KLICEK Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Cut dla wszystkich :) Maly regulamin w krotce :) narazie tylko tyle : - zakaraz rasistowskich, seksistowskich, obrazajacych, naklaniajacych do nienawisci tresci Posty: 20 Wiek usera na forum: min. 30dni Reputacja: 100 (jesli ktos z 20 postami uzyska taka reputacje to musi byc mistrz, wiec nalezy mu sie CUT) ;) Custom User Title to nagroda za Reputacje :) Milego cutowania :) Red max3d.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Hehehe a jednak :D Spoko, tylko nie wiem czy z tym limitem 100 repa to nie przesada, zdajecie sobie sprawę że tylko 33 osoby z forum mają reputację większą niż 100? :> No ale ja tam akurat dziwnym trafem mam hehe, więc w sumie nie będę narzekał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 no :) były narzekania ze "reputacja" jest tak naprawde po nic :) no to teraz bedzie warto sie postarac i byc miłym ;) a tak na serio zobaczylismy ile najwiecej pkt ma illy, zobaczylismy ze powyzej 100 (100 kilka) to ustalilismy od 100 zeby nie zrobil buntu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 pasowało było zrobić pkty illego +10 i jak mu wzrośnie to zwiększać limit. :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 pasowało było zrobić pkty illego +10 i jak mu wzrośnie to zwiększać limit. :p buahahha dobre :D dzieki za cuty :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 illy prog podatkowy chyba jako jedyny zostalem pozbawiony mozliwosci cut'owania mimo spelnienia warunkow ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 hm a te cuty to co to? :p (skacowany jestem i chyba nie podołam dedukcji w tym kierunku) [edit] ziomuś - ahh, ktnx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 gdzie się tego CUTa ustawia? Bo już czuję że nie mogę bez niego żyć XD Edit-> CUT to Custom User Title - podpis pod ksywką np. member, moderator, emeryt itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Ziomuś, klejnocie wśród brzydoty, widać jeszcze masz za małego repa. Ja jeszcze nie jestem naprawdę miły, póki co roztaczam wokół siebie aurę. Jak ten gwiezdny ogr, o którym mówił Osiolkowi Shrek... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 dzieki :) fajnie mozna by bylo zrobic jeszcze tak ze >100 modzi wymyslaja cuta, a >200 sam sobie wybierasz :) albo jezeli ktos ma wiecej od illego to ma prawo do CUTa :D (no offence) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 dzieki :) fajnie mozna by bylo zrobic jeszcze tak ze >100 modzi wymyslaja cuta, a >200 sam sobie wybierasz :) albo jezeli ktos ma wiecej od illego to ma prawo do CUTa :D (no offence) Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. CUT jest dla userow za reputacje. W tej chwili jest to 33 userow, ale wynika to glownie dlatego, ze nie wszyscy o reputacji wiedza. Mysle, ze ta liczba szybko wzrosnie. 100 nie jest jakims magicznym limitem nie do osiągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Adek: chcialem ci napisac co i jak, ale masz bodajze pelna skrzynke :) EDIT: ok dziala, dziekuje za uwage ;* i dzieki za CUT'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Adek: chcialem ci napisac co i jak, ale masz bodajze pelna skrzynke :) EDIT: ok dziala, dziekuje za uwage ;* i dzieki za CUT'a Nie ma za co. Mozesz zmienić teraz pole "miasto" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Mozesz zmienić teraz pole "miasto" ;) ok przy okazji chcialem podziekowac za moj drugi cel dzhihadu na tym forum. http://max3d.pl/forum/member.php?u=1865 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Śmieszy mnie trochę: a tak na serio zobaczylismy ile najwiecej pkt ma illy, zobaczylismy ze powyzej 100 (100 kilka) to ustalilismy od 100 zeby nie zrobil buntu ;) Ustawianie czegokolwiek pod jednego usera, jest nie fair imho...Dlaczego akurat pod illie'go? a nie np pod Lisa ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 bo illy byl najwiekszym rebeliantem w walce o CUT'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 PM Illego mnie rozwalil, biedactwo :D "moge cie prosic o lopatologicxzna instrukcje do cutowania? u mnie sie nie pojawia, czuje spisek modow" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 he hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Śmieszy mnie trochę: Ustawianie czegokolwiek pod jednego usera, jest nie fair imho...Dlaczego akurat pod illie'go? a nie np pod Lisa ?:D Przecież nikt tego pod illego nie ustawial. Illy jest ponad ta granica. Ta wypowiedz odnosnie illego byla przeciez napisana zartobliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 ja myślę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Czekamy na wysyp ciekawych cutów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 O, już mam :P edit-> a teraz dawać Bloga :D :D :D dzięki za CUTa :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Rasistowskie! Banna mu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 100 to jednak duzo.... osoby mniej znane itp rzadko dostają repy nawet jak pomagają. Ci co sie znają dużo sobie dają nawzajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 O, już mam :P edit-> a teraz dawać Bloga :D :D :D dzięki za CUTa :* - zakaraz rasistowskich, seksistowskich, obrazajacych, naklaniajacych do nienawisci tresci zapomnialem dodac ze za łamanie jest sroga kara ;) bez zadnego ostrzezenia ;) prosze uszanowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 100 to jednak duzo.... osoby mniej znane itp rzadko dostają repy nawet jak pomagają. Ci co sie znają dużo sobie dają nawzajem nic nie ma za darmo, 100pkt to dobry limit po za tym kto wedlug ciebie jest osoba malo znana osoby znane to te z duza iloscia postow albo z mala ale za to ze swietnymi pracami po za tym nie myslisz chyba, ze osoba ktora dopiero weszla na forum dostanie 100pkt hmmm na to trzeba troche zapracowac :) nie spotkalem sie zebym osoby ktore sie znaja dawaly sobie pkt tylko dlatego ze sie znaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 btw. Illy moze Ty walczyles o cuta, ale wierz mi ;) nigdy by nie doszlo do jego wprowadzania ;) Owszem duza w Tym Twoja zasluga :) Prosze traktujcie CUTA jako nagrode za dobre sprawowanie co sie przelicza oczywiscie na reputacje Acha zapomnialem dodac, ze jezeli, ktos bedzie ciagle łamał regulamin cut, to moderator ma mozliwosc odebrania userowi go na zawsze :) btw. nielot masz racje ja tez nigdy nie slyszalem btw2. sypnij repem i ja oddam ;) hrehehe (joke :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 100 to jednak duzo.... osoby mniej znane itp rzadko dostają repy nawet jak pomagają. Ci co sie znają dużo sobie dają nawzajem Tyle moge powiedziec, ze jesli osoby, ktore sie znaja daja sobie caly czas repa to nie dziala. Przeciez to jest prosty algorytm do wykrycia. Sa ograniczenia. Taki rep pozniej nie jest liczony wiec takie nabijanie nie ma sensu. 100pkt nie jest tak trudno uzyskac (. Jesli probuje sie je sztucznie nabijac (to o czym piszesz - to jest trudno) :) Po prostu czesciej reputacja bedzie w uzyciu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Hmm..ja w sumie rzadko sie udzielam na forum, trzeba bedzie sie wykazac :). Za co najczesciej dajecie pkt rep? To się postaram ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 może inaczej ile razy pomoge to praktycznie nie mam tych punktów od kogoś za pomoc. ale mniejsza o to bo mi nie zalezy za bardzo :) teraz przynajmniej widze sens tych punktów nie to co kiedyś. podpisik czemu nie? poprzedni post był moze i malo przejzysty itp odnosnie co mialem na mysli ale nei warto tego drązyć. pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 No i chyba zapomniano dodac - za podszywanie sie za moda/admina/redaktora {np. CUT - "Modek"} ban. Permanentny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 btw. Illy moze Ty walczyles o cuta, ale wierz mi ;) nigdy by nie doszlo do jego wprowadzania ;)yyyy, no przeciez jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Hmm..ja w sumie rzadko sie udzielam na forum, trzeba bedzie sie wykazac :). Za co najczesciej dajecie pkt rep? To się postaram ;) ja mam najwięcej za głupie komentarze. do dzieła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 btw. Illy moze Ty walczyles o cuta, ale wierz mi ;) nigdy by nie doszlo do jego wprowadzania ;) zapomniał chyba dopisac ze 'nigdy by nie doszlo do jego wprowadzania nawet gdybyc spamował dalej ;)' - nie ulegamy Tobie :) Blade - pros jak dajesz tutki lub udzielasz odpowiedzi na jakies pytania na forum. Jednego masz odemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 eee... moim zdaniem Nigga to nie jest rasistowskie, ale ok, zmieniłem, coby mi CUTa nie zabrali XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 ziomuś - oni nie łapią tych klimatów, chociaż KLICEK...zna. ;) Teraz spragnieni CUT'a możecie zacząć pisać tutoriale i porady wrzucając na forum :) Jesteście dobrzy dla sosajety to sosajety jest dobre dla Was :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 o dzięki !!! Illy udało się heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 zapomniał chyba dopisac ze 'nigdy by nie doszlo do jego wprowadzania nawet gdybyc spamował dalej ;)' - nie ulegamy Tobie :)dobra dobra ;] Leru tez mial byc modem zawsze i tez mi sie udalo :D Jesteście dobrzy dla sosajety to sosajety jest dobre dla Was :DNom, po tylu latach sosajeti dalo to co chcialem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 100 pkt reputacji to nie jest tak dużo. Ale zaobserwowałem coś dziwnego. Mianowicie... Miałem sobie chyba 21 pkt rep, po czym napisałem posta w staaarym wątku... dostałem ujemnego repa i miałem 18 pkt... usunąłem tamten post, dostałem od kogoś pozytywnego repa i mam teraz 24 pkt :) mam nadzieję że mnie rozumiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Punkty rosna wraz ze stazem rowniez i liczba postow jednak liczby te sa DUZE i nic nie da nabijanie sobie postow. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=24398 Adek (ewentualnie kto moze edytowac): w tekscie z linka mojego jest haslo "ikonka wagi" a juz mamy inna ikonke dla reputacji, warto to zmienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Super, udało się :) Teraz trzeba o swój wizerunek zadbać. Jakoś mi nigdy nie zależało, więc się nie dopominałem o rep, ale jeśli komuś kiedyś przez te lata pomogłem to teraz jest dobry moment, by się odwdzięczyć :P 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Dziekuje Monkey, dziekuje Klicek :) jendnakże nie będe sie nigdy napraszał :) wolnawola ludzi co robią itp. ja zawsze daje jesli uwazam ze ktoś zasluguje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. CUT jest dla userow za reputacje. W tej chwili jest to 33 userow, ale wynika to glownie dlatego, ze nie wszyscy o reputacji wiedza. Mysle, ze ta liczba szybko wzrosnie. 100 nie jest jakims magicznym limitem nie do osiągnięcia. no racja, pewnie swiadomosc cuta sprawi ze bedzie tych osob coraz wiecej a co za tym idzie dodatkowa robota nad wymyslaniem cutow dla i tak zapracowanych modow :) a ze magicznym limitem nie jest 100 repow to wiem bo brakuje mi 5ciu :) wiec pewnie splodze jakis tutek, wiekszosc osob ma pewnie to samo nastawienie wiec rozwinie to napewno forum jeszcze raz dzieki za inicjatywe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 a to tak nawiasem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 super sprawa, ludziska będą teraz się starać;) ale ja nie wiem co ty widzicie w tych cut'ach :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 kurde, coś czuje ze illy dzisiaj niezłą bibe zrobi hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 Illy powiem Ci tak, wisisz mi piwo za cuta ;) hehe troche tak malo skromnie to zabrzmialo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Teraz będzie wysyp postów w stylu: Jeśli pomogłem, daj punkt reputacji... Przynajmniej reputacja nabrała jakiegoś wymiernego sensu ;) tweety - zmieniłeś zdanie, czy jedak byłeś w mniejszości? [marudzenie] Teraz czekamy na kolorowe nicki i obrazki w sygnaturkach. I awatary animowane o max rozmiarze 300x300. [/marudzenie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 [marudzenie] Teraz czekamy na kolorowe nicki i obrazki w sygnaturkach. I awatary animowane o max rozmiarze 300x300. [/marudzenie] illy! Znów jest o co walczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Nigdy - idziemy w strone profesjonalizmu. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=24398 Adek (ewentualnie kto moze edytowac): w tekscie z linka mojego jest haslo "ikonka wagi" a juz mamy inna ikonke dla reputacji, warto to zmienic. Dzięki za info - poprawiono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi