Napisano 24 Listopad 200717 l Stary komercyjna viz jeszcze z końcówki sierpnia.//I szkoda rozwijać się o nim, ale warty pokazania chyba…byście ponarzekali trochę w weekend. pozdrawiam.
Napisano 24 Listopad 200717 l dla mnie super :) pierwszy render szczegolnie. Ostatni render tez fajny ale ludzie strasznie psuja tez render:/
Napisano 24 Listopad 200717 l eee takie toto jakieś....zajefajne ;) Przyczepił bym się jedynie fontann na ostatnim renderze i kwiatków na przedostatnim. A tak po za tym to dla mnie wypasik. Widać że dużo pracy na to poszło, ale nie na marne;) pozdrawiam
Napisano 24 Listopad 200717 l budynek wypas roślinki jakieś takie za ostre no i nie wiem czemu są uschnięte na ostatnim renderze ;/ ale jak najbardziej fajnie :)
Napisano 24 Listopad 200717 l Bardzo ładne :) Jak Dla mnie pierwsze ujęcie najlepsze. Ludzików za dużo jak na mój gust. Jak robiłeś roślinki?
Napisano 24 Listopad 200717 l Fajowe, nawet bardzo fajowe ale niektore roslinki troche jak dla mnie przesaturowane;) Pierwszy najlepszy:D
Napisano 24 Listopad 200717 l 6 razy te same kaczki, pobiłeś SWRSCa! No i zdecydowanie za dużo sharpena.
Napisano 24 Listopad 200717 l Swietnie czuc przestrzen! Ale sie musiales nameczyc ze wstawianiem tych ludzikow - chyba ze 100? Pozdrawiam!
Napisano 25 Listopad 200717 l pierwszy i ostatni najlepsze, jak dla mnie na kwiatach jest za dużo kontrast i oglądający nie skupia sie na budynku a na kwiatach. A tak to świetnie jak dla mnie;)
Napisano 26 Listopad 200717 l Ziom prace wrzucił na forum..moje zdanie znasz, poka tą rzeźnicką z góry.pozdro...;]
Napisano 26 Listopad 200717 l Ech... świetna pracka. Kwiatki trochę za kontrastowe ale i tak git. Gratulacje.
Napisano 27 Listopad 200717 l Autor Dziękuje wszystkim za komenty i uwagi:) Johnzi – wiem wiem…ludziki zawsze psuja prace, ale to mus nie do przeskoczenia, a wole to niż wklejanki (zresztą nie umiem ich robić hehe) Pionix – dzięki, no pracy było trochę, najwięcej chyba z niwelacja terenu, chardkorowa dokumentacja, sama analiza sporo zajęła czasu. DraB – może i racja.. że trochę przesadziłem. Rośliny to mieszańce (ever, onyx, xfrog) Bobby_digital – chcesz by mnie tu zlinczowali:) jak będę robił takie jak ty to na pewno pokarze.:) SWRSC – kaczki mi się machnęły..:D:D:D, Fontana przeskalowana, teraz bym zapewne inaczej ja zrobił. Master kiełbaster – no ma taka manierę z tym szarpenem,…ale staram się z tym walczyć, kaczki,no wiesz w końcu to hala na morzem RA – pełna landrynka rozumiesz ziom. Jeszcze raz WSZYSTKIM dziekuje.Pozdrawiam.