Napisano 26 Listopad 200717 l Model Fiata Ducato (który już jakiś czas temu zresztą prezentowalem) zyskal w koncu wnetrze i odswiezony render:) Wrzucam dwie wersje kolorystyczne bo nie wiem ktora lepsza:)
Napisano 26 Listopad 200717 l bardzo swietnie , wydaje mi sie, ze samochod wkleiles w to studio z innego renderu albo juz jestem zmeczony..podro
Napisano 26 Listopad 200717 l To w takich renderach daje sie kołapaki:P? Nie żeby coś nie tak ale sie zdziwiłem. Wyszło to bardzo fajnie, można by co nie co o lakierze?:)
Napisano 26 Listopad 200717 l Autor illy - bieznik wymodelowany, napisy na profilu to teksturka DraB - siada siada, zwlaszcza na samym lakierze ktory byl zapisany jako oddzielny layer... Eden-3d - z jakiego innego renderu? napisalem na poczatku ze dopracowalem poprzednia scene gdzie autko nie mialo jeszcze wnetrza.
Napisano 26 Listopad 200717 l za te piekne rendery powinni ci jednego takiego grtisem dorzucic ;]. Bardzo mile dla oczu rendery , po raz kolejny gratuluje ! :) pozdrawiam
Napisano 26 Listopad 200717 l Super :D Drugi render lepszy bo spójniejszy kolorystycznie. Ciekawe jak lakier spisał by się w otwartym terenie?
Napisano 26 Listopad 200717 l ładne :D chyba jeden z nielicznych dostawczych samochodów na tym forum ;p
Napisano 26 Listopad 200717 l oba bardzo ładne ale czerwony bardziej przypadł mi do gustu, pokaż jakieś siatki najchętniej bym lusterko zobaczył,
Napisano 26 Listopad 200717 l czerwonym bym sięprzejechał. i rodzine na pake wrzucił;] nie no gites. 4 stars ****
Napisano 27 Listopad 200717 l hehe ja jesli mozna prosic (tzn jesli masz czas sie w to bawic) to poprosze o wersje czarna z trupia czaszka na pace :) (taki mega tuning :D) świetna praca w pelni zasluzone 4 gwiazdki odemnie.
Napisano 27 Listopad 200717 l Piękny obrazek, model. Obie wersje kolorystyczne są bardzo ładne. Pozdro.
Napisano 28 Listopad 200717 l Masakra stary!! Fantastyczne rendery - mozna powiedziec katalogowe;) Siateczki moze nie sa idealne, ale efekt koncowy powala. Pozdrawiam, Seb
Napisano 28 Listopad 200717 l Swietna praca..full detal .Drugi lakier jest lepszy, ale nie wiem czemu koła wbijaja sie w podloze ;].Yo super,