Gość Czarnystefan Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 (edytowane) Witam, Pierwszy raz pokazuje swoje prace na forum max3d. będę starał sie co jakiś czas uzupełniać watek pracami nowymi jak i starszymi, tymi skończonymi i szkicami. Za wszystkie opinie i podpowiedzi z góry dziękuję, i pozdrawiam. Edytowane 13 Styczeń 2011 przez Czarnystefan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 hej! wreszie sie pokazales :D super pracki dawaj wiecej bo sporo ich masz do pokazania ;) zeedytuj 1 post by dodac miniaturke :) zdrowko p.s. no :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 a dzięki:) no trochę tego jeszcze jest... kilka prac w b&w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 wreszcie skusiłeś się na to forum. Czujesz klimat i kreskę. Respekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artluco Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 kurde niesamowita samokontrola no i ta kreska... Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 prace bardzo dynamiczne i odważne - nieźle układasz światłocień i podobają mi sie skróty perspektywy. I koncepty kolorystyczne w dechę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Niektóre naprawdę niezłe i inspirujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Witaj tutaj i dawaj Grzegorz wszystkie wypasy! Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 prace powalaja wykonaniem i klimatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 siemka Grzegorzu. czyzbys po naszej ostatniej rozmowie postanowil sie poudzielac na forum? ;) nie widzialem twoich nowszych pracek i jestem pod wrazeniem. naprawde git! klimacik kozacki! bedzie czym sie inspirowac.... pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 No miło cię widzieć tu w końcu ;] Prace na mistrzowskim poziomie, najbardziej lubię to w twoich pracach jak gdzieniegdzie zaciera się granica z tłem a przestrzenią, fajnie tak spłaszczasz miejscami, i dobrze że widać wyraźne ślady (taką digitalową fakturkę) Zarzuć więcej, co tak skromnie, przecież pełno tego spłodziłeś a jedna lepsza od drugiej ;] Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 zawsze mi sie podobaly te pracki, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Widać własny, rozpoznawalny styl. Większość już w różnych miejscach widziałem. Poprostu świetne... nic innego mi do głowy nie przychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 dzięki wszystkim, będziemy sie starać nadal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 prace super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 pierwsza klasa pracki klimat i styl. jeszcze te b&w to już w ogóle P.S To ty jesteś ten czarnystefan co kiedyś w BITcie był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 bardzo ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Elvans >> innego czarnegostefana nie znam, tylko w jakim BITcie?:) kilka okładek dla Fabryki Słów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 okładki rewelacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 kocham Cie btw - moglbym Ci nosic olowki i kredki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Wszystkie rewelacyjne! Respect :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Tylko jedno słowo wykrztusze ZAJEBIOZA:0 pomysła i wykonanie woew.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 dzięki panowie:) a teraz kilka ilustracji do książki M. L. Kossakowskiej pt. "Siewca wiatru" (wyd.II, "Fabryka Słów" ) i coś kolorowego o "podobnej" temetyce: pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Mistrzowskie!!! zgadzam się że stylu nie da się pomylić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 fiu fiu powiedział wróbelek :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 aż wziąłem książkę z polki i kurde mam wydanie pierwsze , swoja droga świetna książka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Niezły styl masz. Ostatnia postać najbardziej mi do gustu przypadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 a masz cos innego tematycznie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 przegladalem dzis preview EXOTIQU'a 3 i tak mi sie wydawalo, ze jedna z pracek tam umieszczonych taka w twoim stylu jest... i widze ze sie nie pomylilem :) ostatnia mistrz szacuneczek i powaga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 mant-raz>> niestety jestem trochę monotematyczny:( lordbiernac>> a dzięki, udało się jakoś... teraz praca którą zacząłem już jakiś czas temu, a teraz leży czekając na mój lepszy humor (i trochę wolnego czasu:)). jest kilka rzeczy które muszę poprawić, ale chciałbym znać waszą opinie na jej temat. wszystkie podpowiedzi i konstruktywna krytyka mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 master of pupa :D fajna nazwa pliku metallica sie nasuwa na mysl ^^ co do pracy swietna , nie wiem czy miales zamiar tak pochylic go na jego prawa strone ale to nawet ciekawie wyglada nie tak sztywnie wiec na +. Ostrosc, zestawienie kolorow zwlaszcza na zbroi to ach normalnie! moze miejscami za ciemno ale dawaj dalej szykuje sie kolejna perelka. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Witam serdecznie, Praca wygląda już bardzo profesjonalnie. Robi wrażenie. Ja zresztą kocham te klimaty. Świetnie siedzą te alizaryny z sosami. Dobra szkoła ;) Forma hełmu jeszcze nie sferyczna, ale wyciągniesz ją bankowo. O tle nie piszę, bo jeszcze go nie ma. Lekko poszerzyłbym kadr obok dzidy..., ciasno tam. Po cofnięciu 2 planu za plecami będzie zaje... Miło patrzeć na taką robotę. Pozdrawiam :) PS. "Nie wejdź za bardzo z detalem w tło, bo Ci się zgubi ten fajny hoplita." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Kolorki jak dla mnie miodzio szczeggólnie ciała a i tełko super co do przyczepów to paski jak dla mnie płaskie i dziwnie sie ukladają i buty za duze i troche dziwnie stoi - takie mam wrazenie - znając Twój skill to niezła pracka sie zapowiada czekam na finish..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 świetne, fajna klata i hełm. Podoba mi się klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 DaRoZ >>> w założeniu miał być lekki kontrapost, tylko z nogami muszę jeszcze powalczyć:) Lacedemon>>> dzięki, bardzo mi miło:) jeśli chodzi o kadr to faktycznie jest tam trochę ciasno. Co do tła - na szczęście nie mam problemu z zabijaniem rysunku detalami (mój problem tkwi w tym, że raczej ich brak:P ) janko1987>>> buty za duże, a powiem nawet, ze chyba nogi zbyt krótkie:P dolna partia wymaga jeszcze dopracowania. co do postawy, to jak pisałem wyżej miał być kontrapost. Thalion>>> dzięki, klimat to połowa sukcesu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Jak dla mnie to tej ostatniej pracy nawet nie musisz konczyc...wydaje mi sie ogladajac twoje prace ze masz elegancką lekkość rysowania ;) miod malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 nóżki, reszta wykończyć i bedzie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Wszystko świetnie, pięknie, ale odnoszę wrażenie, że nie tylko "monotematyczny" jesteś ale i mono schematyczny (ujęcia głównie od przodu, czasami lekko przekręcisz jakiegoś człeka). Większość postaci ma tą samą pozycję, powinieneś pokombinować z tym bo technikę wykańczania masz wyrobioną (i to jak! :D). Przez tą schematyczność ujęcia Twoja galeria może sporo stracić na atrakcyjności (przeglądanie dużej ilości prac o podobnym schemacie może źle wpływać na skupienie nad konkretnymi pracami u przeglądającego), a i Ty sam możesz przez to przestać się rozwijać, nic tak nie uwstecznia jak rysowanie tego, co przychodzi z łatwością ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 no śliczne dość bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Świetny klimat jak zwykle. Myślę, że każdy tworzy jak lubi a krytyk to taka kura która dużo gdacze a jaj nie znosi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 koniu>>> dzięki, no w sumie masz racje rysuje mi się dosyć lekko, pewnie dlatego moje prace są zawsze średnio wykończone:P prrrszalony>>> robię też inne rzeczy, tylko nie wszystkie pokazuje:) chveti>>> dzięki maronski>>> każda krytyka (konstrukrywna) mile widziana:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 helol :D autoportret wymiata :O tez musze siebie machnac kiedys tabletem :D zdrowko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 niezłe, środkowy (autoportret) najbardziej przypadł mi do gustu, w pierwszym fajnie podkreślone blizny i rysy twarzy;) ostatni.. hm... strasznie energiczny... jak DaRoZ napisał: autoportret wymiata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 że z ciebie niezły rzeźnik to wiedziałem już wcześniej...ale autoportret mnie zabil..gimme more :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 fajny autoportret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnystefan Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 DaRoZ>>> dzięki, to w zasadzie mój pierwszy autoportret (a do tego w mrocznej konwencji) i zachęcam do rysowania samego siebie - fajna zabawa, można sobie pojechać:) Thalion>>> nad autoportretem siedziałem najdłużej, reszta to kilkunastominutowe szkice. maciekG>>> zabijający autoportret:) tymko>>> dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Na pierwszym szkicu super twarz i fajnie włosy pojechałeś. No i widać że robisz coś poza... Fioletowa facjata powala OO ... ej a masz jakieś widoczki czy cooś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Ogólnie to świetne, świetne kolory, świetne...świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 OzeSZZSZ ty... ostatnim mnie zabiłes ..:) swietny modelunek latający typ wow .. ostatni jak mówiłem zajeeeeebioza a on jeszcze nie skończony!!!!! tez tak bym chciał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi