Napisano 27 Luty 200817 l W dniach 15-16 marca 2008 w salach Akademii Sztuk Pięknych w Krakowie odbędzie się spotkanie użytkowników programu Blender. Spotkanie ma na celu popularyzowanie programu oraz wymianę doświadczeń i poglądów pomiędzy użytkownikami. W pierwszym dniu najaktywniejsi przedstawiciele Polskiej Sceny Blendera poprowadzą wykłady natomiast drugi dzień przeznaczony będzie na warsztaty. Miło nam poinformować, że wstęp na spotkanie będzie bezpłatny. Jednak ze względu na ograniczoną liczbę miejsc w sali wymagane jest wpisanie się na listę uczestników. Szczegółowe informacje znajdują się na stronie spotkania: blender3d.pl/krakow
Napisano 27 Luty 200817 l Ttaddek wieczorem tylko piwo, wykłady z tego co wiem zaczną się koło 10 rano, ale to nieoficjalna informacja, może się jeszcze zmienić. Będę na pewno.
Napisano 27 Luty 200817 l Właśnie chce się na to zapisać. Jestem w trakcie rejestracji na forum blendera (trochę dziwna ta metoda rejestracji). Dysponuję sprzętem, więc mogę wziąść kamerę i nagrać wykłady, jeżeli byłaby na to zgoda. :-D
Napisano 27 Luty 200817 l Właśnie chce się na to zapisać. Jestem w trakcie rejestracji na forum blendera (trochę dziwna ta metoda rejestracji). Dysponuję sprzętem, więc mogę wziąść kamerę i nagrać wykłady, jeżeli byłaby na to zgoda. :-D weź weź... zrobisz może jakieś ciekawe ujęcia... :D z innej perspektywy... później jakiś montaż i git... :D
Napisano 28 Luty 200817 l kurde wszystko super, ale szkoda że mam w tym terminie plany... ale może coś wykombinuję :)
Napisano 28 Luty 200817 l Też spróbuję być EDIT- czy jeśli ktoś chce przyjść tylko 1 dnia to też musi się rejestrować ? Proces rejestracji jest bardziej skomplikowany niż manual programu.
Napisano 28 Luty 200817 l Społeczność 3dsmaxa (i innych programów komercyjnych) powinna sie uczyć od blenderowców. Nie pamiętam żeby podobne wykłady były organizowane przez społeczność 3dsa. Świetny pomysł. GJ
Napisano 1 Marzec 200817 l może ekipa max3d spotka sie najpierw na rynku i razem uderzy na plac matejki ?
Napisano 2 Marzec 200817 l @makbol - moze ze wzgledow legalnych :P W domku to co innego ale publicznie sie wystawiac..? :P
Napisano 5 Marzec 200817 l http://forum.blender3d.pl/viewtopic.php?t=3666 Lista uczestników zamknięta. Wykłady od 10 rano, warsztaty też. W wątku na forum blendera trwa dyskusja jak zorganizować warsztaty.
Napisano 6 Marzec 200817 l No cóż- nie wiem czy mnie wpuszczą ale w Kraku będę (w Mangha dawno nie byłem).
Napisano 13 Marzec 200816 l Ja, Leru i Koko bedziemy w krakowie jak nas wpuszcza to bedzie miło :] dozobaczyska z bliska :D
Napisano 14 Marzec 200816 l Klicek na żywo... wow... a pociąg wraca do Łodzi tylko 4-5 godzin... no nie strzeźwieję, mowy nie ma...
Napisano 14 Marzec 200816 l niestety mnie też nie będzie... ktoś bliski zachorował i siła wyższa... :( Liczę na pełne relacje ze zlotu Blenderowiczów... P.s. Pozdrawiam!
Napisano 17 Marzec 200816 l bylem tylko na wykladach :/ calkiem sympatycznie i ciekawie , szczegolnie ze 1szy raz mialem stycznosc z blenderem. wszystko bylo nagrywane, nawet z 2 kamer wiec pewnie materialy beda na stronce to sam ocenisz. ps, szum rozpakowywanego 7daysa w wykladzie o rigu robaka to ja :D