Napisano 7 Marzec 200817 l Witam Wrzucam wizualkizację osiedla. Kiedyś robiłem na zlecenie modele tych budynków a teraz postanowiłem to odświerzyć i zrenderować. Architektura nie podlega krytyce. Nie jestem autorem projektu, jedynie wizualizacji. Pozdrawiam. Siwy
Napisano 7 Marzec 200817 l ludziki photoshop czy modele ?? bo jak photoshop to bym lekko rozjaśnił tych z prawej na chodniku samochody to RPC czy mi sie wydaje bo felgi mają płaskie :P fajne niebo ;] no i trawa - czym robiona ?? ja sie niemam do czego przyczepić zabardzo bo nie widze jeszcze zbyt wiele :P jak dla mnie gites
Napisano 7 Marzec 200817 l Swietne to.Bardzo mi sie podoba.Moze trawa za jaskrawa,takie odczuwam wrazenie.MISTRZ!
Napisano 8 Marzec 200817 l Autor Dzieki za komentarze Prezi: ludziki i samochody to modele lowpoly, trawa displacement + w jednym miejscu szop Tomuś: drzewka - onyx + obróbka w maxie pozdro
Napisano 9 Marzec 200817 l super , szczegolnie ta z poziomu czlowieka w tej z locie ptaka rozbawily mnie te domki z otoczenia - zwykle boksy z mapą elewacji ? :) , na dachach przydalyby sie jakies kominy , wentylattory , dylatacje miodzik
Napisano 10 Marzec 200817 l cudne renderki :) wyglądają jak były by renderowane indigo :) ale pewno to Vray :) Pozdrawiam
Napisano 11 Marzec 200817 l nie no wyglada elegancko aczkolwiek:) troche ma sie wrazenie ze budynki sa plastelinowe, moglbys jeszcze AO jakis maly dac, podobaja mi sie te sklepy na dole, ja bym nie mial cierpliwosci do tego... dobrze sobie poradziles z otoczeniem. pozdr.
Napisano 11 Marzec 200817 l Yay.... Ładne, piękne, śliczne, boskie, wpsaniałem, amejzing, extra i dalsze synonimy, jest cudne....
Napisano 11 Marzec 200817 l bardzo fajnie, zielen bym troche zdesaturowal ale moze byc i bez tego. samochody maja jakies wyblakle lakiery.
Napisano 13 Marzec 200816 l Dla mnie FULL PROFESKA :) Co mnie trochę jedynie niepokoi to to, że wszystko jest zbyt wyblaknięte zwłaszcza samochody albo może to wina zbyt małego kontrastu... albo mojego monitora ;)
Napisano 15 Marzec 200816 l Ładne , Ładne - mniam mniam . Fajne drzewka i narożnik budynku. Budynek od zaplecza trochę smutny - ta wszechobecba biel . Przydałby się kolorek jak na narożniku od frontu.
Napisano 15 Marzec 200816 l Vizka bardzo fajna, pierwszy przedni render jak to już ktoś powiedział " full profeska", a 2gi taki sobie. WIERZBA - po prostu nie umiem wstrzymać jak Ty się sprzętem i softem chwalisz ;) oryginał ... hah... P.S. max 3 linijki podpisu, taki regulamin :)