@seba@ Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Po dluzszej przerwie zamieszczam kilka wizek ktore udalo mi sie zrobic ostatnio. max 9, vray, onyx. Krytyka mile widziana. Pozdrawiam seba * * * * * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Dla mnie wypas :) Klient na pewno zadowolony :) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Rewelacja. ładnie oświetlone co prawda niektóre ujęcia wydają się troche płaskie ale generalnie praca super. Pozdrawiam. Ps. zaraz sie znajdą sie ci co wizualizacje sprawdzają lupami i ci zaczną wytykać błędy typu listek na drugim drzewie od lewej , 85 od dołu ma za mało poly i jest za mało zielony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Jak zwykle wysoki poziom, gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Oh, ah, celujący :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adulka Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Bardzo ładne. Mało powiedziane, piękne. Jest na co popatrzeć :) Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Świetne rendery. Muszę spróbować exteriorów w końcu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Ładne, estetyczne takie jak być powinno...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Materiał scian tzn. tynk mi sie nie do końca podoba, w 2 domku materiał kamieni na scianie bez dispa, i to wszystko, reszta jest na poziomie do którego nas przyzwyczaiłeś czyli na bardzo wysokim. Proxy rox :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Świetne!! Bardzo schludne i estetyczne. Nie ma(jak na moje oko) elementów, które by psuły ogólne wrazenie. Jakbym był klientem to bym Cie po rękach całował :D Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Dobry poziom, nawet b.dobry... czepiał bym się tych kamieni, ale tylko na upartego... ;) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Super. Nie mam się czego przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 niesamowite.. jak ty robisz tą trawę :(? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiden8 Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 dachówki, gąsiory w ogole dachy wymiatają, super super super. To kwestia projektu ale na trzecim renderze nie podobają mi sie tak gęste balustrady. Norma budowlana mówi swoje ale... przekonywał bym inwestora do czegoś lezejszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 yyy...albo mi sie zdaje albo sa gorsze niz poprzednie ktore wrzucales taka serią, lekko niedopracowane niektore....nie zmienia to faktu ze wciaz bardzo dobre i zazdroszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 bardzo fajnie. Widze, że set sprawdza się wyśmienicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcev Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Nic dodać, nic ująć - po prostu świetny kawał pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Pierwsze wrazenie to: r e w e l a c j a!!! Jak to zrobiles:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tas Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 no probowalem znalezc cos zeby sie przyczepic, ale nic nie widac :) nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 fajne fajne. dlaczego ja tak nie potrafie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Słaby jesteś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 wizki super-zdradz jaki masz sposob na zielen??te iglaki i krzaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 5 Luty 2008 Autor Share Napisano 5 Luty 2008 Czesc, dzieki za komentarze. Zielen to onyx tree (napisalem to w pierwszym poscie :)) i pare modeli z archmodels vol. 31 Ciesze sie ze sie podoba. "fajne fajne. dlaczego ja tak nie potrafie ?" tak to pewnie nie, ale duzo lepiej, tylko len jestes ostatnio :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Bardzo fajnie, najbardziej podoba mi sie ten taki cieplutki z ciegielka. :) ale moglbys na te krzoczki, ktore massz na 1 planie jednak walnac na opacity cos... Pozatym, troche mam wrazenie ze tak "zimno" na nich.. brrr no i co jeszcze to tylko wkatki na trawce zbyt regularnie, jednak mozna bylo je kapke rozrzucic :) poatym to widomo ekstra, porzpednie byly ekstra a te w niczym nie odstaja.. ps. ale ja jestem burak i sie nie znam, wiec moim komentarzem mozna sie nie przejmowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 Świetne wizki !! dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 podaj na jakim/jakich kompie/kompach to renderowales wizki eleganckie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 wizy bardzo ładne :) bardzo mi sie podobaja sa wzorowe POWIEM TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 5 Luty 2008 Autor Share Napisano 5 Luty 2008 oo79=> q6600, 4gb ram. Czasy mniej wiecej od 45min do 1:20h w 1800x1350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 I to jest wlasnie ta zaleta suna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emguz Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Świetne prace :D akie dosc retoryczne pytanie, ale dechówki są modelami? czy może displ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Odpowiem bo wiem, disp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Super robota ! Wsszystko mi sie w nich podoba :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 LWF ? Fajniutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 superrrrrrrrrr...naprawdę!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 15 Luty 2008 Autor Share Napisano 15 Luty 2008 Dzieki za komenty :), to nie LWF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi