chveti Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 knyś, kozak szert! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 a jakie ladne IES'y na scianach masz Knysha, no miodnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 300 mm i f5,6? btw, czy wszędzie dziś białym posypało?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 50 mm f2,8 a fotka z wczoraj z 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Buka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 master - nie wymawiaj tego słowa bo się boję... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 A teraz będzie hardcore, osoby ponizej 18 lat proszone są o zamknięcie oczu. Ardeni dorabia sobie po godzinach. Nowy strój roboczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Pamiętaj że czekam na mój pasek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 ogolił byś sie do pracy = ] No vojo rób ta przeróbkę..:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Ardeni i nowi przyjaciele z Krakowa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Nie no ostro XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Hołli Szit . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 To jest to :D Boys- wracaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 :eek:o kurde :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Buka . tez sie balam, a zdjecie coz... bez obrobki, po prostu blad w pomiarze swiatla. normalnie tez jestem blada (nazywam to ogolnym zmeczeniem fizycznym), ale nie wygladam jak pobita :P o tu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 chcialem dodac, ze... pasek Ci sie ciagnie >:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 hehehe :) za mocne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 kamilsien - od razu mniej strasznie :P Przeróbka ala gejparadesadomacho-joł zostala zaakceptowana przezemnie :) Ardeni - na codzień: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Ardeni, teraz CI raczej nic nie dorboia, choc jak znam zycie, pewnie sie myle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 na codzień siedzisz w maku na wrocławskiej starówce ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 siema... piatka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 nikogo nie oszczędzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 hehehehhehhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 siema... piatka ! Mi sie skojarzyło to tylko ze scrubsami, o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 o nic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 piksar, zadbalbys o odzwierciedlenie rzeczywistosci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 No to sie jeszcze polansuje. Zawtra budiet pabieda, towarisze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 jak sie przeprowadzalem, matka mi taka sama czapke gdzies zasiala, i ten sezon zimowy byl slaby przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 W zeszłym tygodniu Ratzi zaprosił mnie abym mu fotki zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 Ten retusz pachnie maryją.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Zimowo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Na każdego przychodzi kres... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 ślub to bardzo ważna ceremonia, dzięki niej można się rozwieść, a tak by się nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 makak_, nic sie nie martw.. ja za tymi szkilistymi oczami, za tym niepewnym usmiechem, za tym wszystkim - ja gdzies tam gleboko radosc widze ;) Co jakis czas warto odswiezyc swoj wizerunek na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 widziałem taki obraz! makak_ - Chris Rock - Never Scared Standup. końcówka koniecznie dla Ciebie! :D " Your women gonna take care ya, but she aint gotta entertain ya' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 to nie obraz to życie tak wyglada moderator po 2 latach :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 leander dobry klimat hc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 ooo a mi sie udalo wygrzebac z imaga to oto radosne zdjecie. brakuje mi tego :) wsparcia mode on> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Nie zatrzymal sie? GKW 44AT niech sie na forum lepiej nie pokazuje.. Niezle typo na tablicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 makak_, nic sie nie martw.. ja za tymi szkilistymi oczami, za tym niepewnym usmiechem, za tym wszystkim - ja gdzies tam gleboko radosc widze ;) Co jakis czas warto odswiezyc swoj wizerunek na forum przypomniales mi briana :D http://www.youtube.com/watch?v=xO0c6oajFDU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 przypomniales mi briana :D http://www.youtube.com/watch?v=xO0c6oajFDU Hehe, czuje sie jakby ktos ukradl mi osobowosc! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 leander, wielu sie nie zatrzymywalo :P nawet sie mowi, ze stop uczy cierpliwosci. jak juz cos stanelo - fura az milo :) z Wiednia wracalismy z ekscentrycznym Turkiem (siedzial w Polsce za prowadzenie po pijaku :D) kabrioletem bmw, ktory nas wlasnie wyrzucil moze 1 km przed zrobieniem tego zdjecia. potem zabral nas projektant/grafik. klima to bylo blogoslawienstwo. duze, skorzane fotele i tak z Wiednia do Wrocka. ech... a za brak odpowiednich modeli wybaczcie, korzystam z przywileju bycia kobieta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Nie zatrzymal sie? GKW 44AT niech sie na forum lepiej nie pokazuje..Jakis wiesniak z Kwidzynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Pewnie wiózł narkotyki i bał sie zatrzymać..głupi narkoman! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Z Kwidzynia? To na pewno dewiant. Dobrze, ze wiozl te narkotyki, bo jeszcze by sie zatrzymal i kamilsien bylaby w opalach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Mój pierwszy raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Jaki pierwszy? a z popijawy zdjecia? :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 illy sie maskuje na tle sciany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi