Leru Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Heeeeeeeeeere's Johnny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 to juz chyba wszyscy w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 My też na bazie już:D Dzięki wszystkim za superweekend! Jah bless! PS: Specjalteńksy dla ZelvaBoi'a i Shaliego! Dzięki wielkie wiemy za co;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 dziewczyny zadowolone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 dziewczyny zadowolone ? Cześć z nich mówi że tak, najbardziej ze szczelania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Ja juz zgrywam tasmy prawdy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Skarpetki mi śmierdzą ... mocno ;) Dzinkui za super weekend! A Ardeni już wyprany i pachnacy - gotowy na nastepne zloty. Pozdrowienia dla wszystkich :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Dzięki wszystkim za wszystko, super było, w bonusie motywacja i dużo nowych pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 zapodaje trailer tak na szybko ;) Tutaj w lepszej jakości (8mb) w tygodniu postaram sie jakos to posklejac i posle pmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Ja..... fajowy Jak Plastique zmontuje film to nie ma bata. hehe fajnie wmontowałeś mój tekst - czekam z niecierpliwoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 czołem ;) było rewelacyjnie jak zawsze ;) szalony fotograf rządzi ;) tona fotek niebawem ... nie mam chwilowo wolnego rdzenia ;) oby więcej takich zlotów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Leru and Piksar sittin on a tree..... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 "tak tak ja z telewizji trwam" rządzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 hehe tekst rozbraja :) Ja nie moge doczekać sie reszty fot od Krzycha, którego apsem posługiwał sie nasz ulubieniec i szalony fotograf Johnyyyyy!! :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 "tak tak ja z telewizji trwam" rządzi ;] Hehe, nono:D Dajesz Plastique, dajesz! AG był niezły ze swoim w autobusie: "kasa albo wy.......asz!":D:D:D Pasażer-widmo zarządził:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Ooo plastique - to sie nazywa monterka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 to juz chyba wszyscy w domu nie wszyscy :p we Wrocku troszke jeszcze zabalowalem i dopiero wracam :D swietna impreza, moj snajperski strzal w glowe Ani bezcenny, Człowiek widmo wchodzący do hotelu i lejący z balkonu również :D Nawiększa gwiazda zlotu to chyba Johny-fotograf (mam nadzieje, ze krzyhhh odzyskał aparat) jak doczołgam sie do domu to wrzuce kilka fotek. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 wróciłam, buty już suche, głowa zdrowa fajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Ja od wczoraj na miejscu ale nie miałem dostepu do kompa zeby sie zameldować. Kolejny fajny zlot, nawet pogoda nie popsuła mi radości. Super poznac ludzi z forum których znamy tylko z nicków, bardzom z tego kontenty. Foty fajne:) ale i tak nie oddaja wszystkiego, kto nie był ten tromba i niech żałuje!!! Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 mam nadzieje, ze krzyhhh odzyskał aparatodzyskal :D Pasazer byl spoko, przez jakis czas myslalem ze to jeden z naszych ;P Spoko nie byla za to akcja kiedy zostawilisce nas w hotelu ;P Bylo super, moze teraz w wawie da sie zorganizowac cos wiekszego :) PS Wielkie dzieki dla Krzyhhha, Swierszcza, Piksara, Dariusza i reszty za bezcenne lekcje fotografii :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 article z małym podsumowaniem w drodze. do 3 dni sie pojawi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 aaa, bym zapomniał, mam do sprzedania aparat, opisałbym go jednym słowem, ale regulamin nie pozwala:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Niezły zlocik mieliście :) Super fotki. (szczególnie płeć piękna;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 aaa, bym zapomniał, mam do sprzedania aparat, opisałbym go jednym słowem, ale regulamin nie pozwala:D buahahahah, zapomniałeś dopowiedzieć, że z obiektywem dla prawdziwych meżczyzn i szkłami robionymi przez dziewice! To był Twoj nalepszy tekst reklamowy po tylu browarach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 buahahahah, zapomniałeś dopowiedzieć, że z obiektywem dla prawdziwych meżczyzn i szkłami robionymi przez dziewice! "Dlatego pierścienie ciasno chodzą.... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 jaki tekst... "zdradziłeś zlot i nie masz prawa głosu" ---> Piksar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 johny obiecales napisac jak GO trzymasz jak ci się reka zmęczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 foty troche poczekaja a i tak raczej nic ciekawego nie będzie z moich zbiorów, trzeba przycisnąć krzycha, ma ich z 300 ekhm.... 1300... :eek: nie wspomnę głównie przez kogo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Ojojojoj :D Krzychu wybieraj najlepsze xD Ps: Fajny mam nowy Avatarek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 johny obiecales napisac jak GO trzymasz jak ci się reka zmęczychyba nie dam rady opisac tego slowami, ale mysle ze bedzie kiedys okazja zeby pokazac ten chwyt :) ekhm.... 1300... :eek: nie wspomnę głównie przez kogo ;) wicked :D ktos musial :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Nice. Szkoda, ze nie moglem przyjechac - $ ffs :u jak to możliwe że bez ciebie zlot się odbył???? in posible! :D No Panowie widzę ze było miło i sympatycznie! Super! szkoda ze nie mogłem być ale niestety zmuszona praca a potem pozwole sobie na małe przyjemnosci, No a panie tweety jakies sombreroko sie przywiezie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Ps: Fajny mam nowy Avatarek ?? Nie czekam na dalsze foty (gównie hotelowe ), i jeśli można prosić to takie na których nie wyglądam jakbym miał raka mózgu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Nie czekam na dalsze foty (gównie hotelowe ), i jeśli można prosić to takie na których nie wyglądam jakbym miał raka mózgu :P Obydwie rzeczy wyjąłeś mi prosto z ust :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Spadłem z krzesła:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 (edytowane) No to i ja sie podlepie. Szkoda, ze moglem byc tylko przez 1,5h w knajpie, ale lepsze to niz nic. Anyway - na nastepnego zlota lepiej sobie jakos czas ustawie. Po fotach widze, ze sie pejntbol udal :). A jak wracalismy do Wawki to slyszalem, ze w hotelu impreza tez sie rozkrecila. Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Panowie ? Co z resztą fotek? No i jak wygląda sprawa zlotowych koszulek? Kiedy mają się pojawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 zamiana szkieł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Tak wyglądała nauka Johnego ! Perełka: Johny: a ten przycisk to po co jest? Krzyhhh: On jest w sumie...hmmm nie traktuj go poważnie, on jest tylko for fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 hyh:) sprawa fotek.. mam je już na kompie.. jeszcze czeka je kasting i resize.. postaram się dziś po pracy wlepić coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Pamiętaj o linku na PM ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Krzyhhh bierz się do roboty !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 hyh:) sprawa fotek.. mam je już na kompie.. jeszcze czeka je kasting i resize.. postaram się dziś po pracy wlepić coś A full-pack można prosić w jakiś sposób? Może być resizowany do jakiejś względnej rozdzielczości. pozdrówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Krzyhh obijasz się, gdzie te zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 A full-pack można prosić w jakiś sposób? Może być resizowany do jakiejś względnej rozdzielczości. pozdrówki! Ja tez poprosze :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Ja wogole nie mam pojecia po co wy te foty obrabiacie, ale lajt... czekamy na nastepne i widze ze wiekszość już ze zniecierpliwieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 sooory;).. jeszcze tylko jeden pierdzielony render ..poskładam co trzeba i się zabiorę za fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 krzychu, nie render tylko dawaj:D a johny pamiętaj że coś mi obiecałes:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 co obiecalem? nie pamietam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 jak to możliwe że bez ciebie zlot się odbył???? in posible! :D No nie przesadzajmy, nie jestem az tak wazna persona :P krzyhu dawaj reszte fot :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 NO LUDZIE! A gdzie foty ?? Ja z chęcią przyjme pake fot na meila :D A teraz spadam do naszej kochanej S.Z.K.O.Ł.A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi