adek Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 W dniach 15-16 marca 2008 w salach Akademii Sztuk Pięknych w Krakowie odbędzie się spotkanie użytkowników programu Blender. Spotkanie ma na celu popularyzowanie programu oraz wymianę doświadczeń i poglądów pomiędzy użytkownikami. W pierwszym dniu najaktywniejsi przedstawiciele Polskiej Sceny Blendera poprowadzą wykłady natomiast drugi dzień przeznaczony będzie na warsztaty. Miło nam poinformować, że wstęp na spotkanie będzie bezpłatny. Jednak ze względu na ograniczoną liczbę miejsc w sali wymagane jest wpisanie się na listę uczestników. Szczegółowe informacje znajdują się na stronie spotkania: blender3d.pl/krakow
floo Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 ZAPRASZAM! :D Będzie też część integracyjna... :P :)
ttaaddeekk Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 ciekawe o której godzinie, jak innej niż wieczór to sie wybiorę :)
Ania Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 Ttaddek wieczorem tylko piwo, wykłady z tego co wiem zaczną się koło 10 rano, ale to nieoficjalna informacja, może się jeszcze zmienić. Będę na pewno.
floo Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 fajnie fajnie. Liczę na jakąś video relację :) Video ma być ponoć... :)
Silaslogo Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 Właśnie chce się na to zapisać. Jestem w trakcie rejestracji na forum blendera (trochę dziwna ta metoda rejestracji). Dysponuję sprzętem, więc mogę wziąść kamerę i nagrać wykłady, jeżeli byłaby na to zgoda. :-D
floo Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 Właśnie chce się na to zapisać. Jestem w trakcie rejestracji na forum blendera (trochę dziwna ta metoda rejestracji). Dysponuję sprzętem, więc mogę wziąść kamerę i nagrać wykłady, jeżeli byłaby na to zgoda. :-D weź weź... zrobisz może jakieś ciekawe ujęcia... :D z innej perspektywy... później jakiś montaż i git... :D
Creator Napisano 28 Luty 2008 Napisano 28 Luty 2008 kurde wszystko super, ale szkoda że mam w tym terminie plany... ale może coś wykombinuję :)
RK Napisano 28 Luty 2008 Napisano 28 Luty 2008 Też spróbuję być EDIT- czy jeśli ktoś chce przyjść tylko 1 dnia to też musi się rejestrować ? Proces rejestracji jest bardziej skomplikowany niż manual programu.
makbol Napisano 28 Luty 2008 Napisano 28 Luty 2008 Społeczność 3dsmaxa (i innych programów komercyjnych) powinna sie uczyć od blenderowców. Nie pamiętam żeby podobne wykłady były organizowane przez społeczność 3dsa. Świetny pomysł. GJ
ttaaddeekk Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 może ekipa max3d spotka sie najpierw na rynku i razem uderzy na plac matejki ?
Nezumi Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 @makbol - moze ze wzgledow legalnych :P W domku to co innego ale publicznie sie wystawiac..? :P
Ania Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 http://forum.blender3d.pl/viewtopic.php?t=3666 Lista uczestników zamknięta. Wykłady od 10 rano, warsztaty też. W wątku na forum blendera trwa dyskusja jak zorganizować warsztaty.
RK Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 No cóż- nie wiem czy mnie wpuszczą ale w Kraku będę (w Mangha dawno nie byłem).
Ania Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 RK czemu mieliby cię nie wpuścić? Nie jesteś tym eRKa na liście?
KLICEK Napisano 13 Marzec 2008 Napisano 13 Marzec 2008 Ja, Leru i Koko bedziemy w krakowie jak nas wpuszcza to bedzie miło :] dozobaczyska z bliska :D
RK Napisano 14 Marzec 2008 Napisano 14 Marzec 2008 Klicek na żywo... wow... a pociąg wraca do Łodzi tylko 4-5 godzin... no nie strzeźwieję, mowy nie ma...
KLICEK Napisano 14 Marzec 2008 Napisano 14 Marzec 2008 kurcze nie wypalil wyjazd :| sorry, gad dejm znowu nie poznam Ani :|
ttaaddeekk Napisano 14 Marzec 2008 Napisano 14 Marzec 2008 ciekawe czy będą zamieszki wśród pseudokibiców 3dsmaxa :D
floo Napisano 14 Marzec 2008 Napisano 14 Marzec 2008 niestety mnie też nie będzie... ktoś bliski zachorował i siła wyższa... :( Liczę na pełne relacje ze zlotu Blenderowiczów... P.s. Pozdrawiam!
ttaaddeekk Napisano 17 Marzec 2008 Napisano 17 Marzec 2008 bylem tylko na wykladach :/ calkiem sympatycznie i ciekawie , szczegolnie ze 1szy raz mialem stycznosc z blenderem. wszystko bylo nagrywane, nawet z 2 kamer wiec pewnie materialy beda na stronce to sam ocenisz. ps, szum rozpakowywanego 7daysa w wykladzie o rigu robaka to ja :D
Rekomendowane odpowiedzi