lordbiernac Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 hahahhaha :D genialne! a nastepnym razem wpisz np. "will draw for cintiq.21ux". ciekawe czy dostaniesz.... ;P smacznego! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Rozumiem Leander :) Bardzo mi miło, czekam z niecerpliowscią:) ale nie pospieszam, wszystko ma swój czas;) dzięks:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 hha sesja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2008 nicponim: po edycji posta domyslam sie, ze juz sie zorientowales, ale jak masz ochote to wrzucaj wlasne prace. Jakis czas temu otworzylem watek i jest wspolny teraz. Poki co wrzucam prace troche odbiegajaca od watku, bo to autoportrety z odbicia w bombce. Chyba maja juz z rok, ale dopiero teraz znalazlem wszystkie z tej serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Dosłownie brak mi słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 nie no szacunek dla Leandera i hojnego darczyncy ahahahah rewelacja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 godzine temu zadzwonil domofon i dowiedzilem sie, ze przyszly do mnie zamowione zakupy. Powiedzialem, ze to pomylka, ale dostawca byl nieugięty i kiedy podal moje nazwisko, wpuscilem go. Na zamowieniu zauwazylem jeszcze dopisek "will draw for food". No i wtedy zrozumialem, ze zalozenie tego watku nie bylo pomyłką :d lol WINRAR ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 hahahah pomysł przedni z tą paczką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 No do łeeezzz do łez panowie :D Fantastyczna sprawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Godzine temu zadzwonil domofon i dowiedzilem sie, ze przyszly do mnie zamowione zakupy. Powiedzialem, ze to pomylka, ale dostawca byl nieugięty i kiedy podal moje nazwisko, wpuscilem go. Na zamowieniu zauwazylem jeszcze dopisek "will draw for food". No i wtedy zrozumialem, ze zalozenie tego watku nie bylo pomyłką :D Nie wiem kto mogl znac moj adres, szczegolnie, ze ciagle go zmienialem ostatnio, ale tym bardziej niespodzianka nie byle jaka :) Dzieki wielkie hojnemu mecenasowi :) ciastuch, ofca: dzieki za zdjecia. Juz od ponad tygodnia mam was w szkicowniku, ale ciagle brak czasu, zeby zeskanowac i ew cos obrobic, pomalowac. Nie mam pytań. Chylę czoła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 mistrzostwo po prostu. :) Teraz będziesz pewnie takie co dzień dostawał :) Da się żyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 jajca. dawac to na główną;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Dostawca to pewnie i byl ten gosc ktory wyslal dla ciebie paczke :D Czy za duzo filmow sie na ogladalem? Moze zrobimy akcje zorgonizowana zeby w kazdym sklepie biedronki mozna bylo darowac jakas zywnosc dla leander olej, ryz, konserwy i etc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 hehehehee :D czemu nikt mi nie powiedział o zrzutce ~? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 Normalnie Monty Python :D hahaha Ja Tobie Leander to za te rysunki winny jestem kontener produktów spożywczych. Jestem pod wielkim wrażeniem! Chętnie je od Ciebie odkupię, ale to już na private ;) O ile są na sprzedaż :D lacedemon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 Ej dobra to teraz organizujemy zrzutkę, ale tak ćśśśś, żeby Leander się nie dowiedział :P Tylko co jeśli dostanie tyle jedzenia, że mu się popsuje zanim zje? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 Coś pisał, że ma zwalony tablet. Może zrzutkę na tablecik poczynim? Takie talenta się nie mogą marnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 Oddac Leander do domu dziecka! (dozywotnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 Może fundusz pomocy zdolnym grafikom i jednorazowe zapomogi celowe na węgiel i takie tam? :) Mój kolega należy do stowarzyszenia filmowców i u nich np. pokrywają koszty pogrzebu (od razu widać, jaki przedział wiekowy tam dominuje i jakie są problemy witalne towarzystwa hehe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 (edytowane) To ja po cichu zdradze, ze czekolade i bulki z poprzedniej dostawy juz zjadlem. Bede informowal o brakach ;) Coś pisał, że ma zwalony tablet. Może zrzutkę na tablecik poczynim? Hehe, dokladnie, jak juz lordbiernac wspomnial, chwilowo zmieniam temat na "will draw for intuos" :) noiprox: przypomnialo mi sie, ze jakis czas temu podjalem probe miedziorytu na bazie portretu Twojej osoby. Wyszlo cieniutko, ale wrzucam. Szkice, proby walorowe, na bazie obrysu linearnego: I final, ale technika mnie poki co przerasta, i wyszlo szare na szarym. I jeszcze podobne male szkice do szkicu portretu Rosikowskiego. Ale juz nie zrealizowane. Generalnie tą metoda chcialem sprawdzic jak rozne kierunki linii wplywaja na efekt, ale chyba lepiej pojsc na zywiol bez takich prob, niewiele wnosza. Edytowane 3 Grudzień 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 ha ~! eXtra ~! najlepiej mi się podoba w dolnym rzędzie pierwsze i przed ostatnie, ja nie długo też pokaże pewien projekcik z wklęsło druku, akwatintą się bawiłem na studiach w tą sobotę będę drukował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 przedostatni obraz to normalnie szok. chcialbym to na polowe sciany w pokoju swoim, schize by wprowadzal rano jak sie budzi czlek. nie spij Leanderze! czekamy czekamy (kolejne paczki jedzenie pewnie zapewne tez :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 A ja moge prosić tą mordę zakazaną przelać na papier :)? plis ! Tomku :) http://img240.imageshack.us/img240/4666/hin2jpgmb2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 noiprox, 3ci od prawej w górnym rzedzie wypasny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 Jeśli masz ochotę to tym możesz się pobawić: http://i186.photobucket.com/albums/x316/RaVirr/takwyszlo2.jpg?t=1228520512 Nie portret, ale myślę, że się nada;) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 masy wiecej i bedzie ok;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2008 (edytowane) Wrzucam kolejna paczke. Z poziomem roznie. Zrobione w ramach watku Pastera03: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=54718 Ofca Ciastuch, na podstawie: http://img184.imageshack.us/img184/7610/img0225ei8.jpg Dariusza brat, na podstawie: http://img519.imageshack.us/img519/8334/498ff65504tr4.jpg Knysha, na podstawie: http://i5.photobucket.com/albums/y200/knysha/czarna-wolga.jpg Hindus, pierwsza próba olejem + troche tabletu. Na podstawie: http://img240.imageshack.us/img240/4666/hin2jpgmb2.jpg RaVirr pakero. Też olej, ale jeszcze mi nie siedzi za bardzo. Poki co uzywam jednego koloru poza czernia i biela. Na podstawie: http://i186.photobucket.com/albums/x316/RaVirr/takwyszlo2.jpg?t=1228520512 I zalegly Arek. Juz wrzucalem na speedy jakis czas temu. Edytowane 10 Grudzień 2008 przez leander 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Nie no teraz to juz na ostro O_O szacunek ! Naprawde swietnie to wyglada ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Leander, widzę że ciągle trzymasz się motywu wyłupanych oczu w mojej twarzy... ;) Fajne te wstępne szkice linearne, spora różnorodność W photoshopie w jakiej palecie pracujesz? RGB, CMYK, LAB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2008 Dzieki hcpiter :) noiprox: no cos mam z tymi oczami. Teraz Knyshy troche pokiereszowalem obszar oczu. Sam mam problemy z wlasnymi oczami (pechowo do wojska mnie przez nie nawet nie wzieli;), wiec moze stad taki destrukcyjny motyw :) Pracuje w RGB. Probowalem sie przestawic na LAB, ale inaczej wiele rzeczy tam dziala, chociazby Levelsy, i szybko mnie to zniechecilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Czesc! ekstra Leander! a czy dalo by rade cos ze mna zrobic ? ;) p.s przepraszam, ze czarno-biale ale nie mialem niestety kolorowej wersji :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczur Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 przewertowałem temat, niesamowite portrety. gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Ofca najlepszy według mnie. Ma klimat ten wątek. Pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Świetnie Leander:D! Uwielbiam takie szybkie szkice, no i to z tymi jaskrawymi oczami wymiata!:) miło mi byc przez Ciebie nafarbkowany, utrwalony jakos;) dzięks:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Ładnie ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 Dzięki Tomek !! Świetny wątek :-) Jedziesz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 strzelasz artami jak polityk łgarstwami. Lekkość, szybkość. Mam wrażenie jakbyś malował z zamkniętymi oczami - bardzo przyjemnie się ogląda a i nauczyć się coś można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2008 (edytowane) Dzieki wielkie chlopaki :) JunioR wrzucil fajnie oswietlony portret, wiec sprobowalem troche poskromic tablet. W trzech wcieleniach. Na podstawie: http://img373.imageshack.us/img373/8869/minivb4.jpg I szkice do tych tabletowych Edytowane 12 Grudzień 2008 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 (edytowane) powiem tylko tyle- za to lubie TEGO GOSCIA ! Leander Swieeeeeeeeeeeeeeeeeeetne! Dziekuje poprostu :) + o moja dluga, żyrafia szyja na froncie u Leandera [lans i zaszczyt] :D Front przede wszystkim sie od poczatku należał ! Edytowane 13 Grudzień 2008 przez JunioR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 (edytowane) leander kurde ale zajebiscie to robisz ! Naprawde masakra, nie wiem jak to jest ale ten styl, kreski, cienie, kolory szacunek bo wymiatasz ! :) Ale masz talent naprawde zazdroszcze ! BTW dlaczego tego watku nie ma w rekomendacjach ?!!? [+] Dla twoich portretow powiniena byc oddzielna rekoma pt. "najlepsze portrety 2d na max3d: :) " Edytowane 13 Grudzień 2008 przez hcpiter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 Wymiękam przy twoich eksperymentach z portretem :). Wszystkie mają bardzo fajny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 strasznie dojrzale smarujesz, zadna kreska nie jest przypadkowa, naprawde chcialbym juz widywac pracki typu "koszmar", w ktorych uwalniasz swoją banie, do dziela amigo!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 niesamowite rzeczy Ci wychodza! dolaczam sie do opinii nicponia... a ten pierwszy portrecik jest genialny. do bolu to wszystko inspirujace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2009 (edytowane) Dzieki! Dalej walcze z olejami. Biglebowski tym razem w wersji wierniejszej zdjeciu (http://img399.imageshack.us/my.php?image=crw6516hg1.jpg) Poszczegolne etapy w wiekszej wersji, wielkosc 20x24cm: Znalazlem jeszcze wersje poprzedniej wersji biglebowskiego ale bez domalowanej maski. Kolejna wersja brata prrrszalonego, na podstawie http://img80.imageshack.us/img80/458/czarodziejemu0.jpg Nalozylem czesciowo stary szkic, bo sam malunek olejami mi sie nie podobal. No i moj brat: Edytowane 11 Styczeń 2009 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 bigleb niezły(;p) ale ostatni szkic genialny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 (edytowane) no leander widze ze olejki poszly w ruch chyba ;) ja bym ozywial bardziej kolor..ale ja to ja ;P (edit) ostatni szkicyk rzadzi ;) a przedostantni moim zdaniem troche za "twardy" , nie wiem jak inaczej to okreslic :D pozdro Edytowane 12 Styczeń 2009 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 teraz przedostatni bo cos kolejnosc sie zmienila;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 buehehehe Junior i HcPiter wyszli swietnie :D zrobiles combo dales 2 w 1 gratsy :D Bigu i ostatni szkic genialne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 (edytowane) Mialo byc 60 karykatur, ale cos zleceniodawce wcielo po wycenie pierwszej z tydzien temu. W normalnych warunkach bym nie wrzucal testu do zlecenia, ale wkurzylo mnie, ze (jak sie dowiedzialem) zleceniodawca wysylal moja prace do innych potencjalnych wykonawcow bez mojej wiedzy. Takze brak kontaktu mimo wykonania testu z dobrej woli, odbieram jako lekcewazenie i dobre maniery schowalem do kieszeni. Dwie godziny na podstawie zdjecia i limeryku o danej osobie. Dlon to podmalowana fota, reszta na podstawie szkicu weglem. Edytowane 4 Luty 2009 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 Na pierwszy rzut oka John Travolta :P ale moge sie ostro mylic. Malowane kozacko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi