General Straw Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Takie tam sculpty co w ostatnim czasie gdzies robilem. Wsumie nie ma co dodawac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Bardzo fajne ale worki pod oczami i uszy wydaja mi sie troche niedopracowane. Sa plaskie. W 4 modelu wory sa chyba przepracowane, wygladaja chyba zbyt ostro. Nie wiem czy skron nie powinna byc bardziej zarysowana. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lestat85 Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 biję pokłony... aczkolwiek nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale w czwartym modelu usta wyglądają trochę jakby pił przez słomkę, a zmarszczki wokół nich bardziej sprawiają wrażenie popękanego kamienia. Szczególnie widać to po jego lewej stronie między podbródkiem a ustami. Niemniej jednak dla mnie rewelacja. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Pięknie, ile Ci to zajęło czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Małpka najlepsza. Ogólnie rzecz biorąc niezły detal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 O_o 5 gwiazdeczek extra, i wiem skad wzieles alphe do lusek potwora tych malych :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Super! Ja też daję 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 nieźle, małpa najlepsza, ale ogólnie mi sie wydaje że brakuje modelom naturalności... ale co ja tam wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Bardzo piękne modele, wygląda jakby do jakiegoś filmu pt: Małpka, chłopiec i zmutowany genetycznie jaszczur + przyjaciele ( lolz ) Mimo wszystko jaszczur najładniejszy ( w sensie scluptu, bo to brzydal ^^ ), bardzo fajny detal. No to tyle odemnie bo zaraz zaczne nawijać o jakiejś anatomii jaszczurek i wpływu strajku w kopalni na coroczny rozwój owych stworzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Świetnie by te głowy wyglądały z teksturkami. Mam nadzieję, że się na to pokusisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Małpa zabija. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 małpa rulezzz! jak walniesz teksture to do ciebie z zoo zaczną dzwonić :P sporo się musiałeś z tym męczyć, podziwiam umiejętności, ile czasu ci to zajeło? i ile tam jest wymodelowane a ile bumpa i dispa? może mała siateczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 pięknie detal powala, małpka fryzurka super, jak nic 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 No co tu więcej mówić, wygląda super i tyle ! Mógłbyś przybliżyć ile poly ma pierwsza i małpia główka ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Murzyn genialny, nie bądz taki skromny miszczu - "takie tam sculpty" dobre sobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Witam!! super !! i wlasnie worki pod oczami rewelka :) mozesz pokazac model bazowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Oj zapomnialem dac wlasciwy temat i juz na mnie nakrzyczeli. Glowy maja 1,4 miliona poza jaszczurem, ktory ma 3 bo jednak sporo detalu. Ludzie sa z tego samego base mesh, ktorego przerobilem troche dla malpy. Jaszczur tez mial osobony ale nie chce mi sie tego szukac. Ja osobiscie jestem fanem standard brusha. I alphy uzywam tylko faktury skory. Wszystkie wlosy, brwi usta itp to standard brush. Pamietam tylko ze glowa nr.5 ma alphe na wlosach i szczerze mowiac moglem to zrobic recznie jak na chlopcu ale to byla pierwsza z tych glowek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 dzieki za base :) masz jakie referki czy z glowy robisz wszystko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 No malpe z glowy to raczej ciezko by bylo. Poszukalem sobie szympansow na googlu. Ludzie z glowy leca chociaz mam katalog z fotkami jak czasem nie mam pomyslu jakie worki pod oczami albo usta zrobic. Bo co czlowiek to inaczej to wyglada. Nie robie nigdy konkretnej osoby bo potem jeszcze ktos by mial pretensje, ze go wymodelowalem bez pozwolenia ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Ja jeszcze napisze, że uszy mogły by być odrobinę lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 fajne główki, pierwsza najciekawsza oraz małpka uszy rzeczywiście mogły by być trochę lepsze 5x * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 jak zwykle:D piekielnie dopracowane, pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi