siwy Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 Witam Wrzucam wizualkizację osiedla. Kiedyś robiłem na zlecenie modele tych budynków a teraz postanowiłem to odświerzyć i zrenderować. Architektura nie podlega krytyce. Nie jestem autorem projektu, jedynie wizualizacji. Pozdrawiam. Siwy
Prezi Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 ludziki photoshop czy modele ?? bo jak photoshop to bym lekko rozjaśnił tych z prawej na chodniku samochody to RPC czy mi sie wydaje bo felgi mają płaskie :P fajne niebo ;] no i trawa - czym robiona ?? ja sie niemam do czego przyczepić zabardzo bo nie widze jeszcze zbyt wiele :P jak dla mnie gites
lukasz1330 Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 Nic specjalnego... A tak na powaznie, to swietnie to wygląda ;)
jacekdrze Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 Podoba mi sie, całkiem ładne żyto ;) Drzewka łer from?
Skateforlife Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 Swietne to.Bardzo mi sie podoba.Moze trawa za jaskrawa,takie odczuwam wrazenie.MISTRZ!
siwy Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Dzieki za komentarze Prezi: ludziki i samochody to modele lowpoly, trawa displacement + w jednym miejscu szop Tomuś: drzewka - onyx + obróbka w maxie pozdro
delf77 Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 super , szczegolnie ta z poziomu czlowieka w tej z locie ptaka rozbawily mnie te domki z otoczenia - zwykle boksy z mapą elewacji ? :) , na dachach przydalyby sie jakies kominy , wentylattory , dylatacje miodzik
makbol Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 Ładnie i estetycznie. Czym renderowane ? fałryjem ?
Mortom Napisano 10 Marzec 2008 Napisano 10 Marzec 2008 cudne renderki :) wyglądają jak były by renderowane indigo :) ale pewno to Vray :) Pozdrawiam
siwy Napisano 10 Marzec 2008 Autor Napisano 10 Marzec 2008 renderowane ofkors vrayem. dzięki za komentarze.
mastahcez Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 nie no wyglada elegancko aczkolwiek:) troche ma sie wrazenie ze budynki sa plastelinowe, moglbys jeszcze AO jakis maly dac, podobaja mi sie te sklepy na dole, ja bym nie mial cierpliwosci do tego... dobrze sobie poradziles z otoczeniem. pozdr.
_Arti_ Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Yay.... Ładne, piękne, śliczne, boskie, wpsaniałem, amejzing, extra i dalsze synonimy, jest cudne....
t0m3k Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 bardzo fajnie, zielen bym troche zdesaturowal ale moze byc i bez tego. samochody maja jakies wyblakle lakiery.
pionix Napisano 13 Marzec 2008 Napisano 13 Marzec 2008 Dla mnie FULL PROFESKA :) Co mnie trochę jedynie niepokoi to to, że wszystko jest zbyt wyblaknięte zwłaszcza samochody albo może to wina zbyt małego kontrastu... albo mojego monitora ;)
WIERZBA Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 Ładne , Ładne - mniam mniam . Fajne drzewka i narożnik budynku. Budynek od zaplecza trochę smutny - ta wszechobecba biel . Przydałby się kolorek jak na narożniku od frontu.
naeq Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 Vizka bardzo fajna, pierwszy przedni render jak to już ktoś powiedział " full profeska", a 2gi taki sobie. WIERZBA - po prostu nie umiem wstrzymać jak Ty się sprzętem i softem chwalisz ;) oryginał ... hah... P.S. max 3 linijki podpisu, taki regulamin :)
Rekomendowane odpowiedzi