mysiopysio Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Witam, Dla mieszkajacych w Warszawie i okolicach informacja dotyczaca mozliwosci nauki 3D Max. http://www.kursykomputerowe.pl/kursy_i_szkolenia/kurs.php?kurs=3dsmax_p Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 szkoda że w Wawie, sam bym się przeszedł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Hm, wydaje mi sie, ze kwota za kurs podstawowy jest zbyt wygorowana jak na material ktory jest omawiany. W sumie kupujac ksiazke np z Helionu po tygodniu mozna to wszystko samemu wciagnac za kwote duzo duzo nizsza. Poza tym, nie wiem czy jest ses tracic czas na artefakty przeszlosci ktorych sie praktycznie nie uzywa tj. Fire Effect czy nurbs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 wow tyle pieniedzy na 50 H ?! no bez przesady, poza tym z tego co widzialem to kilka godzin lekcji mozna zrobic opowiedziec w ciagu 30 min z czego polowe wywalic bo tak jak wspomnial Traitor nie ma co sie rozwodzic nad nurbsami w maxie :] Podobnie jak lekcja poswiecona scatterowi albo TS :p 5 min i wszystko wyjasnione. Ogolnie dobry pomysl ale za ta cene lekiej kupic sobie dobry sprzet i videotutki z gnoma itp stuffu :) PS. A kto tam bedzie nauczal ? bo to chyba tez ma znaczenie :) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 zakladam szkole ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 IMHO - jak na zaledwie 50h to za duża kwota. Jedyny pozytyw to indywidualne nauczanie. Do tego patrząc na to, że chcą w ciągu tego czasu nauczyć wszystkiego (od przygotowania do zaawansowanych renderów), poczszególne punkty programu będą sprintem przez materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Klicek, zapisuję się do Ciebie jako beta tester Twojej szkoły. Co do wynagrodzenia za testowanie to się dogadamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 1. Wprowadzenie do grafiki 3D i..... - ... - nawigacja myszką LOL 2. Przygotowanie ... - ... - zawansowane opcje wyświetlania obiektów 3D - a dla tego punktu sam sie zapisze na te zajecia aby zglebic ta tajemnicza wiedze Ogolnie kurs podstawowy, ale podobaja mi sie te wstawki, ze cos jest zaawansowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Klicek: zakladam z toba!!!! XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Mogę u Was nauczać?? :P 4800zł/50h=96zł/h od 1 ucznia!! 3 na raz = 14400 zł/50h = 288zł/h Ja skromnie, wezmę 100zł za godzinę nauczania podstaw w waszej szkole :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 gdyby to była szkoła przy studiu graficznym to ok ;) wymiatacze w dziedzienie reklamy, animacji itp to cena była by ok, jezeli suche info za taka kase, to nic tylko otworzyc swoja szkole :D btw. kto prowadzi wyklady? jak one sa podzielone? jakos sensownie? czyli na info + praktyke czy same info z ksiazek helionu leci? :] jak to wyglada mnie ciekawi :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 M@Ti mozesz sprzatac;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Prowadziłem zajęcia z obsługi programów księgowych. Wszystko zależy od ucznia. Jeśli jest to osoba szybko kojarząca, to na taki program potrzebuje ok 15h, aby naprawdę mogła pracować w tym programie (tzn. poznać wszystkie funkcje, ich działanie i wogóle. Patrząc na w/w ofertę (konkretnie program) myślę, że do nauczenia max'a w 50h trzeba mieć naprawdę nieziemski talent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Patrząc na w/w ofertę (konkretnie program) myślę, że do nauczenia max'a w 50h trzeba mieć naprawdę nieziemski talent. W sensie - nie mieć w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 da sie przyjsc na jedna lekcje? czy trzeba placic za caly kurs, no niech ktos odpowie na to i moje wczesniejsze pytanie plz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiopysio Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 na stronie masz kontakt z firma... wiec jak chcesz informacji to tam dzwonic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 ok dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Ej Klic nie mozesz wykorzystywać szkoły zeby uzupełnić braki np w umiejętnosciach poruszania myszką, płać za całość jak chcesz sie czegoś dowiedzieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 max mnie nie interesuje ale chętnie bym sie nauczył sprawnego poruszania myszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 z tego co sie zorientowalem to polowa nauki bedzie sie opierala na wprowadzeniu uzytkownika w poszczegolne narzedzia itp, sama nazwa kursu to podstawowy kurs oblugi cos tam 3d maxa i wszystko to za 4800 PLN, wiec rasumujac oplaca sie bardziej kupic byle jaka ksiazeczke za 20zl z podstawami 3ds`a i w sumie na to samo wyjdzie tylko ze taniej. Tym optymistycznym akcentem chcialbym zakonczyc moja wypowiedz :) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 za 4800zł to ja moge wziąść prawie 2 miechy bezpłatnego urlopu i sie uczyć Maxa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wesoł Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Eeee tam, w ofercie mają jeszcze lepsze propozycje: Kurs Pinnacle Studio za 1400 złotych (25h orientacyjnie), dla porównania sam program kosztuje 159 złotych. Rozbrajający był również podtytuł jednego z kursów: "grafika rastrowa z programami bezpłatnymi". Ta niezapomniana przygoda za 1700 złotych (30h). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Wprowadzenie do modifikatorow modify, czyli analogicznie. choć nie, analogicznie byłoby chyba: modifykatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 łoł przy tych cenach animationmentor to grosze... za to czego/i kto uczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Wystarczy chyba spamowania w tym temacie. :] Jak ktoś nie chce się tam uczyć , to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi