Napisano 20 Kwiecień 200816 l My też na bazie już:D Dzięki wszystkim za superweekend! Jah bless! PS: Specjalteńksy dla ZelvaBoi'a i Shaliego! Dzięki wielkie wiemy za co;)
Napisano 20 Kwiecień 200816 l dziewczyny zadowolone ? Cześć z nich mówi że tak, najbardziej ze szczelania:D
Napisano 20 Kwiecień 200816 l Skarpetki mi śmierdzą ... mocno ;) Dzinkui za super weekend! A Ardeni już wyprany i pachnacy - gotowy na nastepne zloty. Pozdrowienia dla wszystkich :*
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Dzięki wszystkim za wszystko, super było, w bonusie motywacja i dużo nowych pomysłów.
Napisano 21 Kwiecień 200816 l zapodaje trailer tak na szybko ;) Tutaj w lepszej jakości (8mb) w tygodniu postaram sie jakos to posklejac i posle pmy.
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Ja..... fajowy Jak Plastique zmontuje film to nie ma bata. hehe fajnie wmontowałeś mój tekst - czekam z niecierpliwoscia
Napisano 21 Kwiecień 200816 l czołem ;) było rewelacyjnie jak zawsze ;) szalony fotograf rządzi ;) tona fotek niebawem ... nie mam chwilowo wolnego rdzenia ;) oby więcej takich zlotów ;)
Napisano 21 Kwiecień 200816 l hehe tekst rozbraja :) Ja nie moge doczekać sie reszty fot od Krzycha, którego apsem posługiwał sie nasz ulubieniec i szalony fotograf Johnyyyyy!! :D
Napisano 21 Kwiecień 200816 l "tak tak ja z telewizji trwam" rządzi ;] Hehe, nono:D Dajesz Plastique, dajesz! AG był niezły ze swoim w autobusie: "kasa albo wy.......asz!":D:D:D Pasażer-widmo zarządził:cool:
Napisano 21 Kwiecień 200816 l to juz chyba wszyscy w domu nie wszyscy :p we Wrocku troszke jeszcze zabalowalem i dopiero wracam :D swietna impreza, moj snajperski strzal w glowe Ani bezcenny, Człowiek widmo wchodzący do hotelu i lejący z balkonu również :D Nawiększa gwiazda zlotu to chyba Johny-fotograf (mam nadzieje, ze krzyhhh odzyskał aparat) jak doczołgam sie do domu to wrzuce kilka fotek. Pozdr.
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Ja od wczoraj na miejscu ale nie miałem dostepu do kompa zeby sie zameldować. Kolejny fajny zlot, nawet pogoda nie popsuła mi radości. Super poznac ludzi z forum których znamy tylko z nicków, bardzom z tego kontenty. Foty fajne:) ale i tak nie oddaja wszystkiego, kto nie był ten tromba i niech żałuje!!! Pozdr!
Napisano 21 Kwiecień 200816 l mam nadzieje, ze krzyhhh odzyskał aparatodzyskal :D Pasazer byl spoko, przez jakis czas myslalem ze to jeden z naszych ;P Spoko nie byla za to akcja kiedy zostawilisce nas w hotelu ;P Bylo super, moze teraz w wawie da sie zorganizowac cos wiekszego :) PS Wielkie dzieki dla Krzyhhha, Swierszcza, Piksara, Dariusza i reszty za bezcenne lekcje fotografii :*
Napisano 21 Kwiecień 200816 l aaa, bym zapomniał, mam do sprzedania aparat, opisałbym go jednym słowem, ale regulamin nie pozwala:D
Napisano 21 Kwiecień 200816 l aaa, bym zapomniał, mam do sprzedania aparat, opisałbym go jednym słowem, ale regulamin nie pozwala:D buahahahah, zapomniałeś dopowiedzieć, że z obiektywem dla prawdziwych meżczyzn i szkłami robionymi przez dziewice! To był Twoj nalepszy tekst reklamowy po tylu browarach :D
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Autor buahahahah, zapomniałeś dopowiedzieć, że z obiektywem dla prawdziwych meżczyzn i szkłami robionymi przez dziewice! "Dlatego pierścienie ciasno chodzą.... "
Napisano 21 Kwiecień 200816 l foty troche poczekaja a i tak raczej nic ciekawego nie będzie z moich zbiorów, trzeba przycisnąć krzycha, ma ich z 300 ekhm.... 1300... :eek: nie wspomnę głównie przez kogo ;)
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Ojojojoj :D Krzychu wybieraj najlepsze xD Ps: Fajny mam nowy Avatarek ??
Napisano 21 Kwiecień 200816 l johny obiecales napisac jak GO trzymasz jak ci się reka zmęczychyba nie dam rady opisac tego slowami, ale mysle ze bedzie kiedys okazja zeby pokazac ten chwyt :) ekhm.... 1300... :eek: nie wspomnę głównie przez kogo ;) wicked :D ktos musial :)
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Nice. Szkoda, ze nie moglem przyjechac - $ ffs :u jak to możliwe że bez ciebie zlot się odbył???? in posible! :D No Panowie widzę ze było miło i sympatycznie! Super! szkoda ze nie mogłem być ale niestety zmuszona praca a potem pozwole sobie na małe przyjemnosci, No a panie tweety jakies sombreroko sie przywiezie ;)
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Ps: Fajny mam nowy Avatarek ?? Nie czekam na dalsze foty (gównie hotelowe ), i jeśli można prosić to takie na których nie wyglądam jakbym miał raka mózgu :P
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Nie czekam na dalsze foty (gównie hotelowe ), i jeśli można prosić to takie na których nie wyglądam jakbym miał raka mózgu :P Obydwie rzeczy wyjąłeś mi prosto z ust :D
Napisano 22 Kwiecień 200816 l No to i ja sie podlepie. Szkoda, ze moglem byc tylko przez 1,5h w knajpie, ale lepsze to niz nic. Anyway - na nastepnego zlota lepiej sobie jakos czas ustawie. Po fotach widze, ze sie pejntbol udal :). A jak wracalismy do Wawki to slyszalem, ze w hotelu impreza tez sie rozkrecila. Edytowane 11 Czerwiec 201311 l przez ZelvaBOi
Napisano 22 Kwiecień 200816 l Panowie ? Co z resztą fotek? No i jak wygląda sprawa zlotowych koszulek? Kiedy mają się pojawić?
Napisano 22 Kwiecień 200816 l Tak wyglądała nauka Johnego ! Perełka: Johny: a ten przycisk to po co jest? Krzyhhh: On jest w sumie...hmmm nie traktuj go poważnie, on jest tylko for fun.
Napisano 22 Kwiecień 200816 l hyh:) sprawa fotek.. mam je już na kompie.. jeszcze czeka je kasting i resize.. postaram się dziś po pracy wlepić coś
Napisano 22 Kwiecień 200816 l hyh:) sprawa fotek.. mam je już na kompie.. jeszcze czeka je kasting i resize.. postaram się dziś po pracy wlepić coś A full-pack można prosić w jakiś sposób? Może być resizowany do jakiejś względnej rozdzielczości. pozdrówki!
Napisano 22 Kwiecień 200816 l A full-pack można prosić w jakiś sposób? Może być resizowany do jakiejś względnej rozdzielczości. pozdrówki! Ja tez poprosze :p
Napisano 22 Kwiecień 200816 l Ja wogole nie mam pojecia po co wy te foty obrabiacie, ale lajt... czekamy na nastepne i widze ze wiekszość już ze zniecierpliwieniem
Napisano 22 Kwiecień 200816 l sooory;).. jeszcze tylko jeden pierdzielony render ..poskładam co trzeba i się zabiorę za fotki
Napisano 22 Kwiecień 200816 l krzychu, nie render tylko dawaj:D a johny pamiętaj że coś mi obiecałes:)
Napisano 22 Kwiecień 200816 l jak to możliwe że bez ciebie zlot się odbył???? in posible! :D No nie przesadzajmy, nie jestem az tak wazna persona :P krzyhu dawaj reszte fot :P
Napisano 23 Kwiecień 200816 l NO LUDZIE! A gdzie foty ?? Ja z chęcią przyjme pake fot na meila :D A teraz spadam do naszej kochanej S.Z.K.O.Ł.A