piksar Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Bedę służbowo w Wawie może coś z lekka spożyjemy i pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 why not :) masz blisko do nas wiec liczę ze wpadniesz na flaszke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 I agree. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 postaram się być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Też się postaram, powinienem się już dowlec po świętach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 fajowo że będziesz w Wawie:) mnie nie będzie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 się też postaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 bede ;) chyba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 zgłaszam przyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Tylko pozostaje ustalić jakieś miejsce spotkania :) jestem na miejscu więc chętnie się spotkam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Kurde, raczej nie wpadnie - teraz troche daleko mam :( udanej zabawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 no to może i my(z Armią) wykrzesimy chwilkę czasu:)-A zlotowóz będzie?-ja chcę zobaczyc! Ja chcę zobaczyć! ;P ps: no to miejscówke szybko ustalać ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 może tak jak ostatnio pod mosteczkiem? było naprawdę spoko a do centrum to piechotką z 20 min :) purple ty masz tam znajomych w tym pubie czy coś. załatwisz rezerwację tego dużego stołu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 A czy ja moge przyjsc? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 no to może i my(z Armią) wykrzesimy chwilkę czasu:)-A zlotowóz będzie?-ja chcę zobaczyc! Ja chcę zobaczyć! ;P ps: no to miejscówke szybko ustalać ! :) nie bedzie - samolotem niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 może tak jak ostatnio pod mosteczkiem? było naprawdę spoko a do centrum to piechotką z 20 min :) purple ty masz tam znajomych w tym pubie czy coś. załatwisz rezerwację tego dużego stołu? spoksior-jutro się tym zajmę:) mam nadzieje,że sie zgodza po ostatnim-wtedy nie dotrzymałam do końca, nie wiem, czy mi wiochy nie narobiliście :D nie bedzie - samolotem niestety uuuuuła-samolotem przylecisz? To max ma zlotowy samolot?:eek::D:D:D ej, daj się przefrunąć! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 przelecieć chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 "daj się przelecieć"?-nie to chyba o dwóch różnych sprawach mówimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 A czy ja moge przyjsc? ;) ostrzegam mam wścieklizne macicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Joł. To o której godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 A czy ja moge przyjsc? ;) A czy pijesz piwo? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 @Piksar: wiem. ulecze Cie dotykiem. Tylko bede musial duzo wypic ;) @Tweety: tak, ale z klasa. Wyciagam maly palec do przodu, gdy pije. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 no to zapraszamy. ja wyciągam wszystkie palce a małym trzymam kufel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Ja przyjde tylko, jezeli Krzysiu przyjdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Jeśli mowa o mnie to będę na pewno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 No to bede ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 a godzina ? moze tak 18-19? np. 18.32 i pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 proponuję spotkać się pod metrem centrum. tam koło murku. jak się uzbiera ekipa to pójdziemy do pubu o ile będzie załatwiony przez purple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 będzie, będzie;) późnym wieczorkiem dam odpowiedź co i jak, na razie mam "fazę pracy";) ale potem się wyboiorę z buta i wszystko pozałatwiam, rozumiem,że rezerwacja na ok. 18-19:00?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 na 19 ;) i 18-18:30 spotkanie pod metrem centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 ... rozumiem,że rezerwacja na ok. 18-19:00?:) raczej na ok 19.00-03.00 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 na 19 ;) i 18-18:30 spotkanie pod metrem centrum a jak się dostaniemy pod metro ? Ja już bede po jednej imprezce i kopać mi się nie bedzie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 od Ciebie to jakieś 10 minut w stronę Wisły :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Ja pracuję do circa 20. Także wbije się po pracy dopiero. Niewykluczone, że nie sam... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 aparata weźta, ja nie bede z wro targał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 ja moge wziac jakis gej shit men, nie mam nic adv ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 To ja się bede kręcił między lumpami ok 18:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 wezme wezme ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Ja sie bede krecil obok levusa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Zajęcia do 18... jak będę jeszcze w stanie to wpadnę prosto z uczelni, najwyżej potem będzie musieli mnie poskładać i zanieść do domu:) Edit: Jednak mnie nie będzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 F*ck, dzisiaj sie nie dało zarezerwować-nie dziwcie się, wstałam rano, pracowałam, po południu odwiedziłam rodzinę, dowiedziałam się,że zostałam ciocią, a wieczorem Top Gear którego ominąć nie mogłam :D ale jutro vel dzis obiecuję załatwić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Gratuluję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Lewus - dzwon jak bedziesz na centralnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 u la la, calkiem duze spotkanie sie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 u la la, calkiem duze spotkanie sie szykuje o ile wszysyc przyjda, zazwyczaj wiekszosc nie przychodzi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 naliczyłem już 69 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 hohoh ile wiary :D to może impreza totalna dla grafików z tego forum :D :D z atrakcjami nie tylko browar :P szkoda tylko, że ja nie bd miał jak być :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 ja postaram sie byc najprawdopodomnbiej z dziewczyna no chyba ze plany ulegna zmianie bo sie troche boje jej was przestawiac Oo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Matys -> nie bój się, na pewno damy radę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Leru pokaze kilka wersji "czaje" i bedzi git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi