Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Model Fiata Ducato (który już jakiś czas temu zresztą prezentowalem) zyskal w koncu wnetrze i odswiezony render:) Wrzucam dwie wersje kolorystyczne bo nie wiem ktora lepsza:)

ducato1final2redbv0.jpg

ducato1final2greenjq7.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 6,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

oba ladne czyste przyjemne

opona to modeling czy tekstura?

Napisano

Bardzo fajne :) Wydaje mi się, że AA siada gdzieniegdzie.

Napisano

bardzo swietnie , wydaje mi sie, ze samochod wkleiles w to studio z innego renderu albo juz jestem zmeczony..podro

Napisano

To w takich renderach daje sie kołapaki:P? Nie żeby coś nie tak ale sie zdziwiłem.

Wyszło to bardzo fajnie, można by co nie co o lakierze?:)

Napisano
  • Autor

illy - bieznik wymodelowany, napisy na profilu to teksturka

DraB - siada siada, zwlaszcza na samym lakierze ktory byl zapisany jako oddzielny layer...

Eden-3d - z jakiego innego renderu? napisalem na poczatku ze dopracowalem poprzednia scene gdzie autko nie mialo jeszcze wnetrza.

Napisano

za te piekne rendery powinni ci jednego takiego grtisem dorzucic ;]. Bardzo mile dla oczu rendery , po raz kolejny gratuluje ! :) pozdrawiam

Napisano

Dobra, pokazałeś refki, teraz rendery poproszę;D

Awesome;P

Pozdr

Napisano

Super :D

Drugi render lepszy bo spójniejszy kolorystycznie. Ciekawe jak lakier spisał by się w otwartym terenie?

Napisano

oba bardzo ładne ale czerwony bardziej przypadł mi do gustu, pokaż jakieś siatki najchętniej bym lusterko zobaczył,

Napisano

hehe ja jesli mozna prosic (tzn jesli masz czas sie w to bawic) to poprosze o wersje czarna z trupia czaszka na pace :) (taki mega tuning :D)

świetna praca

w pelni zasluzone 4 gwiazdki odemnie.

Napisano

Masakra stary!! Fantastyczne rendery - mozna powiedziec katalogowe;)

Siateczki moze nie sa idealne, ale efekt koncowy powala.

Pozdrawiam,

Seb

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności