Napisano 14 Marzec 200421 l Cytat I całość, muszę przyznać, że z tego modelu jestem szczególnie dumny:], i słusznie... model czadowy..... na serio
Napisano 14 Marzec 200421 l Autor To jeszcze nie koniec:), trzeba przecież jeszcze zrobić gwóźdź programu czyli wypasioną armatę 75 mm na dziobie!!:D.
Napisano 14 Marzec 200421 l Mi sie ten tył nie do końca podoba:/ Za dużo miękkich krawędzi... I jakieś bugi przy klapach... Ale jak to poprawisz i zrobisz to dział(k)o no i jeszcze troszke innych pierdołek to będziesz mógł się chyba zabrać za mapowanie i malowanie texturek.
Napisano 14 Marzec 200421 l Autor No przy ogonie faktycznie trochę trzeba zaostrzyć ale to później jak skończę kadłub na poziomie LP.
Napisano 14 Marzec 200421 l Jeśli nie będziesz robił takich zbliżeń, to ujdzie;) Ale w tym miejscu co zaznaczyłem (bliżej środka) to ma być takie wgłębienie?
Napisano 15 Marzec 200421 l gratulacje :) troche smiesznie to wyglada z przodu ale jak tak ma byc to ok. To co teraz textury??
Napisano 15 Marzec 200421 l Czy aby napewno tak mają być ustawione karabiny w dziobie ?? Takiej wersji jeszcze niewidzialem... Pozdr
Napisano 15 Marzec 200421 l Autor Notak to ma być:) A przed texturkami będzie jeszcze podwozie, o które tak się upominaliście:].
Napisano 15 Marzec 200421 l tak sobie myślę, że jak on by odpalił w powietrzu z wszystkich dział na raz, to by chyba stanął w miejscu albo się cofnął od odrzutu :D model bardzo dobry, ale tych miekkich krawędzi jest o wiele za dużo :| choćby cała tylna wieżyczka strzelnicza, lub zawiasy stateczników poziomych (Kozioo pierwszy zwrócił na to uwagę :))... staraj się używać mniejszych wartości chamfer :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 15 Marzec 200421 l Autor Stateczniki poziome są już \"wyostrzone\" tylko nie pokazałem jeszcze, a wierzyczka jakby nie patrzeć jest raczej taka gładka w tej maszynie:).
Napisano 17 Marzec 200421 l podwozie to jedna z rzeczy, na które czekam z niecierpliwością :) druga to bump :] trzymaj się [piwo]
Napisano 21 Marzec 200421 l Autor Update: klapy od podwozia, jak patrzę na zdjęcia goleni i kółek to zaczynam się bać.....:D.
Napisano 21 Marzec 200421 l Pięknie . Problem będzie z teksturkami.....poczekamy zobaczymy....narazie git ;)
Napisano 23 Marzec 200421 l Podwozie...:| I już się boję...Według Mnie samoloty źle się prezentują na ziemi...Dobrze, że chcesz wszystko wymodelować...ale czy znowu powstanie uziemiony samolot ?? Zobacz jak ładnie prezentują się w powietrzu...:) (choć to nie ten model...) Pozdr
Napisano 23 Marzec 200421 l Cytat Originally posted by Falcrum Podwozie...:| I już się boję...Według Mnie samoloty źle się prezentują na ziemi...Dobrze, że chcesz wszystko wymodelować...ale czy znowu powstanie uziemiony samolot ?? No co no co ! nie chcialo mi się robić sceny w powietrzu ;) Lucas zrobi w powietrzu :P. hehe
Napisano 24 Marzec 200421 l Hehe...Pionier skąd wiesz, że o Tobie ( twoim modelu )mówię ??:D Mam nadzieję, że w powietrzu...Lucas...
Napisano 17 Kwiecień 200420 l Autor Skończyłem modeling:D!!!!! Pewnie teraz trochę częściej będę robił update\'y bo będę miał więcej chęci na texturowanie:).
Napisano 17 Kwiecień 200420 l troszke smiesznie wyglada, ale jak tak ma byc to ok. Mam nadzieje ze przez textury nadasz mu jego mase:) zeby bylo czuc ze to bydle cos wazy ! Pozdro
Napisano 18 Kwiecień 200420 l Autor Taką wersję malowania zrobię: Muszę jeszcze jakoegoś nosearta poszukać:).
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Dobrze jest...powodzenia w teksturowaniu :] Mam nadzieję, że zrobisz wszystkie rowki i nity...:P Pozdr
Napisano 25 Kwiecień 200420 l No to czekamy, czekamy:) EDIT Mam dziwne wrażenie, że post Lucasa teleportował się znad mojego -> pod mojego :| Albo powinienem sie leczyć... :]
Napisano 27 Kwiecień 200420 l Autor Mama taką prośbę: jeżeli ktoś z was ma jakieś zdjęcia tej wersji malowania, którą pokazałem wyżej to bardzo proszę o wrzucenie ich tutaj :).
Napisano 27 Kwiecień 200420 l Myslałem, ze to update:D Ja moge jedynie google podpowiedzieć, ale tam pewno już szukałeś...
Napisano 27 Kwiecień 200420 l Autor Tylko to znalazłem :(, szkoda, że większych nie m to bym mógł tego nose-arta wyciąć/skopiować.
Napisano 28 Kwiecień 200420 l NIe jestem pewien ale chyba firma Revell wypuściła model w tym malowaniu. Sprawdź na ich stronie. www.rewell.de ). Możesz poszukać też na innych serwisach modelarskich. Powodzenia żeyczę i czekam na ubdaty