Sadowski25 Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 O wodzowie! Lud nam się rozpienieiera! Mnie do Gliwic ojciec podwiezie na dworzec, wkońcu to tylko 2h jazdy. Jade z okolic Oświęcimia jak coś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 tweety k!@#$a :/ nie da się jakoś przekonać kogoś... przesunąć deadline... przytyrać nockę.. no nie wiem...wymyśl coś powaga nie da rady coś z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 niestety wypadło tak, że musze być w wawce w ten weekend. co za tym idzie nie spotkamy się na zlociku :/ miłej zabawy i pozdrowionka :) chickeeeeeeeeeen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 tweety, żartujesz, ha? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 no niestety, tweetsor nie żartuje i ja też nie pisząc, że też mnie nie będzie, niestety, siła wyższa ;) Have fun ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Takie wycofywanie się powinno być zabronione regulaminem, panowie no jak to to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 toć to dezercja zwykła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 nie no.. i jeszcze Ty :/ niech Was... ale spoko...trzeba też jednocześnie zrozumieć pozdro : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Do pełni szcześcia brakuje nam zepsutej omegi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 (edytowane) A propos. Adek Kajda Travian bedzie? Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Jaja obcina w tej Warszawce mówię Wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Nie będzie mnie niestety. Mam niestety wyjazd, którego przełożyć nie mogę. Troche szkoda. Sądziłem, że uda mi się wyrwać chociaż na wieczór, ale będę zupełnie w innym miejscu. Szkoda też bo widze, że dużo osób się jednak nie pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 No tez ja po 3 letniej absencji w towarzystwie bede lekko wyobcowany dlatego liczylem na Twoj pysk :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 PI hates max3d.pl :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 hmmm Zlotowóz Agila Red będzie jechał przez Oświęcim -> Tychy -> Mikołów -> Gliwice :) Jak coś to zostałyyy.... 2 miejsca xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 *Mały komunikat pogodowy* Niestety szykuje nam się pogoda identyczna jak 2 lata temu - deszcz. Koniecznie wziąć ze sobą na zmianę: Spodnie Koszulki Bluzy Buty Bieliznę Skarpety Ręcznik Komu ręce marzną polecam rękawiczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 a Piks sie dziwił czemu mi torba potrzebna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 plecak weź bedzie wygodniej w autobusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 jeszcze przemyśle to na spokojnie, w końcu to mój pierwszy zlot :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 nielot nie jedzie :( ...mam wyjazd w ten weekend nie da rady go przesunac... szkoda... milej zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 no nieeeee!! Za te wyłamywania powinien być ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 No i ja też już nie wiem czy bede mógł pojechac...za 1h bedzie decyzja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 nie dosyć że nas mało to jeszcze sie wykruszają :/ ostatecznie przyjdzie pare osób :mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 co wy dajecie? jedziem qrde jedziem ... Ja będę napewno, nawet jeśli miałbym przez następne dni do końca miesiąca żyć o misce ryżu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 (edytowane) ryz jest bardzo pozywny i zdrowa dieta sprzyja rozmnazaniu - popatrz na chiny :) Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 i tak jak myślałem mam wyjazd. Szczęście w nieszczęsciu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Panowie Nielot, Adek, Tweety i Vorek powinni sobie wziąść przykład. Ardeni podziel się z nimi ryżem, może jednak pojadą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 "Na zlocie będzie impreza bomba, kto nie jedzie ten trąba" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Ardeni ma rację, będzie piwko na kolację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Wiem że bedzie super...ale jutro o 6 jade już do mediolanu...może choć jednego tak ustera spotkam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Wiem że bedzie super...ale jutro o 6 jade już do mediolanu...może choć jednego tak ustera spotkam. obyś mnie nie spotkał, dla twojego dobra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Spoko jak sie zrobi cieplo to robie grila forumowego u mnie na chcie:) mam duży balkon z trawką. jak bedzie nastepny zlot to jade na bank aha. AG - koszulke jak pewnie już zamówiłeś moją to voyager lub fargate odbierze i przekażą kase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 na tym forum nie propagujemy palenia trawki, tym bardziej na grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 nie nie..ja wale piksa i jest supe grill :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 nie nie..ja wale piksa sam sie wal :) Czy jeszcze ktoś rezygnuje a co za tym idzie udowodni że jest "miekką szyjką" zrobiony ? Ciekawe co wzięło góre, lenistwo, słaba pogoda czy brak kasy. Mi też nie pasowało ale przesunąłem wylot to Belgii przez co zmieniłem plany 15 obcym osobom, aby przybyć do Gliwic. Sprężcie się w sobie i zweryfikujcie czy problemy ktore przed Wami staneły lub które sobie wymyśliliście sa na tyle poważne że nie da sie ich przeskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Piks to takie tabletki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 źle sie dzieje Panowie, bardzo źle :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 jaaaa.... wlasnie sie dowiedziałem ze bede w waszych okolicach w tym terminie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 więc się pojawisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 z checia bym sie pojawil, ale to zalezy nie tylko ode mnie... od mojej kobiety.. i od tego czy dalo by sie dolaczyc do was chociaz na paintbola :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 tyle Was bedzie ze w chowanego pobawic sie bedzie problem ;) Milej zabawy panowie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 To chyba ten majowy termin jednak był lepszą opcją ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 heh..ja głosowałem na maj ^!^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 moze jednak przelozmy ten zlot? jeszcze 3 dni i widze ze nikt nie pojedzie, sam zaczynam sie zastanawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 ja już bilet na PKP'a mam, poza tym wszystko już zarezerwowane, a w maju można zrobić drugi zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Black Mamba - lepiej się już w tym wątku nie udzielaj ... KLICEK - nie pitol bo będą plaskacze DO WSZYSTKICH: JEDZIEMY QRDE, NIE MARUDZIĆ, KTO NIE JEDZIE MA PECHA NIECH JUŻ ŻAŁUJE, RESZTA BĘDZIE SIĘ DOBRZE BAWIĆ, PROSTE ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Ktos chce zarobic najwyraźniej... i to nie kasy! :P nie gadac tylko szykowac do wyjazdu! A ty Klicus jeszcze cos pisnij na temat maja, sam za majem optowałem ale wybrała wiekszośc więc teraz nie pora na zmiany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Oj lepiej by ci co sie wyłamują nie spotkali mego GNIEWU! :D Piksi driksi paxi maxi umc umc umc xD Ja tam na zlot zbieram każdego centa nawet do szkoł zaczełem brac herbatke i kanapki by kieszonkowe schomikować :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2008 moze jednak przelozmy ten zlot? jeszcze 3 dni i widze ze nikt nie pojedzie, sam zaczynam sie zastanawiac 33 osoby to wcale nie nikt :) AGmakonts + 1 piksar chveti johnny Lis Sebastian Ozga Sadowski25 mort ZelvaBOi + 1 ofca Ania Valery krzyhhh KLICEK Ardeni kliment wojaczek + 1 slim_sandman Jonasz Leru Levus + 1 superKOKO +1 Horus dariusz SWRSC Plastique + 1 fixer82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 a w pubie bedzie pare osob z Farmy i Afterfall'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi