swobodzie kreski czy w sam nie wiem czym. a tak śledziu zaczynał http://bp2.blogger.com/_5nn9gjYwx_w/Rn0xaYD-MXI/AAAAAAAAAQs/vRv-PkTsP8I/s1600-h/70b.jpg :) odezwał się ten nie śledziowaty hehe prawda jest taka że wszyscy w trójkę macie swobodną krechę, kwestia jest taka że turururu jest rzeźbiarzem później koniu a śledziu najmniej chodzi mi o detal w rysunku, nom ale śledziu opowiada jak nikt inny :) ps. prace superzaste man (kolo bez zęba zwalił mi zęba ty tej) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Masz świetny styl. Strasznie mi przypasował ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Oj Morbid dłonie to jest odwieczny syf :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość biedronka Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 fajnie rysujesz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Boskie to to :D. Bardzo fajne prace, nie ma co :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 kolejne w takim samym stlu tylko na odwrot z konturami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Masz bardzo ciekawe i stylowe pracki. Podobają mi się...czekam na wiecej :) Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 dziekuje...za dobre słowa...tobie i za wszystkie powyzsze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtala Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Ha świetne - niektore stwory to jakbym wyszly ze świata miyazakiego... bardzo fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 19 Listopad 2007 Autor Share Napisano 19 Listopad 2007 Dziekuje. Tym razem cos innego...bez tla niestety.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 hehe Pan mega ziemnior kontra kogucik, Wery Gut!!! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Fantastyczny styl ... :) G-Man wymiata ale to ostatnie tez jest super!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 miluski styl....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 bardzo fajne ... w przedostatnim widzę echa 'happy tree friends' :) korzystasz z illustratora i uzupełniasz photoshopem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 21 Listopad 2007 Autor Share Napisano 21 Listopad 2007 Photoshop i Alias Sketch Book Pro nic więcej...czasem flash ;) Ilustratora wogóle nie potrafie skumać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2007 tym razem postanowilem wrzucic cos stworzonego pentoolem. Dopiero sie ucze wiec pewnie sporo niedoróbek jest, ale spodobał mi sie ten styl. Rąbania co nie miara, ale kurde podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 takie same efekty trzaśniesz w illustratorze dużo szybciej. polecam znalezienie jakichś tutków z podstawami (ew. do mnie uderzaj, bo coś tam mam) ... Przestrachany ziemniakopodobny stworek fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Koniu no uwielbiam uwielbiam takie cartoony... niby próbuję coś takiego rysować..ale ty jesteś dla mnie mistrzunio :) Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 takie same efekty trzaśniesz w illustratorze dużo szybciej. polecam znalezienie jakichś tutków z podstawami (ew. do mnie uderzaj, bo coś tam mam) ... Dokładnie. Pomysłów Ci nie brakuje a Illustrator jest prosty do opanowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2007 Własnie otrzymałem tutki - tu podziękowania dla Siegmara :) Powoli przegladam i bedziem sie uczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2007 jadziem dalej...tym razem photoshop :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 eh nie podobaja mi sie takie krwiste bewsztyki. wolalem smoczyce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 a ja sie może powtarzam ale: Koniu jak ty co pryśniesz to klękajcie narody ! :) Pozdrawiam twój zagorzały fan :) P.S. Tu prace wrzuciłeś chyba na reklamach co nie?? bo gdzieś o tej właśnie była przerwa w Egzekutorze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi