Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 89
  • Wyświetleń 11,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tylko pozostaje ustalić jakieś miejsce spotkania :) jestem na miejscu więc chętnie się spotkam.

Napisano

no to może i my(z Armią) wykrzesimy chwilkę czasu:)-A zlotowóz będzie?-ja chcę zobaczyc! Ja chcę zobaczyć! ;P

ps: no to miejscówke szybko ustalać ! :)

Napisano

może tak jak ostatnio pod mosteczkiem? było naprawdę spoko a do centrum to piechotką z 20 min :) purple ty masz tam znajomych w tym pubie czy coś. załatwisz rezerwację tego dużego stołu?

Napisano
  • Autor
no to może i my(z Armią) wykrzesimy chwilkę czasu:)-A zlotowóz będzie?-ja chcę zobaczyc! Ja chcę zobaczyć! ;P

ps: no to miejscówke szybko ustalać ! :)

nie bedzie - samolotem niestety

Napisano
może tak jak ostatnio pod mosteczkiem? było naprawdę spoko a do centrum to piechotką z 20 min :) purple ty masz tam znajomych w tym pubie czy coś. załatwisz rezerwację tego dużego stołu?

spoksior-jutro się tym zajmę:)

mam nadzieje,że sie zgodza po ostatnim-wtedy nie dotrzymałam do końca, nie wiem, czy mi wiochy nie narobiliście :D

nie bedzie - samolotem niestety

uuuuuła-samolotem przylecisz? To max ma zlotowy samolot?:eek::D:D:D

ej, daj się przefrunąć! :D

Napisano

@Piksar: wiem. ulecze Cie dotykiem. Tylko bede musial duzo wypic ;)

@Tweety: tak, ale z klasa. Wyciagam maly palec do przodu, gdy pije.

;)

Napisano

proponuję spotkać się pod metrem centrum. tam koło murku. jak się uzbiera ekipa to pójdziemy do pubu o ile będzie załatwiony przez purple

Napisano

będzie, będzie;) późnym wieczorkiem dam odpowiedź co i jak, na razie mam "fazę pracy";) ale potem się wyboiorę z buta i wszystko pozałatwiam, rozumiem,że rezerwacja na ok. 18-19:00?:)

Napisano
  • Autor
na 19 ;) i 18-18:30 spotkanie pod metrem centrum

a jak się dostaniemy pod metro ?

Ja już bede po jednej imprezce i kopać mi się nie bedzie chciało

Napisano

Zajęcia do 18... jak będę jeszcze w stanie to wpadnę prosto z uczelni, najwyżej potem będzie musieli mnie poskładać i zanieść do domu:)

Edit: Jednak mnie nie będzie :/

Napisano

F*ck, dzisiaj sie nie dało zarezerwować-nie dziwcie się, wstałam rano, pracowałam, po południu odwiedziłam rodzinę, dowiedziałam się,że zostałam ciocią, a wieczorem Top Gear którego ominąć nie mogłam :D

ale jutro vel dzis obiecuję załatwić:)

Napisano
u la la, calkiem duze spotkanie sie szykuje

o ile wszysyc przyjda, zazwyczaj wiekszosc nie przychodzi ;P

Napisano

hohoh ile wiary :D to może impreza totalna dla grafików z tego forum :D :D z atrakcjami nie tylko browar :P szkoda tylko, że ja nie bd miał jak być :PP

Napisano

ja postaram sie byc najprawdopodomnbiej z dziewczyna no chyba ze plany ulegna zmianie bo sie troche boje jej was przestawiac Oo :-)