dariusz Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 SWRSC ja też lubię Fight Club, nawet otworzyłem małą fabrykę mydła:) kochasz mnie?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 za dużo was jest, jak to pogodzimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_d Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 za dużo was jest, jak to pogodzimy? nie, żebym zabiegał o Twoje względy :) ale może załóżmy Fight Club i sprawa sama się rozwiąże - po kilku spotkaniach zostaną tylko prawdziwi fani :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 pierwsza zasada - nie mów o Tym na Forum. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Put the feature into your DVD player. There will be an FBI warning followed by an Attention warning. The next screen contains the coolest egg ever. Can't believe no one took the time to read it. Since there is no pause option at this point it took several insertions of the DVD to decipher the message. It says....If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this useless fine print is another second of your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all who claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think everything you're supposed to think? Buy what you're told you should want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping and masturbation. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned.......Tyler. This is poetic justice and fits the idea of the movie exquisitly...in the hunter-gatherer sense of the egg. How rad is it ...hit me back.. jak tego nie wiedzieliście to nie jesteście prawdziwymi fanami FC !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 przeoczyłem, ale szybko nadrobiłem :) a więc pobite gary! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 illy zapiernicza z kamera na MagamTrophy i tak zaluje ze nie mam do dzisiaj foty mjak przechodze po cienkim kawalku drzewa nad rzeczka z wielkim plecakiem, walizka peli w jednej rece i kamera w drugiej. A tyle ludzi z media stalo na brzegu i czekali az wpadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 ja i paintballowy panzerfuast domowej roboty :) służy do zwalczania pojazdów wroga oraz potrafi działać jak moździerz i miota świece dymne :) obecnie kombinuję nad zrobieniem wersji ładowanej od tyłu aby zamontować na pojazdach :D zapraszam do nas na Paintball :D 21.09.2008 Malczyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 o fack! pokaz skutki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 dodaj kompresor powietrza to będzie działał i na ziemniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 heh, Valery nie jadę na następny meeting, nie chce oberwać z tej PCV-ki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Valery... Spud Guny są traktowane przez prawo jako broń palna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 jestem w trakcie robienia pozwolenia na broń wiec luz :) SWRSC - skutki na 100m są takie że urywa głowy :) na 200m tylko łamie żebra. pojazdy zwalcza na 250m, potem pocisk ma problem z rozbiciem się, a musi zostawic piekny kolorowy slad na pancerzu aby zostało uznane :) Master - na ziemniaki tez działa a nawet na jabłka :) Dariusz - heh na meeting tego nie wezme, wezme takie inne wielolufowe działo do zwalczania piechoty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 Siatkówka i Fotografia - kocham to i to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 wygląda jak z ORWO ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 chyba ORMO ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 No dobrze... to teraz możecie mi powiedzieć, o co biega? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 Ortopedyczne, Ręcznie Modyfikowane Obuwie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 ORWO to dość popularne (ładnych parę lat temu ) kolorowe klisze fotograficzne. Pamiętam czasy jak każde zdjęcie kolorowe po wywołaniu wyglądało właśnie tak jak te powyżej. (kolorystyka) A jak ktos chce poczytać: http://pl.wikipedia.org/wiki/ORWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 to może jakiś meczyk w siatke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 to może jakiś meczyk w siatke? Ja jestem za - max3d kontra falcom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 Niema sprawy, z chęcią przyjmuje wyzwanie :) tylko kiedy i gdzie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 a tam siatka :P sokolica :) na stanowisku przed 3 wyciagiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 (edytowane) cos ci sie buckety zgubily i nie wyrendernowalo sie do konca :p Fajne buty ;) Edit: Buahahahah dopiero teraz to zauwazylem :D lol xD Jol Nyygaa ! Edytowane 23 Sierpień 2008 przez hcpiter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 i sprzet wielki jak u czarnucha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 serwus :) ttaaddeekk - ale masz niesamowita fototapete w pokoju. troszke wyglada jakbys w terenie prawdziwym byl :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 (edytowane) i sprzet wielki jak u czarnucha :D troche przeszkadza na codzien ale coz zrobic :D lol ps. nie moja wina ze tak uprząż jest skonstruowana :/ a innego zdjecia nie mam bo ja nosilem aparat Edytowane 23 Sierpień 2008 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 a tam siatka :P sokolica :) na stanowisku przed 3 wyciagiem hehe a ja za to w drugą strone -jedna z jaskiń na jurze:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Na sam widok dostaje klaustrofobii - ekstra hehe :) W tych rękawicach wygląda jakby Ci się łapka potegociła grotołazie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Fr3d3k szacun, ja bym nie wlazl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 ale, że co illy? brzuch przeszkadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 a to swoja droga :D po prostu ludzi ktorzy wchodza wyzej (pow. 2m) na drabine niz ja jest pelno. ale w dol malo osob schodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Fr3d3k - to nie ty miales kiedys zlamany obojczyk? Ile razy sie zaklinowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 hahah lol nie ma tak źle...wystarczy troche chęci i spokoju. Panika to najgorsze co moze byc, gdy sie człowiek zaklinuje -wtedy można utknąć na amen. Powoli i cierpliwie jesli głowa wejdzie to i cała reszta sie przeciśnie :) A zabawa przednia...polecam! Fr3d3k - to nie ty miales kiedys zlamany obojczyk? Ile razy sie zaklinowales? Dobra pamięć! Bedzie musiałbyc łamany raz jeszcze-źle sie zrósł, ale to juz inna bajka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Kąpiel w potoku (woda ok. 4 st.) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 a tam siatka :P sokolica :) na stanowisku przed 3 wyciagiem czekaj zaeraz znajdę swoje z Hollentalu z 8 wyciągowego Neue Richte Kante... ;) jest! http://picasaweb.google.pl/konrad.sobierajski/HLlental_Jun_08/photo#5212950601713731106 tyle, że to 3 wyciąg na innej drodze. Po prawej to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 widze ze szpeju troche masz, i lojenie tez ostre bylo ;) pozdrawiam i dziekiki za album :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 moim dobrzy kumple wspinają się od wielu lat i szpeju mają bardzo dużo. Zresztą ostatnio przysłza dostawa z USA Camelotów więc już jest poprostu błogo w górach :) To może zamiast siatki jakies wspólne wspinanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Dzień jak co dzień czyli na rolkach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 Hoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 (edytowane) Hehe aleś Ty paskudny ;) A czemu nie taniec ero przy rurze ? ;) Edytowane 28 Sierpień 2008 przez La R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 znowu pijany :p ale kaftan masz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 kiedy idziemy na piwo? najlepsze te prawy górny róg ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 Idealne promo-fotki na "nasząklasę" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 illy (ten z lewej z aparatem) w ciezkiej pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Klaszczemy u Rubika :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 czy ta strzałka nie powinna być zwrócona w drugą stronę? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Hoo! Knysia, czemu komplikujesz sobie życie - bycie hetero jest dużo prostsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 Panowie i Panie daje wam poradnik jak robić prawdziwie piękne zdjęcia: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Poradnik:Jak_robi%C4%87_emozdj%C4%99cia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi